Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Καταρχην σ ευχαριστώ για την απάντησή σου!Το PS3 σε κάποια από τις 3 πρώτες HDMI του ενισχυτή.
Την HDMI out (4) του ενισχυτή σε κάποια από τις εισόδους HDMI της tv.
ναι, ετσι εχω και εγω το ps3Θέλω λίγο τη βοήθεια σας για το πως θα συνδέσω μεταξυ τους έναν ενισχυτή, μια tv και ένα PS3.
Θα συνδέσω ενισχυτή με tv με hdmi και ενισχυτή με PS3 πάλι νε hdmi;
Για την εικόνα ποιος εννοείς ότι είναι ο καλύτερος τρόπος;Με HDMI έχεις HD formats ήχου ενώ με οπτική όχι. Για την εικόνα δεν υπάρχει άλλος τρόπος σύνδεσης, αλλά είναι ο καλύτερος.
Εχω τον pioneer vsx-819h.ναι, ετσι εχω και εγω το ps3
αν δεν παιζει κοιτα το μενου του AV ......
......ποιον AV εχεις ;
Εχω τον pioneer vsx-819h.ναι, ετσι εχω και εγω το ps3
αν δεν παιζει κοιτα το μενου του AV ......
......ποιον AV εχεις ;
Που ακριβώς δηλώνω τις εισόδους του ενισχυτή;με hdmi
δεν εχω επιλεξει κατ εγωι......αλλα στην δικια σου περιπτωση κοιτα εκει που δηλωνεις τις εισοδους του AV μηπως στην hdmi που βαζεις το ps3 δεν ειναι ενεργοποιημενο ...
Και κοιτα μηπως περναει απο καποια επεξεργασια το σημα εικονας, απο το μενου....
Το manual κοιτα πως και τι να κανεις...
Οχι φίλε μου δε μπορώ να βγάλω άκρη.Το manual δεν γράφει;
Αυτό ψάχνω να βρω αλλά τίποτα!ναι, αλλα πρεπει να βρεις γιατι δεν παιζει το ps3 απο τον AV
Εχω δοκιμάσει όλες τις θύρες HDMI αλλά τίποτα.Μήπως δεν επιλέγεις τη σωστό HDMI in στον ενισχυτή,όταν παίζει το PS3;
Post automatically merged:
Επίσης μήπως πρέπει να ενεργοποιήσεις και το HDMI passthrough που σίγουρα θα έχει ο ενισχυτής, ώστε ακόμη και κλειστός να έχεις εικόνα και ήχο στην τηλεόραση;
ΝαιΕχω δοκιμάσει όλες τις θύρες HDMI αλλά τίποτα.
Λόγω περιορισμενου χώρου δε θα βάλω τα πίσω ηχεία αλλά μόνο τα μπροστινά οπότε θα παίζω σε 3.1 αντί για 5.1 που έπαιζα πριν.
Σε αυτή την περίπτωση πιστεύω ότι δε θα έχω πρόβλημα που θα έχω λιγότερα φόρμα ήχου αφού ο AV συνδέεται με την TV με οπτική.
Δλδ κ με hdmi να συνδεόταν το PS3 με τον ενισχυτή από τη στιγμή που θα παίζω σε 3.1 είναι το ίδιο.
Σωστά;