- Reaction score
- 164
Το πρόβλημα που θα προκύψει είναι το εξής: Κάποια στιγμή (πχ όταν έρθει το Kiss 600) θα αποκτήσω, πέρα από το DVDp και δεύτερη πηγή με HDMI, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσω και τρίτη (πχ PS3), ενώ ο ενισχυτής μου δεν δέχεται HDMI. Οπότε, οι λύσεις που βλέπω ώστε να συνδεθούν πολλές πηγές, που δεν με ενδιαφέρει να παίζουν ταυτόχρονα, με τον Z4 είναι:
-Αγοράζω έναν ενσχυτή με HDMI (οικονομικά ανέφικτο)
-Συνδέω τις άλλες πηγές μέσω component (κρίμα δεν είναι; )
-Κάθε φορά βάζω-βγάζω καλώδια τραβώντας το έπιπλο και σκύβοντας από πίσω (μεγάλη φασαρία)
-Βάζω στις πηγές από ένα μικρό καλώδιο M-F HDMI (σαν προέκταση δηλαδή) και λετσι κάνω τις συνδέσεις χωρίς φασαρία, από το μπροστά μέρος του επίπλου (δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο καλώδιο. Θα κλειδώνει μετά ο προβολέας; Θα έχει απώλειες; )
-Αγοράζω ένα switcher (Δεν έχω βρει κανένα που να μην κοστίζει πολλά λεφτά, καμιά 300ρια €, γι' αυτό που κάνει και μου μυρίζεται εκμετάλλευση: αφού έχει αυτή την ανάγκη έχει και λεφτά, οπότε ας του τα φάμε)
-Γίνεται κάποιο switcher ιδιοκατασκευή (δεν έχω βρει πουθενά σχέδια)
-Κάτι άλλο (αν το ήξερα, θα το έγραφα)
Πώς αντιμετωπίζετε εσείς το πρόβλημα; Ή τι σκέφτεστε να κάνετε; Προσωπικά η πιο πιθανή λύση μου φαίνεται αυτή με το βάλε-βγάλε με προεκτάσεις...
-Αγοράζω έναν ενσχυτή με HDMI (οικονομικά ανέφικτο)
-Συνδέω τις άλλες πηγές μέσω component (κρίμα δεν είναι; )
-Κάθε φορά βάζω-βγάζω καλώδια τραβώντας το έπιπλο και σκύβοντας από πίσω (μεγάλη φασαρία)
-Βάζω στις πηγές από ένα μικρό καλώδιο M-F HDMI (σαν προέκταση δηλαδή) και λετσι κάνω τις συνδέσεις χωρίς φασαρία, από το μπροστά μέρος του επίπλου (δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο καλώδιο. Θα κλειδώνει μετά ο προβολέας; Θα έχει απώλειες; )
-Αγοράζω ένα switcher (Δεν έχω βρει κανένα που να μην κοστίζει πολλά λεφτά, καμιά 300ρια €, γι' αυτό που κάνει και μου μυρίζεται εκμετάλλευση: αφού έχει αυτή την ανάγκη έχει και λεφτά, οπότε ας του τα φάμε)
-Γίνεται κάποιο switcher ιδιοκατασκευή (δεν έχω βρει πουθενά σχέδια)
-Κάτι άλλο (αν το ήξερα, θα το έγραφα)
Πώς αντιμετωπίζετε εσείς το πρόβλημα; Ή τι σκέφτεστε να κάνετε; Προσωπικά η πιο πιθανή λύση μου φαίνεται αυτή με το βάλε-βγάλε με προεκτάσεις...