Σύνδεση tv με laptop

Reaction score
14
Καλημέρα σε όλους.

Από το πρωί προσπαθώ να συνδέσω το παρακάτω καλώδιο στην τηλεόραση από τον φορητό και να δω εκεί την εικόνα του υπολογιστή. Γίνεται ή είναι μάταιος κόπος;

Ευχαριστώ.

Ακόμα δεν έχω δει τίποτα. :(

Reaction score
3
Καλημέρα σε όλους.

Από το πρωί προσπαθώ να συνδέσω το παρακάτω καλώδιο στην τηλεόραση από τον φορητό. Γίνεται ή είναι μάταιος κόπος;

Ευχαριστώ.

Ακόμα δεν έχω δει τίποτα. :(
H διαδικασία μετατροπής VGA σε s-video/composite απαιτεί ειδικό κύκλωμα. Ο παραπάνω μετατροπέας απ'ότι μπορώ να φανταστώ είναι μόνο καλώδιο (προφανώς για κάποια συγκεκριμένη συσκευή/Custom λύση).
Με λίγα λόγια πιστεύω ότι είναι μάταιος κόπος :108:

Reaction score
14
Απάντηση: Σύνδεση tv με laptop

Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να συνδεθώ με αυτό το τρόπο;

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Σύνδεση tv με laptop

Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να συνδεθώ με αυτό το τρόπο;
Εφόσον το φορητό δεν διαθέτει θύρα Composite/S-Video Output, όχι δεν μπορείς να τον συνδέσεις σε τηλεόραση (υποθέτω έχεις CRT παλιά για να σε ενδιαφέρει το S-Video/Composite). Σε σύγχρονες τηλεοράσεις (LCD/Plasma) μπορεί να συνδεθεί οποιοδήποτε φορητό μέσω καλωδίου VGA, αφού όλες οι καινούριες TV έχουν VGA Input.

Reaction score
14

Όπως ακριβώς τα λες. Το φορητό δεν διαθέτει Composite/S-Video Output. Έχει μόνο HDMI έξοδο αλλά η τηλεόραση δεν έχει.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.!!

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Σύνδεση tv με laptop

Όπως ακριβώς τα λες. Το φορητό δεν διαθέτει Composite/S-Video Output. Έχει μόνο HDMI έξοδο αλλά η τηλεόραση δεν έχει.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.!!
Τίποτα Mike :126:

Reaction score
6
Όχι ούτε αυτό που σου έδειξα πιο πριν γιατί είναι vga σε component.

Tο ψάχνω, νομίζω πως βρήκα κάτι αλλά θα πρέπει να το υποστηρίζει και το laptop.

Reaction score
118
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα:
Φιλος με λαπτοπ Vaio και Vista πηρε καλωδιο VGA σε Scart για συνδεση σε CRT.
Oπως περιπου αναμενοταν εικονα στην TV δεν ειχε αν και εγινε detect...
Το προβλημα ομως ειναι ειναι οτι καπως κατι εκανε στη ρυθμιση του Dual view(...εβγαλε το clone μαλλον) και τωρα οποτε βαλει το καλωδιο στην VGA χανεται η εικονα στο λαπτοπ χωρις ταυτοχρονα να εχει εικονα στην ΤV!
Kαι οταν βγαλει το καλωδιο φυσικα δεν εχει προσβαση στις ρυθμισεις Dual View ωστε να επαναφερει την αρχικη ρυθμιση...
Φανταζομαι οτι ειναι απλη η λυση, τουλαχιστον να μπορει να βαζει το καλωδιο και να μη χανει την εικονα στο λαπτοπ, αλλα ειλικρινα εχει κολλησει το μυαλο μου και δεν εχω και Vista.
Kαμμια ιδεα;Aπεγκατασταση της καρτας ισως;

Reaction score
14

Ναι, το λινκ δεν δουλεύει γιατί τελείωσαν τα μηχανάκια.

ΤΟ δικό μου δουλεύει μια χαρά και είναι σαν και αυτά που παρέθεσες. Όμως εγώ το αγόρασα πιο φθηνά. Αν θυμάμαι καλά στα 23€.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.902
Members
38.258
Νεότερο μέλος
ds-mk