Σύνδεση tv στο internet

Reaction score
1.322
Εχω α)αυτη την tv https://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/175505-sony-kdl43wd750-43, β)μια κεραια του Δημου Λαμιας για ασυρματο, ελευθερο ιντερνετ σε αποσταση 70 περιπου μετρων απο το σπιτι μου (υπαρχει οπτικη επαφη), και γ)αυτο το σκατουλακι http://www.public.gr/product/tp-link-tl-wa850re-umiversal-wi-fi-range-extender-asyrmato-router-300mbps/prod4350290pp/?sn_ref=s&sn_cat=περιφερειακά//προϊόντα δικτύου//Access Points / Routers / Wi-Fi Extenders&sn_id=prod4350290pp

αλλα internet γιοκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τα δεδομενα απο το μενου της tv ειναι τα εξης:

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.491
Ο φάκελος δεν μεταφέρεται. Πρέπει να ανεβάσεις τις φωτό εδώ, ή αλλού και να βάλεις link.

Reaction score
1.322
Εχω πλεον τις φωτο εκτος φακελου, στην επιφανεια εργασιας του Η/Υ. Μετα τι κανω? Οποιος εχει χρονο και καποια υπομονη ας με καθοδηγησει. Εγω θα επανελθω απο Δευτερα. Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους!:)

Reaction score
1.322
Kαι συνεχεια....
[DOUBLEPOST=1517811889][/DOUBLEPOST]Καθε φορα δινω ο.κ. στη λευκη μπαρα. Τι ειναι αυτο το "σφαλμα δικτυου 1107"?

Υ.Γ.: Ευχαριστω για τη βοηθεια κ. Διαχειριστη!

Attachments

• 124,6 KB Προβολές: 2
  • 120,6 KB Προβολές: 2
  • 131,2 KB Προβολές: 2
  • 130,1 KB Προβολές: 2

Reaction score
1.322
" The cause for errors 1107, 2123, 3218, 5010 or 7003

These error codes are displayed in the following cases.

• The Internet connection is disconnected or unstable.
  • The network line speed has reduced (especially when connected to a wireless LAN)
Even in the cases other than the above, these error codes may be displayed due to temporary causes such as crossed lines, etc. The problem is sometimes resolved after a certain period of time without any operation. In this case, it is sometimes impossible to identify the cause.

Check that the TV is connected to the Internet properly.
For Android TV models, follow the steps below:

1. Press the HOME button.
  2. Select Help.
  3. Select Internet Connectivity Symptoms. "
Δεν υπαρχει η επιλογη "Help". Πηγα βεβαια στα παραπλησια "Υποστηριξη πελατη - προιοντος", αλλα δεν υπαρχει πουθενα η επιλογη Νο3 "Ιnternet Connectivity Symptoms". Το λογισμικο της ειναι η τελευταια εκδοση που υπαρχει.
Να προσθεσω οτι μεσω κινητου τηλεφωνου η tv μπηκε στο διαδικτυο και λειτουργησε αψογα. Σκεφτομαι μηπως το σημα απο την κεραια του Δημου δεν ειναι επαρκες και δεν ειναι σταθερο. Οταν μερικες φορες το βρισκει (χωρις το Tp-Link), εχει ενδειξη σηματος 1 γραμμη στις 5.
Ενταξει, δεν καιγομαι κιολας για το internet, δεν την πηρα για το λογο αυτο, αλλα για την εικονα της στη Digea, και δικαιωθηκα πληρως!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.852
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29