ΤΑ ΝΕΑ MARTIN LOGAN MOTION ΒΑΣΕΩΣ KAI CENTER ΜΟΝΤΕΛΑ 4 ΚΑΙ 8.

Reaction score
0
πωλουνται λογο οτι δεν τα παιζω επειδη εχω κατι μεγαλα δαπεδου.τα ηχεια 4 μηνων αστρωτα, βασεως το 4 το μεγαλο και το κεντρικο το μεγαλο το 8 το πως παιζουν χωρις σχολια και για home cinema αλλα κα σαν δικαναλο με ενα sub βεβαια δεν περιγραφετε με λογια μονο με ενα ονομα MARTIN LOGAN TIMH 700 ΕΥΚΑΙΡΙΑ 6970 146676.οχι ανταλλαγη.

Reaction score
0
Απάντηση: ΤΑ ΝΕΑ MARTIN LOGAN MOTION ΒΑΣΕΩΣ ΚΑΙ KAI CENTER ΜΟΝΤΕΛΑ 4 ΚΑΙ 8.

τα ηχεια υπαρχουν ακομα νεα τιμη 650 σετ ευκαιρια ολα συζητησιμα ειναι 5 μηνων αστρωτα ηχεια με τις μεγαλυτερες διακρισεις σε ολο τον κοσμο στο home cinema και οχι μονο κρυσταλλινος ηχος τηλ 6970146676.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ποια ακριβως ειναι απο αυτα και ποιοα συνθεση εχεις (2.1 ή 5,1), απο αυτες που αναφερονται κατω στην σελιδα; http://www.martinlogan.com/motionSeries/index.php#hometheater (ετσι οπως γραφεις δεν πολυβγαινει ακρη - συγγνωμην ετσι; )

Reaction score
0

φιλε γεια σου το γραφω αρκετα απλα τα βασεως τα μεγαλοπα τα 4 μοντελο και το κεντρικο το 8 μοντελο δηλαδη αρ-δεξ και κεντρικο για πισω ηχεια μπορεις να βαλεις ανεξαρτητα και sub ανεξαρτητο ωπως τα εχω και εγω.Τα ηχεια φιλε μου αστρωτα ευκαιρια τα δεινω γιατι βρηκα ενα πολυ μεγαλο κεντρικο που θελω νατο σεταρο με τα δαπεδου που εχω αλλιος δεν θα τα εδεινα ο ηχος τους δεν περιγραφετε με λογια παρε για οτι θες 6970 146676 2897022249 ευχαριστω

Reaction score
0

ΝΕΑ ΤΙΜΗ 600e παιδια 6 μηνων ειναι ευκαιρια τιμης αλλα σαν τριαδα μπροστα δεν μπορω να περιγραψω το πως παιζουν ενα θαυμα του home cinema πληροφοριες 6970146676.και ξαναλεω τα πουλαω λογω μεταφορας τον μεγαλων δαπεδου και κεντρικου με νεο av και πολυκαναλο τελικο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas