ΤΕΛΗ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ - ΓΡΙΦΟΣ

Reaction score
262
Καλησπερα σε ολους σας. Ειμαι ενας απο αρκετους που τα τελευταια 4 χρονια κανω χρηση του συγκεκριμενου μετρου, καθε καλοκαιρι, κυριως λογω διακοπων, παιδιων, παιρνω πισω τις πινακιδες μου μεχρι τελος του ετους. Φετος θελω να τις παρω για 2 μηνες και να τις παραδωσω ξανα. Ξερω με σιγουρια οτι το μετρο ισχυει για μια φορα, αυτο που δεν ξερω και απαντηση δεν παιρνω ειναι στο τι γινεται αν εγω θελω να πληρωσω για το 2018 κανονικα? Απ οσο ξερω οσο οι πινακιδες ειναι στην εφορια δεν σου βγαινει ειδοποιηση για τα τελη της χρονιας. Παρακαλω τα φωτα σας.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.347
Στο τέλος του '17 ή όποτε θέλεις, θα πληρώσεις, θα παραλάβεις και τέλος. Το μέτρο ισχύει για μιά φορά το χρόνο απ' όσο γνωρίζω.

Reaction score
262
Στο τέλος του '17 ή όποτε θέλεις, θα πληρώσεις, θα παραλάβεις και τέλος. Το μέτρο ισχύει για μιά φορά το χρόνο απ' όσο γνωρίζω.
Καλησπερα Zizik.
Ναι ισχυει για μια φορα το χρονο και παντα μετα το Μαιο. Τωρα φοβαμαι οτι αν τις γυρισω πισω το Σεπτεμβριο και το Νοεμβριο παω να πληρωσω για το 2018 χωρις εκδοση τελων μηπως μου πουνε τιποτα ιστοριες για αγριους.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.347
Λεφτά θέλουν να παίρνουν, μην αγχώνεσαι. :) Αφορά εξάλλου τον επόμενο χρόνο.

Reaction score
262
Και δεν ξερουν!!!! και τον ΤΡΟΠΟ για να τα παρουνε.....οι κοντοφθαλμοι εφευρετες του μετρου!

Reaction score
867
Μιας και άνοιξε ένα τέτοιο θέμα, μήπως γνωρίζετε το εξής:

Η μητέρα μου, κατέθεσε πινακίδες το 2011 σε ΔΟΥ του τότε τόπου κατοικίας της στην Β. Ελλάδα ... Τώρα μένει Αθήνα ... έχω διαβάσει ότι οι πινακίδες μετά από κάποια χρόνια καταστρέφονται ... μπορεί να πάει στην ΔΟΥ Νέας Ιωνίας όπου πλέον ανήκει να κάνει την αίτηση / πληρώσει τα τέλη / και απλώς να ζητήσει να επανακατασκευάσουν - με πληρωμή- πινακίδες ; Με δυό λόγια, η αίτηση για την άρση της ακινησίας πρέπει να γίνει οπωσδήποτε στην ΔΟΥ όπου έγινε η κατάθεση πινακίδων ;

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.347
Με δυό λόγια, η αίτηση για την άρση της ακινησίας πρέπει να γίνει οπωσδήποτε στην ΔΟΥ όπου έγινε η κατάθεση πινακίδων ;
Είμαι σχεδόν βέβαιος πως πρέπει να πάει κάποιος εκεί.
Δεν θυμάμαι απο πότε σταμάτησαν να τις καταστρέφουν, αλλά φοβάμαι οτι έγινε αργότερα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork