ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ Dvdp ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ Hdmi???

Reaction score
83
:idea: ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ DVDP ΤΗΣ SONY DVP-NS-92V TO DENON DVP-1920 TO SAMSUNG HD-950 KAI TO KISS DP-600. ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ??? ΕΣΕΙΣ ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ Ή ΜΙΑ LCD TV???
ΝΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟ FORUM.

Reaction score
0
Κανένα μέχρι να δούμε και το kiss, κι αν κι αυτό δεν αξίζει, τότε η μόνη λύση είναι να περιμένουμε -μια sony ξέρει μέχρι πότε- να κατασταλάξουν οι ...μεγάλοι σε κάποιο φορμά. Όλα τα dvd player που αναφέρεις είναι με διάφορα προβλήματα (διάβασε αντίστοιχα post) και όλα είχα την τύχη -ατυχία να τα δοκιμάσω σε TV Hitachi
32LD7200 και να τα επιστρέψω (η μισή ντροπή δικιά μου κι η άλλη μισή των κατασκευαστών).Πουλούν προϊόντα με προβλήματα και δεν κάνουν και τίποτα ιδιαίτερο για να τα βελτιώσουν. Αναφέρω σαν παράδειγμα το sony v92 με το πρόβλημα ...στρέβλωσης της εικόνας που ακόμα πωλείται γιατί κάποιοι ..αλάκες δηλαδή εμείς, μπορεί και να μην το προσέξουν.Τώρα πάλι αν θέλεις οποσδήποτε κάτι
από αυτά τα dvd που αναφέρεις και δε θέλεις να περιμένεις η λύση είναι μία.
Πας στο κατάστημα που μπορείς και ζητάς να δοκιμάσεις και τα 3 στο χώρο τους ή
καλύτερα στο δικό σου χώρο με τη δική σου συσκευή προβολής (tv-projector).Αυτό
έκανα εγώ και δυστυχώς κανένα απ΄αυτά δεν ήταν αψεγάδιαστο.
Α.. και κάτι άλλο, τα 3 πρώτα dvd δεν παίζουν υλικό HiDefinition όπως το KissDP600
αλλά κάνουν upscaling τα κονονικά dvd-(ταινιες) που κυκλοφορούν στην αγορά.;
Άρα σύγκριση δεν μπορεί να γίνει ανάμεσα στα 3 πρώτα και στο 4ο.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095