ΤΙ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΓΙΑ Hdmi 1.3

Reaction score
0
Μετά από 10 χρόνια είμαι αναγκασμένος να αποχωριστώ τον αγαπημένο μου yamaha 1092.
Γνωρίζουμε αν κυκλοφορούν ενισχυτές οι οποίοι υποστηρίζουν Dolby Digital Plus και σύνδεση hdmi 1.3... ????????

Reaction score
62
Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι! δυστυχώς δεν έχει βγεί κάτι ακόμα. Και πολύ φοβάμαι ότι και να βγούν, στην αρχή θα είναι πανάκριβοι. Θέλει υπομονή το πράμα ακόμα.

Reaction score
0
Το High Tech γραφει για τον SHERWOOD NEWCASTLE R-972.
Αναμενεται τον Αυγουστο.. αλλα στην Αμερική!!!!!!!!!

Reaction score
14
Γιατί βιάζεσαι τόσο;

Άσε να ωριμάσει λίγο το πράγμα...γιατι σε βλέπω να τα κλαίς τα λεφτάκια σου.

Sherwood δεν θα έπαιρνα...ούτε με εκβιασμό.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ξερει καποιος ποια ειναι η πρωτη εταιρια που εφτιαξε hmdi 1,3

Reaction score
0
Γνωριζει κανεις να μου πει αν χρειαζεσαι ενισχυτη με hdmi 1.3 για να παρεις ολα τα πλεονεκτηματα που αυτο προσφερει? Αν υποθεσουμε οτι εχεις πηγη που υποστηριζει hdmi 1.3 π.χ. το ps3 και συνεπως Dolby TrueHD (και πιθανον DTS-HD στο μελλον), Deep Color κ.λ.π. Για να απολαυσεις αυτα τα πλεονεκτηματα χρειαζεσαι οποσδηποτε και τον ενισχυτη να υποστηριζει το 1.3? η και με 1.2 κανεις την δουλεια σου? (τουλαχιστον στο κομματι του ηχου)?

Reaction score
0
Γνωριζει κανεις να μου πει αν χρειαζεσαι ενισχυτη με hdmi 1.3 για να παρεις ολα τα πλεονεκτηματα που αυτο προσφερει? Αν υποθεσουμε οτι εχεις πηγη που υποστηριζει hdmi 1.3 π.χ. το ps3 και συνεπως Dolby TrueHD (και πιθανον DTS-HD στο μελλον), Deep Color κ.λ.π. Για να απολαυσεις αυτα τα πλεονεκτηματα χρειαζεσαι οποσδηποτε και τον ενισχυτη να υποστηριζει το 1.3? η και με 1.2 κανεις την δουλεια σου? (τουλαχιστον στο κομματι του ηχου)?
Νομίζω ότι χρειάζεσαι ενισχυτή 1.3 για να πάρεις τον ήχο (TRUE HD)..

Reaction score
50
Στο κομμάτι του ήχου δε χρειάζεται ντε και καλά να έχεις HDMI 1.3. Μπορείς ν' ακούσεις πχ. TrueHD αν έχεις player που κάνει το decoding και το συνδέσεις αναλογικά με τον πολυκάναλό σου (αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες έξοδοι/είσοδοι απ' το μεν και τον δε). Βέβαια αν θες το decoding να γίνεται στον AV πρέπει αναγκαστικά να μεταφέρεις το σήμα ψηφιακά κάτι το οποίο γίνεται μέσω HDMI 1.3. Τώρα με HDMI 1.2 δε γνωρίζω αν γίνεται, αλλά για τα νέα format δε νομίζω.

Reaction score
3
Για να πάρουμε ήχο Dolby Digital HD από συσκευή που κάνει εσωτερικά το decode αλλά δεν διαθέτει αναλογικές εξόδους (π.χ. PS3), δεν είναι ανάγκη ο ενισχυτής να έχει είσοδο HDMI 1.3. Αρκεί ένας ενισχυτής με HDMI 1.1 ή 1.2 με δυνατότητα μεταφοράς πολυκάναλων σημάτων LPCM από αυτή. Μερικά παραδείγματα είναι οι παρακάτω ενισχυτές:
Yamaha RX-V1700, Denon AVR-2307, Onkyo TX-SR604/674, Sony STR-DA3200ES, Pioneer VSX-2016 και φυσικά και τα ακριβότελα μοντέλα των παραπάνω εταιριών.
Ο Sony STR-DA3200ES έχει τα πάντα σε πολύ καλή τιμή αλλά κολάω στο ότι είναι Sony και ποτέ δεν μου άρεσαν οι ενισχυτές της ηχητικά όπως επίσης ποτέ δεν είχαν καλή οδήγηση.
Πάντως θα ήθελα να τον ακούσω γιατί κάποια reviews σε ξένα περιοδικά λένε καλά λόγια. Βέβαια τα περιοδικά πολλές φορές λένε και μ@λ@κ1ες...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.986
Members
38.274
Νεότερο μέλος
Triumph