Το λες επειδή κάποιοι έλεγαν hitachi... τι είναι τούτο... καλώδιο για πορτατίφ... :138:...που έβαλες Hitachi καλώδιο και είδες το φως σου...
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Το λες επειδή κάποιοι έλεγαν hitachi... τι είναι τούτο... καλώδιο για πορτατίφ... :138:...που έβαλες Hitachi καλώδιο και είδες το φως σου...
Αυτό είναι ένα ερώτημα / απορία... που ποτέ δεν θα μάθεις...:405:Γιατί? δεν είναι?:204:
Την απάντηση ως σεμνός “νέος” δεν μπορώ να στην δώσω εγώ... ρώτα τους 29 κατασκευαστές Χάι Φάι / κατόχους... εγώ έχω την συνείδησή μου ήσυχη, σε είχα ενημερώσει από τους πρώτους...Κλαψ λυγμ σνιφ μπουχουχου :204:
Τώρα που το σκέφτομαι , το ερώτημα απορία δεν θα μάθω ποτέ , η την απάντηση σε αυτό?:116:
Εεεεε βρε, μου χαλάει τη μόστρα στο σύστημα το SACD που έχω τώρα...Κατάλαβες Σταμάτη? Έχεις γίνει πλέον γραφικός σαν τον John... που θες να βρεις και SACD ...Onkyo...
...δηλαδής τι κάνει?....στροφάρει ανάποδα?
Εσύ με λίγα λόγια θα παραμείνεις "γραφικός"... εγώ αναβαθμίστηκα και από "γραφικός Ονκυάκιας" έγινα Χαϊεντάς με τα καβλώδια!Κλαψ λυγμ σνιφ μπουχουχου :204:
Τώρα που το σκέφτομαι , το ερώτημα απορία δεν θα μάθω ποτέ , η την απάντηση σε αυτό?
Ποσα μετρα μου ειπες στο τηλεφωνο οτι χρειαζεσαι????????:136:Κατάλαβες Σταμάτη? Έχεις γίνει πλέον γραφικός σαν τον John...:116: που θες να βρεις και SACD ...Onkyo...
...δηλαδής τι κάνει?....στροφάρει ανάποδα? :138:
Βλάση σε βλέπω, πρόσεξε τι θα πεις και με ποιους είσαι...με αυτούς ή με τους άλλους?
...που έβαλες Hitachi καλώδιο και είδες το φως σου...
:607::607::607:Είμαι επιτέλους Hi-End κύριοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όπως λέμε μπιντέ,ρεφενέ,λουτροκαμπινέ,σουρουκλεμέ και άλλα σε έ:120::116::116:(Ντελαμοστρέ.. ο τόνος στο τέλος!)
Το πρωί τα πίνω με τον Joe Henderson στο τσαρδί του. :107:Το πρωϊ ????????????????????????????????
Τι λε ρε!Όπως λέμε μπιντέ,ρεφενέ,λουτροκαμπινέ,σουρουκλεμέ και άλλα σε έ:120::116::116:
Άσχετο, αλλά κάπου πρέπει να το πω γιατί θα σκάσω.
Χθες πέτυχα στην είσοδο της πολυκατοικίας, τον ιδιοκτήτη και κάτοικο του διαμερίσματος από πάνω μου.....
...με παρακάλεσε αν έχω την καλοσύνη.... να παίζω σαξόφωνο μόνο το απογευματάκι.....
Είμαι επιτέλους Hi-End κύριοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :135::135:
Η οι ένοικοι είναι άσχετοι με την μουσική!Άσχετο, αλλά κάπου πρέπει να το πω γιατί θα σκάσω.
Χθες πέτυχα στην είσοδο της πολυκατοικίας, τον ιδιοκτήτη και κάτοικο του διαμερίσματος από πάνω μου.....
...με παρακάλεσε αν έχω την καλοσύνη.... να παίζω σαξόφωνο μόνο το απογευματάκι.....
Είμαι επιτέλους Hi-End κύριοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :135:
Εντέλει πρέπει να μένεις κοντά σε κοιμητήριο...Το πρωί τα πίνω με τον Joe Henderson στο τσαρδί του. :107:
Θα προτιμούσα gothic... dark-wave... garage... psychobilly... κλπ.Πάντως είναι καλό πείραμα, να ακούσεις το σύστημά σου από το κοιμητήριο απέναντι, σε κομμάτι με λίγα όργανα.....
Όταν τα ετοιμάσεις "τζάμι" όλα...Πάω να συνεχίσω το στοκάρισμα και βάψιμο του διπλανού διαμερίσματος (μετακομίζω)....και θα ακούω μουσική ....από το δικό μου διαμέρισμα....
Αντώνη ελπίζω να μην σε ενόχλησε η μικρή άσχετη παρένθεση. Άσε που σε λίγο και 'γω θα προβληματίζομαι τι να βάλω στους τοίχους.