Τα παιδια.....παιζει

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Εδω και καιρο ειχαμε κανει προσκληση σε φιλους να μας επισκεφθουν στην Κορινθο για τι αλλο βεβαια ......για ακροαση.
Ολο πηγαινε την αλλη βδομαδα
Οποτε κανονιζω και παιρνω τηλεφωνο Geovaz &Takis6c33 (κατα κοσμον Γιωργος και Σταματης) ..."ελατε η κοβουμε καλημερα" τους λεω ευγενικα...και νατους στα Χαμουτζιδικα(περιοχη κατωθεν Ισθμου Κορινθου)

Ο Τακης ,φιλος παλαιοθεν του JohnMarkou,ξερετε το παιδι με την χαμηλη φωνη και την καρδια περιβολι,θεωρησε καλο να τον ξεσηκωσει καταμεσημερο Σαββατου .....οποτε τσουπ κι'αυτος στην μαζωξη

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Τα παιδια.....παιζει

Στο δρομο για την Κορινθο περασαν απο το Τριτι Νεκροταφειο και βρηκαν εξω καποιο τυπο στεναχωρημενο........ με καφεδακι στο χερι....τον πηραν κι'αυτο μαζυ τους.....μαζι με το φλιτζανι

Με το που εμαθε τα νεα ο συντονιστης της κατηγοριας,σου λεει αυτοι θα μου το κλεισουν το τσαρδι ,εμφανιζεται απροσκλητος να επιβαλλει την ταξη (σιγουρα ομως οχι την Ηθικην)

Ο αναξιοπαθων συνανθρωπος μας ,για οσους δεν τον γνωριζετε ηδη,ειναι ο ....ξαδερφος του ξαδερφου mr Geomiat η Γιωργος.

Τον συντονιστη....................μιλαει το χαμογελο ανωτεροτητας και αυτοπεποιθησης(ειμαι Χαϊεντας και το ξερω)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Εγω ειμαι οικογενειαρχης ανθρωπος,σεμνος και ταπεινος (ουχι ΝΔ) με ενα σπιτι τακτοποιημενο και τα στερεα μου καθαρα και περιποιημενα

Τον Geovaz τον ειχα καλεσει να ρυθμιση το antiskating του πικαπιου μου,οποτε συνεχως στριφογυριζε στη περιοχη σαν λυκος που γυροφερνει το κοπαδι

Reaction score
3.909

Nαι ρε οικογενειάρχη, βάλε καναπέδες μπροστά από τα ηχεία, πλυντήριο πιάτων μπροστά απ' το ράκ κ μετά πσάκσε για σώματα στις μεσαίες....

Τέλος πάντων, ο κόμπος έφτασε στο χτένι, θα βγούν όλα στο φώς!

Ά, όποιος έχει καλό μάτι, ας κοιτάξει στην 1η φωτο την επάνω στο έπιπλο κορνίζα πίσω αριστερά.....εκεί άρχισε ο μπουμπούκος μας την εποχή της αιώνιας δέσμευσης......

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Στην αρχη αφου τσιμπησαμε κατι στον Ισθμο(το περιφημο σουβλακι-καλαμακι) φτασαμε σπιτι μου..........φτιαξαμε τα καφεδακια μας............. και το ριξαμε στην ακροαση του συστηματος μου ως εχει.

Αυτο το ως εχει σημαινει οτι αργοτερα αλλαξαμε σχεδον ολο το συστημα ....σταδιακα .
Αρχης γενομενης απο το phono stage.

To μονο που θα πω ειναι οτι ο ηχος περασε σε αλλο επιπεδο λεπτομερειας.Ομοφωνη διαπιστωση,ο Πολωνος εχει κανει και γ@....τις υλοποιησεις

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.167

Με βλέμα τι κάνουν αυτούνοι εκει πέρα?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μετα ηρθε η σειρα μιας λαμπας με EL 34 και 35 βατακια στο καναλι.Ναι μεν ......αλλα.
Το κατι παραπανω ηταν ομοφωνα αναγκαιο
Ο Βλασσης βεβαια εκρινε σκοπιμο να την αποθανατισει.Για μελετη πυκνωτων και λαμπων .

Σε εκεινο το σημειο εγινε ελεγχος του set-up του πικαπ:412:
Για να το θεσω ηπια ,ξεφτιληστικα.Μη εχοντας τα καταλληλα εργαλεια ειχα ρυθμιζμενο το κακομοιρο στο περιπου.Ειχα δικιο που επεμενα στον Geovaz να φερει τα καταλληλα εργαλεια.Τελος καλο,ολα καλα.
Οσο ρυθμιζαμε αυτο ζεσταινοτανε.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.167

Ο κύριος συντονιστάς ετοιμάζεται να βγάλει φωτό ο geovaz, κάτι ρυθμίζει , ο μπουμπούκος κοιτάει ολο απορία .Ο ξάδερφος το παίζει άνετος.
Α και ο τάκης ψάχνει τασσάκι.

Reaction score
3.909

Ανταμώσαμε στις 1 Αθήνα κ με την Τζιπόγκα του Γιώργη κουβαληθήκαμε ως σάρκα μία στον Ισθμό.

Χαλαρά.

Ά, δοκιμάσαμε σε ρήαλ τάημ και τον κόφτη τελικής του θηρίου....205 Χλμ.

Χαλλλαρά. Φάηβ άτομα κ φουλ εμπορεύματα.

Ευτυχώς που ο Τάκης έχει αδυνατίσει, γιατί εμένα κ τον Μάρκου οι χασάπηδες μας κοιτάνε παράξενα πλέον...ειδικά ο ξάδερφος πούναι κ ερυθρόδερμος ξυπνά κ αρχέγονα ένστικτα κ καλύπτει περισσότερο Έθνικ γούστα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.707

Παιδια εσεις που μας διαβαζετε ενα εχω να σας πω....τα παιδια ειναι πειραγμενα ....εως και βλαμμενα ....βγαζουν τον προενισχυτη βολτα με την μηχανη για να αποκτησει αερινες μεσουψηλες........:142::142::142:

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.167

Geovaz ο άνθρωπος που ρυθμίζει με ενα χαμόγελο.

Reaction score
3.909

JOHN MARKOU; Ο κύριος συντονιστάς ετοιμάζεται να βγάλει φωτό ο geovaz said:
Ο ξάδερφος το παίζει άνετος.[/B]
Α και ο τάκης ψάχνει τασσάκι.
Ο ξάδερφος πάντα το παίζει άνετοςςς

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.167

Ξάδερφος επι το έργον σύνδεσης του τελικού τάξης Α.

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.167

Είναι και βαρύ το σκασμένο τι ήθελα και το κουβάλαγα απο το βόλο ο βλάκας.
Λέει ο ξάδερφος.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842

Μια ελληνικη υλοποιηση σε ταξη Α με 2Χ200 βατακια.
Πανηγυρι κανονικο.Ακουστηκαν πραγματα πρωτογνωρα στο σπιτι μου.
Λεπτομερεια ,σωματα,ατακα,μπασα,μεσαιες πριμα......τα παντα ολα(Αλεφαντιος ρηση)
Γενικα τις κρισεις θα τις αφησω στους υπολοιπους.Αλλα γι'αυτο το μηχανακι(μηχαναρα) ομολογω οτι συγκλονιστηκα.Ακουσα απο τα ηχεια μου .............αλλα πραγματα.
Χαρηκα πολυ για τα ηχεια μου ,και οχι μονο,και ζηλεψα .................το θελω αυτο πολυ.
Ο Βλασσης το αποθανατισε και :409:παραγγειλε 2 για αντικατασταση :432:του Κρελλ

Κι αν δεν με πιστευετε δειτε που το προσκηνυσε κιολας

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.154
Members
38.290
Νεότερο μέλος
Zagla