Τα 100 πιο sexy cars...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Αιρετική επιλογή Andrew!!

Για να τιμήσω κι εγώ το sex object μου, την AC Shelby Cobra με τις sexiest (για την εποχή της) επιδόσεις, δείτε κι αυτά...

και την ιστορία της εδώ...
http://www.ritzsite.net/AC_Cobra/01_cobra.htm

Πριν από πολλά χρόνια στη Γερμανία, είχα την τύχη να βρεθώ συνοδηγός στο κουκλί (και σε άλλα supercars), λόγω της επαγγελματικής μου γνωριμίας με Γερμανό έμπορο μεταχειρισμένων high-class αυτοκινήτων. Αυτό που δεν θα ξεχάσω είναι η ώθηση-πίεση (σχεδόν πόνος!) στο θώρακα όταν το αυτοκίνητο επιτάχυνε...

Θα βρω να βάλω φωτογραφίες κι από τα άλλα αστέρια που συν-οδήγησα (ποιος να εμπιστευτεί τέτοιο αυτοκίνητο σε μια γυναίκα;) και δεν έχω ξεχάσει!!

Reaction score
7
Η λίστα είναι σκέτο έλεος...Πριν λίγο τα είδα όλα και μόνο που δεν άσπρισαν οι τρίχες μου...Μια ελεγεία στις Ferrari και Mercedes όλων των εποχών ανεξαρτήτως ωραίου design....Κατά την ταπεινή μου άποψη Ghilbi,F430 spider,Vanquish,Miura kai Brera θα ήταν το Top 5...Εκτός του ότι έμειναν απέξω πολλά αμάξια που το άξιζαν και έχουν βάλει κάθε είδους παλιατζούρα ιστορικής αξίας και καλά ως σέξυ...Καλά τα μονοθέσια F1 των 70's αλλά όχι και σέξι...Όσο σέξι είναι αυτά άλλο τόσο είναι και η Λουκά....

Reaction score
5
Γιάννης Δημητρόπουλος said:
Είχα την εντύπωση ότι στο Top Gear θα μπορούσαν να διακρίνουν τις προφανείς διαφορές.......
Γιάννη, μην μπερδεύεις την συντακτική ομάδα του Top Gear με τον/την content manager που έφτιαξε τεχνικά το αφιέρωμα στο site. Ήταν προφανές ότι ήταν λάθος του site, δεν φτιάχνει άλλωστε ο Clarkson το site :D Γενικά, επειδή το BBC έχει το μεγαλύτερο σε περιεχόμενο site στο internet, όπως καταλαβαίνεις λάθη γίνονται. Είχα και υπ'ευθύνη μου το κομμάτι Top Gear για κάποιο καιρό, και πραγματικά τα λάθη είναι αναπόφευκτα μερικές φορές, όσο quality control και να έχεις.

Πάντως εμένα όποια από τις 2 να μου δίνανε, δεν θα είχα πρόβλημα :D Φυσικά πιο προσιτή είναι η Cayman (αχ αχ), και πιστεύω γενικά ότι είναι το μέλλον της Porsche, και ότι πρέπει να εγκαταλείψει τις πισωμήχανες επιτέλους. Στο κέντρο είναι όλα τα λεφτά...

Reaction score
5
Μάριος Λαζάρου said:
Η λίστα είναι σκέτο έλεος...Πριν λίγο τα είδα όλα και μόνο που δεν άσπρισαν οι τρίχες μου...Μια ελεγεία στις Ferrari και Mercedes όλων των εποχών ανεξαρτήτως ωραίου design....Κατά την ταπεινή μου άποψη Ghilbi,F430 spider,Vanquish,Miura kai Brera θα ήταν το Top 5...Εκτός του ότι έμειναν απέξω πολλά αμάξια που το άξιζαν και έχουν βάλει κάθε είδους παλιατζούρα ιστορικής αξίας και καλά ως σέξυ...Καλά τα μονοθέσια F1 των 70's αλλά όχι και σέξι...Όσο σέξι είναι αυτά άλλο τόσο είναι και η Λουκά....
Μάριε, πρότεινε κάποια που δεν τα έχει και πιστεύεις ότι πρέπει να μπουν.

Για μένα π.χ., η AC Shelby Cobra που λέει η Μαρία, πρέπει να είναι σίγουρα μέσα σε τέτοια λίστα. Για την ακρίβεια ψάχνω να φτιάξω ρέπλικα :D

Reaction score
7
Ferrari 550 Spyder, Buggati Veyron, BMW Z3, BMW Z8, Dodge Viper (κανονική ή κάμπριο), Lambo Diablo, TVR Tuscan, TVR Speed 12, την καινούργια Ford Mustang GT, Honda S2000, Mazda RX8, Ferrari F50...Άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο,πιστεύω τα παραπάνω αξίζανε σίγουρα θέση στο top 100...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.880
Members
38.626
Νεότερο μέλος
silvain