Τελικά τον αγόρασα!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.742
Επειδή στην κοπή της πίτας δεν κέρδισα τίποτα (όχι ότι το περίμενα κιόλας, πάντα γκαντέμης είμαι σε αυτά) πήγα λοιπόν και αγόρασα από μόνος μου αυτόν:

Ο λόγος για τον ασημί Arcam AVR-300 που φαίνεται δεύτερος από κάτω. Μέχρι τώρα δείχνει πολύ καλός, θα δούμε η συνέχεια πώς θα εξελιχθεί. :)

V

VIDEOMIX

Guest
Καλορύζικος.
Ο CAV πάντως κάτω, ειναι απίστευτα όμορφος, κυρίως εντυπωσιακός.

Reaction score
5
Πάντως παρατηρώ μια πολυχρωμία...χρυσό και ασημένιο, ασημένιο, μαύρο και ασημένιο μαζί, ολόμαυρο, μαύρο και ασημένιο με διαφάνειες...έχεις πιάσει όλες τις γωνιές της αγοράς :D :lol:

Καλές ακροάσεις!

Reaction score
0
καλοριζικος, καλες ακροασεις...
Συμφωνω με τον VIDEOMIX .Ο CAV ειναι όμορφος .

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.742
Χεχε, είναι όντως ο 1086, και ναι, ο Arcam θα αντικαταστήσει αυτόν.

Οσο για την πολυχρωμία, μη φοβάστε, σύντομα θα επέλθει ομοιομορφία στα μηχανήματα. ;)
Αερίζονται, δεν έχουν πρόβλημα (έτσι κι αλλιώς δε δουλεύουν και οι δύο ενισχυτές μαζί) αλλά εκτός αυτού όπου να'ναι θα φτιάξω σωστό rack για να μην είναι έτσι χύμα.

Τον CAV δε θα τον έλεγα όμορφο, καθώς το χρυσό το απεχθάνομαι στα μηχανήματα (και γενικότερα). Πάντως είναι εντυπωσιακά ποιοτικός, πανύβαρος (23 κιλά) και προς πώληση. :)

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.742
Γιάννη, ο 1086 έχει τιμή καταλόγου 680 ευρώ. Πιστεύω πως παρά το ότι είναι κάτι λιγότερο από έτος έξω από το κουτί του, τα μισά ακριβώς (340 ευρώ) σου εξασφαλίζουν έναν πολύ καλό ενισχυτή με περίσσια ρεύματα.

Χρήστο, έχεις απάντηση.

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.742
Οχι, Γιάννη, ακόμα τον έχω. Δεν έχω βάλει καν αγγελία ακόμη. :)

Reaction score
0
Έχει περάσει καιρός πια και θα έχεις σχηματίσει κάποια γνώμη για τον ARCAΜ.Θα ήθελα τη γνώμη σου για τον ήχο του.Βλέπεις θα τον αποκτήσω και γώ σε λίγες μέρες.
Τον βρήκα σε πολύ καλή τιμή και δεν χωρούσε δεύτερη σκέψη.
Δεν τον άκουσα σε πολυκαναλη δοκιμηαλλά σε δικάναλη.Ο ήχος του είναι σφιχτός ,καθόλου εμφατικός και ισορροπημένος.Δεν έχει ξερά και συρριστικά πρίμα όπως αρκετοί ΑV που έχω ακούσει.Το μπάσο του είναι απόλυτα ελεγχόμενο και καθόλου υπερβολικό.Καθαρόοαιμος αγγλικός ήχος δηλαδή.Αν και κάπως έτσι τον περίμενα,με εξέπληξε ευχάριστα με την ουδετερότητά του.
Θα ήθελα να μάθω αν συμφωνείς μαζί μου

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
12.742
Εχμ, απόλυτα. Μάλιστα δε θα μπορούσα να τα έχω πει καλύτερα. :D

Οσο για το πόσο καιρός έχει περάσει, και το πόσο τον έχω ακούσει, αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία... :(

Γενικά πάντως σε δικάναλη ακρόαση είναι ευχάριστος και ξεκούραστος ήχος, ενώ με πολυκάναλο πρόγραμμα δείχνει να έχει αρκετό "ψωμί".

Reaction score
0
στις οδηγείες διάβασα κάτι περίεργο.Αν έχεις συνδέσει 5 και όχι 7 ηχεία έχεις τη δυνατότητα τις δυο εξόδους που περισεύουν να τις διπλοκαλωδιώσεις με τα front ηχεία! :shock:
Υπάρχει κέρδος απο αυτή την ιστορία;
Έχεις άποψη ή δεν το έχεις ψάξει;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.931
Members
38.263
Νεότερο μέλος
dnikol