Τελικός ή Ολοκληρωμένος ως Προσθήκη στον ΥΑΜΑΗΑ 2500????

Reaction score
1
Καλημέρα,

Θέλω να δώσω αρκετή παραπάνω ενίσχυση στα δύο βασικά ηχεία μου (chario syntar 200T,90db,110w/4ohm) γιατί ο yamaha είναι οριακός. Τι να προτιμήσω? Προσθήκη Τελικού ή Ολοκληρωμένου? Ποιος ενισχυτής θα είναι αυτός που θα διαμορφώνει το τελικό ακουσμα του ήχου? Ο Τελικός, Ο ολοκληρωμένος ή ο Yamaha?

Τέλος, Ποιους προτείνεται (μαρκες / μοντέλα με τιμή κατω των 1000 ευρώ) που να αναδείξουν σε καλό βαθμό τα ηχεία μου? ας πούμε οτι τώρα αυτό που ακούω από τα chario Με τον yamaha με ικανοποιεί αρκετά αλλά όχι όσο θα ήθελα.

Αναμενω .......

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Ολοκληρωμένος δικάναλος...

Αν ψάξεις σε παλιότερα topics θα δεις πολλές πληροφορίες για τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου. Το βασικό είναι ότι πλέον τα μπροστά σου ηχεία είναι εντελώς ανεξάρτητα του Α/V ενισχυτή στην ακρόαση της μουσικής.

Τώρα για προτάσεις, δες (ή μάλλον καλύτερα άκου) τους (ενδεικτικά πάντα, σίγουρα θα υπάρχουν και άλλοι αξιόλογοι)
Atoll Electronique IN100
Advance Acoustic MAP-305DA
musical fidelity x-150

Reaction score
0
well ενα απο τα ακριβοτερα πραγματα ειναι η πειρα. Απο οσους γνωστους μου που ειχαν 2500 και τους εβαλαν τελικο σε μεγαλες εντασεις ο yami εσβεινε γιατι προφανως δεν εβγαζε οφ τα δικα του σταδια ενισχυσης με αποτελεσμα να σβηνει που σημαινει η καποιος σου καταργει τα σταδια ενισχυσης και τον εχεις σαν προ η πας για αλλον.Ελπιζω να φανηκε η διαγορα του πλυμενου απο το πραγματικα καθαρο

Reaction score
1
αν βαλω 2καναλο ολοκληρωμένο πως θα μπορώ να χρησιμοποιώ τα ηχεία μου για ταινίες με τον yamaha και για μουσική τον ολοκληρωμένο χωρίς να αλλάζω καλώδια....

Reaction score
118
Και εγώ έχω εναν ολοκληρομένο της yamaha. Τον 1070.
Επίσης έχω και τον 2500 που έχει και ο φίλος εδώ.
Να τα ενώσω τα μηχανήματα; 8)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός