4 Ιανουαρίου 2014 #1 B billarm Μηνύματα 151 Reaction score 26 Φίλος έχει παροπλισμένους λαμπάτους τελικούς ιδιοκατασκευής και θέλω να τους πάρω. Eπειδή δεν έχω προενισχυτή μπορώ να τους βάλω πάνω στο dac magic που έχω και να αυξομειώνω την ένταση με το foobar?
Φίλος έχει παροπλισμένους λαμπάτους τελικούς ιδιοκατασκευής και θέλω να τους πάρω. Eπειδή δεν έχω προενισχυτή μπορώ να τους βάλω πάνω στο dac magic που έχω και να αυξομειώνω την ένταση με το foobar?
4 Ιανουαρίου 2014 #2 karajak Μηνύματα 962 Reaction score 1.147 Δοκιμασε το ! Αν οι τελικοι ειναι ευαισθητοι πιθανον να ταιριαξουν με το dac magic.
4 Ιανουαρίου 2014 #3 tanto Μηνύματα 13.920 Reaction score 6.908 και να ανοιγεις τους τελικους οταν θα εχεις ενεργοποιησει ολα τα αλλα (υπολογιστη και dac) και εχεις ρυθμισει χαμηλα την ενταση.
και να ανοιγεις τους τελικους οταν θα εχεις ενεργοποιησει ολα τα αλλα (υπολογιστη και dac) και εχεις ρυθμισει χαμηλα την ενταση.
4 Ιανουαρίου 2014 #4 B billarm Μηνύματα 151 Reaction score 26 Σωστοί! Θα το δοκιμάσω σύντομα και θα σας πω εντυπώσεις Ευχαριστώ για τις απαντήσεις