Τεχνικα χαρακτηριστικα tv

Reaction score
2
Τελικα τι είναι μυθος και τι αληθεια ??

Με δεδομενο ότι θελω να βλεπω 80% τηλεοπτικο πρόγραμμα και με τις αναμενομενες (?) εξελιξεις σε βαθος 5ετιας αν υπαρχουν τι σημασια εχει το HD , Full HD και τα Mhz ??

Αξιζουν τα παραπανω λεφτα αυτά τα χαρακτηριστικα ?

Για τις 3D υπαρχει περιπτωση εκπομπης ή ταινιας από καναλι για κατι τετοιο ? Τις 2D τις παιζουν απροβλημάτιστα ?

Μπορουν μεσω υπολογιστη και συνδεση HDMI να παιξουν ταινια 3D κατεβασμενη από Internet ?

Τις panasonic δεν τις ηξερα καθολου αλλα μια μολις στα 50Mhz 3 ετιας που εχω δει σε φιλο μου εχει κανει εντυπωση η πολύ καλη εικονα της

Ευχαριστω.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.285
Στο φτωχό ελληνικό τηλεοπτικό σήμα της digea τα παραπάνω χαρακτηριστικά δυστυχώς πολλές φορές είναι ανούσια.
To μόνο σχετικά ευεργετικό είναι τα συστήματα βελτίωσης κίνησης σε αθλητικό υλικό αλλά και αυτό εξαρτάται από έκαστη εταιρία και πόσο σωστά το ΄χει υλοποιήσει.

Eφόσον η τηλεόραση υποστηρίζει 3d τότε με την κατάλληλη κάρτα γραφικών/πρόγραμμα αναπαραγωγής τότε ναι μπορεί κάποιος να δει 3d.

Reaction score
2
Σαν tv είναι παρα πολύ καλη ...Την λειτοργια Smart δεν την χρησιμοποιω γιατι εχω συνδεση htc με την tv

Για την λειτουργια 3d με ταινιες κατεβασμένες από Internet εχω ακομα θεματακια που γραφω στο πιο πανω link

http://www.avsite.gr/forum/threads/Προβολη-3d-ταινιων-μεσω-htpc.136821/

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.965
Members