Τηλεκοντρόλ απο τη Logitech ΤΕΛΕΙΟ!

GTX

Reaction score
39
Logitech Harmony 885
Είναι στα χέρια μου εδώ και κανα μήνα και το συνιστώ ενεπιφύλακτα.
Ελέγχει οποιαδήποτε συσκευή δέχεται infrared, ανάβει με το που το σηκώσεις στα χέρια σου, όλα του τα κουμπία είναι ανάγλυφα οπότε δεν χρειάζεται να το κοιτάς οταν το χρησιμοποιείς οπώς αυτά που τα κουμπιά τους είναι πάνω σε touch screen, ενοείται υποστηρίζει macro εντολές και γενικά το έκανα να ελέγχει όλες μου τις συσκευές με λιγότερο απο μια ώρα σεταρίσματος (ενισχυτές, TV, DVD, projector, aircon, δορυφορικό δέκτη, φώτα, PS2) το κακό βέβαι είναι οτι δεν το έχω δει ακόμα πουθενά να το πουλάνε στην Ελλάδα, πάντως όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να δώσω γενικές πληροφορίες αλλά και λύση για τρόπο απόκτησης. Εγώ το πήρα γύρω στις 160£

πάρτε και το site του
http://www.logitech.com/index.cfm/p...2084,CONTENTID=9933&ad=emea_harmony_chart_885

Reaction score
0
GTXTC ,
Λόγω επικείμενης αγοράς home cinema θα μπορούσες να μου δώσεις πληροφορίες σχετικά με την απόκτηση του Logitech ? 1 χρόνο έχει εγγύηση ? 8)

Ενδιαφέρομαι επίσης για την λύση της Philips. Συγκεκριμένα για το Pronto Pro SBCru970 ή το SBCRU980.

Υπάρχει κάποιος κάτοχος Pronto Pro να μας πει κάποια γνώμη? :)

GTX

Reaction score
39
Κάτοχος Pronto Pro δεν είμαι αλλά έχω το Pronto Neo. Απ'οτι είδα έχουν τα ίδια περίπου κουμπιά, (μιλάω για τα κανονικά κουμπιά) τα οποία σε περιορίζουν αρκετά κατα τη γνώμη μου. Το καλό (ή κακό) είναι με τα Philips οτι έχουν το touch screen το οποίο είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο, αυτό σημαίνει οτι μπορείς να βάλεις για κουμπιά οτι αρχειό jpg, bmp θες, αλλά αυτό σημαίνει οτι μπορεί να σου πάρει ΠΟΛΥ καιρό για να το φέρεις στα μέτρα σου, το άλλο οπως είπα και πρίν είναι οτι με το touch screen δε μπορείς να πατάς κουμπιά στα τυφλά πρέπει να κοιτάς την οθόνη κάτι το οποίο με συχνή χρήση μπορεί να αποδειχτεί αρκετά δυσάρεστο, με το Pronto δηλαδή πολλές φορές βρήκα τον εαυτό μου να χρησιμοποιεί το original τηλεκοντρόλ της κάθε συσκευής και να το αποφεύγω, πλέον το χρησιμοποιούσα μόνο για macro του στύλ ανοιξέ τα όλα, κλείστα όλα κτλ. Το harmony πραγματικά χαίρομαι να το χρησιμοποιώ.
Όσον αφορά τον τρόπο απόκτησης ελπίζω να μη κατηγορηθώ για διαφήμιση αλλα εγώ το δικό μου το πήρα απο πολύ καλό φίλο Έλληνα που έχει ανοίξει μαγαζί με υπολογιστές στην Αγγλία, αμά θες για περισσότερες πληροφορίες pm.
Πάρτε και ενα πολύ καλό review
http://www.tomshardware.com/consumer/20050517/logitech_harmony-07.html

Reaction score
73
Logitech Harmony 885
το κακό βέβαι είναι οτι δεν το έχω δει ακόμα πουθενά να το πουλάνε στην Ελλάδα, πάντως όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να δώσω γενικές πληροφορίες αλλά και λύση για τρόπο απόκτησης. Εγώ το πήρα γύρω στις 160£

πάρτε και το site του
http://www.logitech.com/index.cfm/p...2084,CONTENTID=9933&ad=emea_harmony_chart_885

Απο που το πηρες και πως ...?

GTX

Reaction score
39
Εγώ το πήρα απο φίλο που έχει κατάστημα με υπολογιστές στην Αγγλία αν σ'ενδιαφέρει σου το κανονίζω να στο στείλει, αλλά πλέον μπορείς να το βρείς στο hacshop, στο e-shop έχει το 525 αν σ'ενδιαφέρει. Κάνε και κανα search στο skroutz.

Reaction score
62
Ενδιαφέρομαι επίσης για την λύση της Philips. Συγκεκριμένα για το Pronto Pro SBCru970 ή το SBCRU980.

Υπάρχει κάποιος κάτοχος Pronto Pro να μας πει κάποια γνώμη?    :)
Εγώ προσωπικά είχα το pronto και σε ένα μήνα το πούλησα. Ογκώδες, δύσχρηστο και μπαταριοφάγος. Ό,τι δεν πρέπει να είναι ένα τηλεκοντρόλ δηλαδή. Για να μή μιλήσουμε για την τιμή του!

Reaction score
0
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570206

εδώ το link για το 525...

Σκέφτομαι να το αγοράσω κι εγώ.
Καλημέρα. Το 525 επειδή το έχω δουλέψει αρκετά είναι τέλειο και προσωπικά νομίζω το πιο όμορφο της logitech. Απλώς έχει ένα μειονέκτημα...στη λεπτή πλευρά του όταν πατάς τα πλήκτρα. είναι λίγο τριζάτο. Αν δεν έχεις πρόβλημα go 4 it

GTX

Reaction score
39
Εγώ προσωπικά είχα το pronto και σε ένα μήνα το πούλησα. Ογκώδες, δύσχρηστο και μπαταριοφάγος. Ό,τι δεν πρέπει να είναι ένα τηλεκοντρόλ δηλαδή. Για να μή μιλήσουμε για την τιμή του!
Και μιάς και είπες για τις μπαταρίες. Το 885 πέρα απο το οτι είναι επαναφορτιζόμενο, η μπαταρία του κρατάει παρα πολύ μιλάμε για 2 εβδομάδες και... (μπορεί και πολύ παραπάνω δε το έχω τσεκάρει στα σίγουρα) ακόμα και οταν δείχνει οτι θέλει φόρτιση μπορεί και να κρατήσει άλλη μια βδομάδα!!! :shock:

Reaction score
0
Καλημέρα. Το 525 επειδή το έχω δουλέψει αρκετά είναι τέλειο και προσωπικά νομίζω το πιο όμορφο της logitech. Απλώς έχει ένα μειονέκτημα...στη λεπτή πλευρά του όταν πατάς τα πλήκτρα. είναι λίγο τριζάτο. Αν δεν έχεις πρόβλημα go 4 it
Φιλε Paris πως το καταφερες και δουλευει τελεια????
Εγω απο την πρωτη μερα που το πηρα εκλεγα τα λεφτα μου....
Ειναι ισως το πρωτο τηλεκοντρολ που χρησιμοποιω που το κουμπι του power δεν αναβοσβηνει την επιλεγμενη συσκευη....
Εχει τοσα κουμπια και τις περισσοτερες φορες δεν κανουν τιποτα, πρεπει να αλλαζεις τις οθονιτσες μεχρι να βρεις τη λειτουργια που θελεις.....
Τον κλαιγανε δηλαδη.....
Ειλικρινα ελπιζω να το εχω κρινει λαθος και να μου πεις εναν τροπο να το κανω να δουλεψει σωστα γιατι μου αρεσει πολυ και δεν θελω να καταληξει στα σκουπιδια....

Φιλικα costasx

GTX

Reaction score
39
Φιλε Paris πως το καταφερες και δουλευει τελεια????
Εγω απο την πρωτη μερα που το πηρα εκλεγα τα λεφτα μου....
Ειναι ισως το πρωτο τηλεκοντρολ που χρησιμοποιω που το κουμπι του power δεν αναβοσβηνει την επιλεγμενη συσκευη....
Εχει τοσα κουμπια και τις περισσοτερες φορες δεν κανουν τιποτα, πρεπει να αλλαζεις τις οθονιτσες μεχρι να βρεις τη λειτουργια που θελεις.....
Τον κλαιγανε δηλαδη.....
Ειλικρινα ελπιζω να το εχω κρινει λαθος και να μου πεις εναν τροπο να το κανω να δουλεψει σωστα γιατι μου αρεσει πολυ και δεν θελω να καταληξει στα σκουπιδια....
Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι δεν έχεις ασχοληθεί αρκετά με το σετάρισμα του. Αν ο τρόπος παραματροποίησης του είναι ίδιος με του 885 που έχω (πιστεύω πως είναι ο ίδιος) και το κουμπί του power μπορείς να κάνεις να δουλεύει αν δεν είχε το σωστό κωδικό εξ'αρχής και τα menu μπορείς να κάνεις edit και να αφήσεις μόνο τις λειτουργίες που θες. Το μόνο φάουλ για μένα είναι το πολύ κακό interface που έχει για να το σετάρεις και έχει κρυμένες πολλές λειτουργίες, που κάνουν τη ζωή πιο έυκολη αλλά αν ασχοληθείς σοβαρά και το παραμετροποιήσεις σωστά δε χρειάζεται να ξαναμπείς στο site για να το σετάρεις, εγω έχω ξεχάσει πως είναι. Στην αρχή και γω είχα σπαστεί με αυτό που λες για τις πολλές σελίδες με περιττά functions μέχρι που έστειλα mail στο support με όλες μου τις απορίες και μου απαντήσαν την ίδια μέρα με απαντήσεις συγκεκριμένες, θα πας εκεί θα πατήσεις αυτό και τέτοια. Μάζεψε τα λοιπόν και στείλ'τους ενα mail. [/img]

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.892
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan