Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Το έχεις δοκιμάσει σεhttp://www.logitech.com/en-us/product/harmony-350-control?crid=60
Δυστυχώς κατάργησαν τα φθηνότερα μοντέλα τους.
Ανταποκρινεται σε περιβάλλον android? (kodi)μέχρι τώρα έχω αλλάξει 2 Harmony! δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι καλύτερο, έστω και αν ειναι λίγο τσιμπιμένο!
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση από όλους σας. Τσέκαρα το λινκ και όντως υπάρχει(mxiii android TV box)Πήγαινε εδώ με το μοντέλο σου και δες.
MXIII M82 Quad CoreΔεν έχει ir το Android box; Ποιός είναι ο ακριβής κωδικός του;
Μήπως είναι προτιμότερο ένας cec ανταπτορα αντί του τηλεχειριστήριου ?MXIII M82 Quad Core
Οπότε υπάρχει κάποια λύση ?Ο cec adapter μπορεί να βοηθήσει ή υπάρχει κάποιο είδος τηλεκοντρόλ που είναι συμβατό με το mxiii M82?Έχει ir;
Δεν έχει ir, οπότε φοβάμαι πως δεν κάνει το Logitech.
Φαντάζομαι πως ακόμα στέλνουν. Σχεδόν όλους τους Nas τους έχω πάρει από αυτούς. Αν περνάει η πληρωμή της κάρτας, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.Και στέλνουν Ελλάδα οι Γερμανοί?
Ok θα κάνω μια δοκιμήΦαντάζομαι πως ακόμα στέλνουν. Σχεδόν όλους τους Nas τους έχω πάρει από αυτούς. Αν περνάει η πληρωμή της κάρτας, τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα.