Τηλεόραση Samsung PS51F5500 51" 3D Plasma Full HD

Reaction score
0
Μετά από 10 έτη με μια 32άρα LG που παρέδωσε πνεύμα, :( έφτασε η ώρα για κάτι καινούριο.Ψάχνω στις 50 - 55 ίντσες, για 4 μέτρα απόσταση περίπου και τιμή μέχρι 1.200 ευρώ max.(ιδανικά θα ήταν μέχρι 1.000).
Κυρίως για ματσάκια, σειρές και κανένα παιχνιδάκι :gamer:στο WII. Το 3d περνάει σε δεύτερη μοίρα, αν υπάρχει ακόμα καλύτερα.

Δεν είμαι ειδικός στις τηλεοράσεις οπότε ζητάω τη γνώμη σας, τώρα με τις εκπτώσεις είδα τη Samsung PS51F5500 51" 3D Plasma Full HD, δεν θα ήθελα να μου βγει κάποιο πρόβλημα πχ με υπότιτλους, ή με τη γρήγορη κίνηση :o.Αν κάποιος την έχει αγοράσει ή έχει πρόταση παρόμοια θα με βοηθούσε πολύ.:)

Το συγκεκριμένο μοντέλο το βρήκα στο Public.
http://www.public.gr/product/sound-...ps51f5500-51-3d-plasma-full-hd/prod4060104pp/

Reaction score
5
Μετά από 10 έτη με μια 32άρα LG που παρέδωσε πνεύμα, :( έφτασε η ώρα για κάτι καινούριο.Ψάχνω στις 50 - 55 ίντσες, για 4 μέτρα απόσταση περίπου και τιμή μέχρι 1.200 ευρώ max.(ιδανικά θα ήταν μέχρι 1.000).
Κυρίως για ματσάκια, σειρές και κανένα παιχνιδάκι :gamer:στο WII. Το 3d περνάει σε δεύτερη μοίρα, αν υπάρχει ακόμα καλύτερα.

Δεν είμαι ειδικός στις τηλεοράσεις οπότε ζητάω τη γνώμη σας, τώρα με τις εκπτώσεις είδα τη Samsung PS51F5500 51" 3D Plasma Full HD, δεν θα ήθελα να μου βγει κάποιο πρόβλημα πχ με υπότιτλους, ή με τη γρήγορη κίνηση :o.Αν κάποιος την έχει αγοράσει ή έχει πρόταση παρόμοια θα με βοηθούσε πολύ.:)

Το συγκεκριμένο μοντέλο το βρήκα στο Public.
http://www.public.gr/product/sound-...ps51f5500-51-3d-plasma-full-hd/prod4060104pp/
κι εμενα μου κινησε τη περιεργεια και πηγα χτες στο public συνταγματος και στο media μαρουσιου που την εχουν εκθεσιακα.ο πωλητης μου την ξεφτυλισε λεγοντας συνεχεια δεν εχει μαυρο ακομα και με το σουπερ βιντεο που παιζει συνεχεια της samsung.εμενα παλι δεν μου φανηκε τοσο κακη.(βεβαια καμια σχεση με μια καπου στα 3.300 ευρω που εχουν παρακατω).την εχουν σε κακο μερος και χωρις δυνατοτητα συνδεσης με καναλια.αλλα αυτο που ειπε ο πωλητης με προβληματισε λιγο.δηλαδη οτι αν ψαχνω σε χαμηλες τιμες να παω σε led.η πλασμα για να ειναι με σωστο μαυρο και 50 ιντσες θελει χρηματα.και εννοει πιο πολλα απο τα περιπου 1.000 ευρω που εχει η συγκριμενη.θαθελα κι εγω να την βρω παντως σε πιο καλη παρουσιαση.στο Public ουτε αναφερω την ποιοτητα παρουσιασης...

Reaction score
0
κι εμενα μου κινησε τη περιεργεια και πηγα χτες στο public συνταγματος και στο media μαρουσιου που την εχουν εκθεσιακα.ο πωλητης μου την ξεφτυλισε λεγοντας συνεχεια δεν εχει μαυρο ακομα και με το σουπερ βιντεο που παιζει συνεχεια της samsung.εμενα παλι δεν μου φανηκε τοσο κακη.(βεβαια καμια σχεση με μια καπου στα 3.300 ευρω που εχουν παρακατω).την εχουν σε κακο μερος και χωρις δυνατοτητα συνδεσης με καναλια.αλλα αυτο που ειπε ο πωλητης με προβληματισε λιγο.δηλαδη οτι αν ψαχνω σε χαμηλες τιμες να παω σε led.η πλασμα για να ειναι με σωστο μαυρο και 50 ιντσες θελει χρηματα.και εννοει πιο πολλα απο τα περιπου 1.000 ευρω που εχει η συγκριμενη.θαθελα κι εγω να την βρω παντως σε πιο καλη παρουσιαση.στο Public ουτε αναφερω την ποιοτητα παρουσιασης...

Πολύ χρήσιμη η απάντηση σου :thumbsup: και σίγουρα αν έχει πρόβλημα στο μαύρο σε βαθμό ενοχλητικό, δε θα την προτιμήσω.Από την άλλη βρήκα και σχετικά reviews αγοραστών που γενικά είναι θετικά, οπότε δεν μπορώ να την απορρίψω ακόμα. :confused:http://www.reevoo.com/p/samsung-ps51f5500#/reviews Για τις led :errwhat: δε ξέρω πολλά πράγματα και κάνω μια σχετική αναζήτηση στο διαδίκτυο και τι παίζει στις 50 ίντσες.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
92.100

Ο πωλητής με μία λέξη είναι παπ@ρας. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που έχουν οι plasma (όλων των τιμών) λόγω τεχνολογίας είναι το καλύτερο μαύρο. Κι εγώ δεν θα επέλεγα plasma για εντελώς διαφορετικούς λόγους όμως.

Ένα review από το TrustedReviews.

Αυτό που θα πρότεινα είναι να πας σε μεγαλύτερο μέγεθος (55-60").

Reaction score
118
Παπ@ρες είναι όλοι όσοι έχουν τις αλυσίδες καταστημάτων των γνωστών. Διότι τις έχουν ρυθμίσει όλοι τις plasma να έχουν γκρί απόχρωση στα μαύρα σημεία των εικόνων τους. Αυτό είναι χτύπημα κάτω απο την ζώνη κυριολεκτικά!!!

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Και καλιμπραρισμα, γιατι μερικοι παιρνουν πλασμα για το μαυρο και την αφηνουν να ρυθμιστει μονη της!

Reaction score
5
επειδη βλεπω οτι σκεφτεσαι περιπου σαν και εμενα.δηλαδη στο οτι δεν σε πολυενδιαφερει το 3D.σκεψου και την ιδια σε f 5000 που παει και κανα 220 ευρω κατω
http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-PS51F5000AWXXH,99452,397565,709411.html?langId=-18
οπως και η f 4500
http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-PS51F4500AWXXH,99452,397565,607463.html?langId=-18
εγω αυτες κοιταω ,ειδα σημερα στο πλαισιο την 43"
http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-PS43F4500AWXXH,99452,397565,607461.html?langId=-18
αλλες ιντσες βεβαια αλλα και αλλη τιμη.
τελος ακομα σκεφτομαι ισως πιο πολυ απ ολες την
http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/PANASONIC-TX-P50X60,99452,397565,696910.html?langId=-18
στα 500 ευρω,οπως αναφερω και σε σχετικο αρθρο μου.εχω παρει σοβαρα την θεαση επιγειων καναλιων δυστυχως...τυχαια σου βαζω Link απο media.πιθανον και οι τιμες να παιζουν αλλου και καλυτερα.σκεψου ποσο θελεις το full hd,και αν δεν σε πειραζει το hd ready.δεν ειναι τοσο εμφανες οσο ακουγεται...επισης αν δεν σε πειραζει αν δεν εχεις smart.η' αν δεν πειραζει να προσθεσεις μετα.εγω καταλαβα οτι γενικα παιζω μετριας αναλυσης πραγματα.ειτε digea,ειτε σειρες...το πολυ κανα 720p.ολα αυτα τα αναφερω για να πολεμησει κανεις τις υψηλες τιμες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.007
Members
38.275
Νεότερο μέλος
sakell