Την έχει μεγάλη!! (την εμπειρία...)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.506
Τουλάχιστον άπαξ καθ’ εβδομάδαν, ρίχνω μισή μοίρα τη μύτη μου και κάνω ένα επιδερμικό ψαξιματάκι με την άκρη του ματιού μου έξω από το μονόκλ στα θέματα που συζητούνται εδώ παραπάνω, στον Όμιλο αυτών των αμοίρων ευπίστων με τον ισόβιο πρόεδρο. Είναι λοιπόν εκεί πέρα ένας δύστυχος που θα έρθει -λέει- να του «στήσει» το Squeeze box ένας φίλος του, που την έχει -λέει- μεγάλη την εμπειρία στο θέμα pc based music και στο high end.

Για το pc audio να το καταλάβω, θέλει και μισό ραδίκι μυαλό, αλλά τι σημαίνει μεγάλη εμπειρία στο high end; Μετράει τους κρυστάλλους του χαλκού έναν – έναν; Πιάνει με το αυτί jitter πάνω από 6,7psec και μετά τα βάζει με τον Όσιο Κηρουλάριο τον Ελαφρύκοο, που δεν τον φωτίζει να ακούσει ακόμα παρακάτω; Πχιάνει τα μακροδυναμικά και τα πλένει στο καυτό νερό για να μπάσουν και να γίνουν μικροδυναμικά; Υπολογίζει το PRAT με ακρίβεια μισής οργιάς; Ή στηρίζει το καλώδιο τροφοδοσίας του Squeeze πάνω σε πορσελάνινα γιο-γιο της Μαρίας Αντουανέττας για να μη πιάσει κόκκο από το δάπεδο; Όποιος έχει καμιά ιδέα, ας με διαφωτίσει.

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Τουλάχιστον άπαξ καθ’ εβδομάδαν, ρίχνω μισή μοίρα τη μύτη μου και κάνω ένα επιδερμικό ψαξιματάκι με την άκρη του ματιού μου έξω από το μονόκλ στα θέματα που συζητούνται εδώ παραπάνω, στον Όμιλο αυτών των αμοίρων ευπίστων με τον ισόβιο πρόεδρο. Είναι λοιπόν εκεί πέρα ένας δύστυχος που θα έρθει -λέει- να του «στήσει» το Squeeze box ένας φίλος του, που την έχει -λέει- μεγάλη την εμπειρία στο θέμα pc based music και στο high end.

Για το pc audio να το καταλάβω, θέλει και μισό ραδίκι μυαλό, αλλά τι σημαίνει μεγάλη εμπειρία στο high end; Μετράει τους κρυστάλλους του χαλκού έναν – έναν; Πιάνει με το αυτί jitter πάνω από 6,7psec και μετά τα βάζει με τον Όσιο Κηρουλάριο τον Ελαφρύκοο, που δεν τον φωτίζει να ακούσει ακόμα παρακάτω; Πχιάνει τα μακροδυναμικά και τα πλένει στο καυτό νερό για να μπάσουν και να γίνουν μικροδυναμικά; Υπολογίζει το PRAT με ακρίβεια μισής οργιάς; Ή στηρίζει το καλώδιο τροφοδοσίας του Squeeze πάνω σε πορσελάνινα γιο-γιο της Μαρίας Αντουανέττας για να μη πιάσει κόκκο από το δάπεδο; Όποιος έχει καμιά ιδέα, ας με διαφωτίσει.
Ωρε Ημίθεε, είδαμε και πάθαμε να "σταχτώσει" η φωτιά κι εσύ φυσάς? Take it easy man!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Την έχει μεγάλη!! (την εμπειρία...)

Εισαι κακος ρε συ Κωστα!
Τι θες να πεις δηλαδης, πως δεν υπαρχουν εμπειριες?
Τοτε το περιοδικο "ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ" σε ποιους αναφεροταν?:121::144:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.218

τι σημαίνει μεγάλη εμπειρία στο high end;
σημαίνει 3 πράγματα:

1. Τα έχει "σκάσει" κατ'επανάληψιν για αγορές Hi-End μηχανημάτων

2. Έχει πουλήσει κατ'επανάληψιν σε διάστημα μικρότερο του έτους διάφορα Hi-End μηχανήματα

3. Γνωρίζει πολλούς (φίλους) που κάνουν ακριβώς το ίδιο, αγοράζουν και πουλάν συντόμως Hi-End μηχανήματα, πράγμα που του δίνει τη δυνατότητα να έχει ακούσει ένα σωρό μηχανήματα πως παίζουν (συνήθως σε χάλια χώρους και με άσχετα καλώδια, αλλά ήταν επάνω σε φάση αναβάθμισης)

Οπότε, φίλε μου, έχει εμπειρία. Κατάλαβες? Άσχετε, έ άσχετε...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Απάντηση: Την έχει μεγάλη!! (την εμπειρία...)

1. Τα έχει "σκάσει" κατ'επανάληψιν για αγορές Hi-End μηχανημάτων
2. Έχει πουλήσει κατ'επανάληψιν σε διάστημα μικρότερο του έτους διάφορα Hi-End μηχανήματα
3. Γνωρίζει πολλούς (φίλους) που κάνουν ακριβώς το ίδιο, αγοράζουν και πουλάν συντόμως Hi-End μηχανήματα, πράγμα που του δίνει τη δυνατότητα να έχει ακούσει ένα σωρό μηχανήματα πως παίζουν (συνήθως σε χάλια χώρους και με άσχετα καλώδια, αλλά ήταν επάνω σε φάση αναβάθμισης)
Πράγματι η εμπειρία μεταφράζεται για κάποιους χαϊεντάδες ακριβώς έτσι. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό όμως. Το πρόβλημα είναι όταν οι έχοντες αυτήν την εμπειρία (όπως και κάθε εμπειρία), θεωρήσουν ότι την έχουν μετατρέψει σε "γνώση". Αυτό βέβαια (η υπερεκτίμηση της εμπειρίας/γνώσης μας σε κάποιο αντικείμενο) είναι σύνηθες φαινόμενο στην καθημερινότητα. Προχθές σταματώ σε ένα βενζινάδικο να γεμίσω την Γκόλφω βενζίνη. Επειδή βιαζόμουν και ο βενζινάς μιλούσε μέσα στο τηλέφωνο, πιάνω τη μάνικα και αρχίζω να βάζω βενζίνη μόνος μου. Βγαίνοντας ο βενζινάς, με ύφος καθηγητή πυρηνικής φυσικής εξειδικευμένου στην πυρηνική σύντηξη με ρωτάει, "και που έμαθες εσύ να βάζεις βενζίνη"; :114:

Κάποιοι χαϊεντάδες, το πάνε βέβαια πολύ παραπέρα. Έτσι ακούς διάφορα χαριτωμένα που αφορούν την "γνώση" τους και μεταφράζονται σε κρίσεις μηχανών κλπ. Ότι και να λένε έχει πολύ πλάκα πάντως. Το λεγόμενο στήσιμο δε, έχει νόημα μόνον στις θέσεις των ηχείων στον χώρο και αυτό, προφανώς δεν είναι θέμα απλής εμπειρίας.

...

Reaction score
140
Εσένα Νίκο σου συνέβη το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει σε μένα κάθε φορά που βάζω βενζίνη από το Carrefour που είναι self service και έρχονται μερικοί άσχετοι κυριλεδες και δεν βγαίνουν από το αυτοκίνητο περιμένοντας να τους εξυπηρετήσει κάποιος !

Αναφορικά με το thread ένα θα πω,
Χάλασε ο κόσμος , άμα το aca ασχολείται ( έστω κάποια μέλη του ) με το pc audio να περιμένουμε να φτιάξουν και tracker για torrent υψηλής ανάλυσης ? :142::142::142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Εσένα Νίκο σου συνέβη το αντίθετο από αυτό που συμβαίνει σε μένα κάθε φορά που βάζω βενζίνη από το Carrefour που είναι self service και έρχονται μερικοί άσχετοι κυριλεδες και δεν βγαίνουν από το αυτοκίνητο περιμένοντας να τους εξυπηρετήσει κάποιος !
Ιδανικό θα έλεγα, target group αγοράς για πώληση ειδών hi end. Ας κάνει κάποιος κάτι ρε παιδιά, ας βάλει μια γκόμενα εκεί να μοιράζει φυλλάδια για ενισχυτές με μπόλικο PRAT. :137:

...

Reaction score
140
Ρε σεις μην μπερδεύεται τον κόσμο
Κοίτα πόσες εξηγήσεις έχει το πριτς

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.506
Απάντηση: Re: Την έχει μεγάλη!! (την εμπειρία...)

Ωρε Ημίθεε, είδαμε και πάθαμε να "σταχτώσει" η φωτιά κι εσύ φυσάς? Take it easy man!
Θέμη, στις αθλιότητες δεν πρέπει να υπάρχει κανένα έλεος.

Reaction score
0
Κύριε Κόγια ,

Λυπάμαι πάρα πολύ για το ανύπαρκτο ήθος σας, είναι φανερό ότι βρίσκεστε σε πλήρη πνευματική σύγχυση γιαυτό και θεωρώ ότι το να γράφετε κακοήθειες για ανθρώπους που δεν γνωρίζετε , είναι μέρος της θεραπευτικής σας αγωγής...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.506

Με παρεξηγήσατε! Εγώ τί ζήτησα ο φτωχός; Μια εξήγηση, τί είναι αυτή η εμπειρία στο high end. Κακό είναι;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Αλήθεια γιατί δεν απαντάει κανείς επί του θέματος;

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.506

Εγό φτέο ραι, που στάχτωσα τη φύσσα, που φίσικσα τη σταχτοπούτα, τέλος πάντον, δε θιμάμε πός το ίπε ο θαίμης.

vasilis-t

Επαγγελματίας
Reaction score
29
Re: Απάντηση: Re: Την έχει μεγάλη!! (την εμπειρία...)

Θέμη, στις αθλιότητες δεν πρέπει να υπάρχει κανένα έλεος.
Τώρα αυτό τι το πόσταρες ? :138:

να μα ανεβάσεις την πίεση ?

πάει τελείωσε τα ανθρωπατα αυτά του ακα χρίζουν ενδελεχής επιστημονικής μελέτης

απο το εν λόγο σαιτ

" Φοβερό IQ o Σπύρος ο Σουηδός αλλά... στο AVCLUB προσφέρει.

Αυτή την εποχή αυτό το άθλιο υποκείμενο εμφανίζεται με το ψευδώνυμο CD318 "

εγώ δηλώνω ευθαρσώς ότι εάν καταφερόταν έτσι εναντίον μου θα χειροδικούσα !!!

Reaction score
4

.....
Όποιος έχει καμιά ιδέα, ας με διαφωτίσει.
Εδώ πάει το "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".
Αυτή είναι Hi-End απάντηση.

Αμ τι νόμιζες..., το ίδιο είναι να ακούς από ηχείo των 10χιλιάδων και ένα των 2 χιλιάδων ;;;
Αμ δε...

Εχθές βελτίωσα και άλλο το σύστημά μου και τι έγινε να σου πω...

Έπαιξε τυχαία αυτό το κομμάτι (από το ost Full Metal Jacket) και....τρόμαξα με τόσος κόσμος που μπήκε στο σπίτι.
Κλείνω λοιπόν τα μάτια μέχρι να τελειώσει...... και τα κατάφερα να βγω ζωντανός...!!

Ανοίγω τα μάτια και τι να δω....... ! :111:
Είχανε σηκώσει τόση σκόνη με τόσο ποδοβόλημα που αναγκάστηκα να ανοίξω τα παράθυρα...

Μετά μου λες για εμπειρίες από φτηνά συστήματα και τα λοιπά......πφφ..

vasilis-t

Επαγγελματίας
Reaction score
29
Όχι, όχι δε παρακαλώ... δεν μπορώ τα αίματα.

...
αίματα χέρια μαχαίρια

ρε του σπαγα τα μούτρα σε λέω

( κάτσε να πάω να πλυθω ετρεχα στο 5 /5 με το πιτσιρικά και είμαι μες στον ιδρώτα ... εαν μπλέξουν και τα αίματα θα έχουμε ποίηση Ρουβας )

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.199
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike