Most visitors online was 3118 , on 23 Apr 2025
Υποψιάζομαι ότι ο Δημητρόπουλος θα είναι με τα φοκάλ. :107:
:103: Ωραία παρέα είμαστε έτσι κι'αλλιώς!
Μου φαίνεται ότι θα πρέπει να κάνω μια βόλτα προς Αργυρούπολη μεριά....Θέλω μουσική!
Ρε συ Γιάννη, αυτά τα μεγάφωνα , τα δεξιά της φωτογραφίας, που μπορώ να τα βρω?? :142:Εγώ, αν δεν κατάλαβες από την πλάκα, θα πήγαινα στα K2P KRX2.
Πάντα μου άρεσε η Focal και στα όχι οικονομικά της μοντέλα τραβάει το βλέμμα και το αυτί!
Εγώ K2P έχω και θα μπορούσα χαλαρά να έχω και ένα midbass στο γραφείο μου.
Ακόμα και σαν κατασκευή και αισθητική είναι πολύ εντυπωσιακά.....
Ρίξε μια ματιά για να γελάς μέχρι αύριο, το midbass K2P σε σχέση με τα «μαμά» ηχεία της Alfa μου :116:
![]()
![]()
Έπαθες πλάκα εεε? :138:Ρε συ Γιάννη, αυτά τα μεγάφωνα , τα δεξιά της φωτογραφίας, που μπορώ να τα βρω?? :142:
Τοσο δεν κανει ολοκληρο το αμαξι σου βρε.:137::137:Έπαθες πλάκα εεε? :138:
Πουλάω ένα σετάκι αν ενδιαφέρεσαι.
Στην συμβολική τιμή των 1800€ :143:
Ήρθαμε από τας διακοπάς. Καλά περάσαμε τις δυο βδομάδες φάγαμε σαν τα ζώα (4,5Kg παραπάνω) αίσχος, μέχρι και ο woofer πέρασε καλά.
Ο Νίκος είναι μάλλον διακοπές,αλλά ευελπιστώ να "μπαίνει" που και που!
Νίκο κάτι τέτοιο θέλω!!! Τον ήχο εννοώ,αν και δεν θα έλεγα όχι και για το αμάξι! Απλώς το βρήκα και ήθελα να το μοιραστώ!
Ποιος κάνει υπομονή......
αλλά τώρα το καλοκαιράκι είδα καλύτερες στην παραλία χόρτασα να βλέπω άλλα front stage :437: και αντί για rear field πολλά rear stage :140:
Είναι στο πρόγραμμα το Άγιο όρος, όλο λέω θα πάω κι όλο δεν. Λες να φταίνε τα Front Stage?Αν δεν δούμε, δεν πιστεύουμε τίποτα!!!
Μπορεί να πήγες και στο Άγιο Όρος, και να μας λες διάφορα!:136::135:
Off topic: το iGo με έβγαλε ασπροπρόσωπο!!! Ούτε 1 λάθος, ακριβέστατο, ταχύτατο. Μια φορά έκανα τη μλκ να ακολουθήσω τα σήματα, και το πλήρωσα με 20 λεπτά καθυστέρηση...... 1000 ευχαριστώ!!
Έχε χάρη που είμαστε οφτόπικ....
Έχε χάρη που είμαστε οφτόπικ....
Άντε βρε, τώρα που έχεις και την άδεια απ' τις μεγάλες δυνάμεις........:136::138:Προχώρα και θα σου φτιάξω νέο thread αφιερωμένο :116: