Την γνώμη σας για τα s-1ex της Pioneer

Reaction score
0
O ελληνικός έντυπος τύπος έγραψε πολύ καλές κριτικές (ηχος και hitech)
Αν κανείς τα έχει ακούσει, είναι πράγματι τόσο καλά όσο γράφουν??

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φοβάμαι ότι δεν τα έχει ακούσει κανείς.
Ίσως γιατί σε αυτά τα χρήματα ο κόσμος προτιμά λύσεις/μάρκες πιο τετριμμένες, στα χαϊεντάδικα πλαίσια. Όλοι έχουμε τα κολλήματά μας άλλωστε…

Ενδεχομένως να φταίει και ο Έλληνας αντιπρόσωπος που δεν έχει καταφέρει την ανάλογη διείσδυση του προϊόντος στους αντίστοιχους κύκλους.

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Απάντηση: Την γνώμη σας για τα s-1ex της Pioneer

Ενας πελατης μου τα αγορασε και μετα ενα μηνα εκανε δωρο ενα ιδιο και στην αδερφη του !!!

Reaction score
0
Αν δεν απατώμαι, υπήρχαν στην έκθεση που έγινε στη Hellexpo στο Μαρούσι τον Οκτώβριο. Παίζανε δίπλα σε μια κολώνα, χωρίς κανένας (ούτε οι πωλητές) να τους δίνει σημασία, με αμφίβολης ποιότητας μηχανήματα (δεν θυμάμαι καν τι ήταν, αν και νομίζω ότι ήταν επαγγελματικά). Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν το καλώδιο για ρεύμα (!!!) που ήταν συνδεδεμένα. Αν και είναι άδικο να εκφέρω γνώμη για τον ήχο που άκουσα κάτω απ' αυτές τις συνθήκες, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο ίδιος ο αντιπρόσωπος δεν τα θεωρεί hi-end.

Reaction score
0
Τελικά αν κρίνω από Γαλλικό και Βρετάνικό Τύπο, εκτός του Ελληνικού, μάλλον παραείναι High end...
Η προκατάληψη με το όνομα παντως υπάρχει και ας γράφει το Hitech περί συγκείσεως με ηχεία 15000€
Δυστυχώς δεν ξέρω να υπάρχουν κάπου στημένα να τα ακούσεις..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.757
Members
38.492
Νεότερο μέλος
kostaskole99