Τι θα γίνει με τη βενζίνη?????????

Reaction score
1.285
Μόλις ήρθα απο βενζινά και γέμισα 54λιτ 79€!!!!!!!!!!!
Φιλαράκι μου πήγε Βουλγαρία πρόσφατα και φούλαρε με 40€..

Αλήτες πολιτικοί,θα μας βρείτε μπροστά σας!

Είναι θέμα χρόνου,το να φτάσουν να φοβούνται να βγουν απο το σπίτι τους για να μην τους λιντσάρουνε..Και έτσι πρέπει να γίνει!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.485
Re: Τι θα γίνει με τι βενζίνη?????????

Πόσος είναι ο μ.ο. του μισθου στην Βουλγαρία;

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Τι θα γίνει με τι βενζίνη?????????

Πόσος είναι ο μ.ο. του μισθου στην Βουλγαρία;
βρε γιωργο πλακα μας κανεις? και σε αλλες χωρες ο μ.ο μισθων ειναι καλλιτερος απο τον δικο μας αλλα τα καυσιμα ειναι πιο φθηνα....κοντευουμε να γινουμε η πιο ακριβη χωρα σε καυσιμα στην ευρωπη.......ειμαστε στη δευτερη θεση

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.510
Απάντηση: Τι θα γίνει με τι βενζίνη?????????

Αύξηση 80% στην αμόλυβδη βενζίνη σε έναν χρόνο!

Μεταξύ των σκληρών μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση είναι και η αύξηση της βενζίνης, που θα ανέβει ακόμα περισσότερο, καθιστώντας πιο δύσκολες τις μετακινήσεις των πολιτών. Συγκεκριμένα, θα υπάρξει αύξηση της τάξεως του 10%, γεγονός που σημαίνει ότι η αμόλυβδη βενζίνη θα ξεπεράσει κατά μέσο όρο το 1.57 ευρώ το λίτρο, χαρίζοντας στην Ελλάδα μία αρνητική πρωτιά μεταξύ των χωρών της Ε.Ε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Απριλίου, η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης ήταν 1,43 € το λίτρο και έφερνε την Ελλάδα στην 5η θέση της σχετικής λίστας, πίσω από Ολλανδία, Βέλγιο, Φινλανδία και Γερμανία. Πλέον, με την αύξηση που θα υπάρξει, θα ξεπεράσουμε οριακά την Ολλανδία, όπου η τελευταία μέτρηση έδειξε ότι η αμόλυβδη βενζίνη πωλείται στην τιμή των 1.573 € το λίτρο.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι, τον Μάρτιο του 2009, η τιμή στην αμόλυβδη βενζίνη ήταν 0.880 € το λίτρο, που, αν τη συγκρίνουμε με τις νέες τιμές που βρίσκονται προ των πυλών, η αύξηση θα αγγίξει το 80% σε μόλις έναν χρόνο.

ΤΙΜΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ (Μ.Ο.)

Απρίλιος 2010
Αμόλυβδη: 1.431
Diesel: 1.215
Τιμή βαρελιού: 84 $

Μάρτιος 2010
Αμόλυβδη: 1.394
Diesel: 1.184
Τιμή βαρελιού: 81 $

Φεβρουάριος 2010
Αμόλυβδη: 1.064
Diesel: 0.978
Τιμή βαρελιού: 75.5 $

Ιανουάριος 2010
Αμόλυβδη: 1.074
Diesel: 0.972
Τιμή βαρελιού: 83.5 $

Δεκέμβριος 2009
Αμόλυβδη: 1.084
Diesel: 0.986
Τιμή βαρελιού: 77.1 $

Νοέμβριος 2009
Αμόλυβδη: 1.082
Diesel: 0.987
Τιμή βαρελιού: 75.5 $

Πηγή

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.485
Re: Απάντηση: Re: Τι θα γίνει με τι βενζίνη?????????

βρε γιωργο πλακα μας κανεις? και σε αλλες χωρες ο μ.ο μισθων ειναι καλλιτερος απο τον δικο μας αλλα τα καυσιμα ειναι πιο φθηνα....κοντευουμε να γινουμε η πιο ακριβη χωρα σε καυσιμα στην ευρωπη.......ειμαστε στη δευτερη θεση
Όχι δεν κάνω πλάκα.
Φυσικά και η βενζίνη είναι πλέον πανάκριβη για τα οικονομικά μας δεδομένα αλλά η σύγκρισή με την Βουλγαρία είναι ατυχής:126:

Reaction score
1
Re: Τι θα γίνει με τι βενζίνη?????????

Δεν είναι πιο ακριβή από άλλες χώρες. Νορβηγία που ξέρω, είναι πιο ακριβή, και μάλιστα η Νορβηγία είναι 4η μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγός στον κόσμο. Όχι αστεία.

Βέβαια οι μισθοί εκεί είναι τριπλάσιοι απο τους δικούς μας, άλλο θέμα αυτό.

Εκεί που είναι πραγματικά πιο φθηνή είναι στην Αμερική (μισή τιμή).

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Τι θα γίνει με τι βενζίνη?????????

Δεν είναι πιο ακριβή από άλλες χώρες. Νορβηγία που ξέρω, είναι πιο ακριβή, και μάλιστα η Νορβηγία είναι 4η μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγός στον κόσμο. Όχι αστεία.

Βέβαια οι μισθοί εκεί είναι τριπλάσιοι απο τους δικούς μας, άλλο θέμα αυτό.

Εκεί που είναι πραγματικά πιο φθηνή είναι στην Αμερική (μισή τιμή).
ενταξει νομιζω οτι πρεπει να αφησουμε την σκανδιναβια εκτος συγκρισεων πολυ απλα γιατι περα απο τους 3πλασιους και βαλε μισθους υπαρχει και κοινωνικο κρατος σε ολα τα επιπεδα.....το βιοτικο επιπεδο εκει απλα ειναι αλλου....και νομιζω οτι το νομισμα τους δεν θα το αλλαξουν ποτε...οπως οι δανοι και οι σουηδοι......

Reaction score
30.499
Απάντηση: Τι θα γίνει με τη βενζίνη?????????

Δλδ το ολο πρόβλημα είναι οι 100.000 πισίνες στην ελάδα , και οχι οι 300 και μερικοί άλλοι παρατρεχάμενοι , μαζί και με τα λαμόγια 3-5000 άτομα που εχουν φάει το καταπέτασμα τόσα χρόνια , και τώρα καλούμαστε πάλι εμείς ως μαλάκες φορολογούμενοι να πληρώσουμε αυτά που μερικοί έτρωγαν επι χρόνια .Οχι ρε πούστη μου οχι.Μαζί τα φάγαμε? .Εγω δεν εχω ούτε πισίνα ούτε κότερο ούτε γιωτ, ούτε ιδιωτικό τζετ , ,,,,
ούτε καν ανεμοπλάνο και ας είμαι πιλότος γαμώ την ατυχία μου γαμώ.Την ατυχία την πουτάνα να ζω σε μια χώρα που οι πολλοί είναι μαλάκες , και οι λίγοι έξυπνοι και λαμόγια.
Τώρα εχω καταντήσει άνεργος στο ταμείο ανεργίας του οαεδ , όπως και ολοι οι πιλότοι της ολυμπιακής και καλούμαι να πληρώσω φόρους εκ νέου γιατί αυτά τα λαμόγια οι πουσταράδες , έκλεβαν τόσα χρόνια και δεν άφησαν τίποτα ορθιο.ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΤΟΠΟ.
ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ,,,, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ.
ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΟΝΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ . ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩς ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ , - ΚΑΛΥΨΕΙ.
Ξέρω γίνομαι γρφικός...!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
112.510

Ήρεμα Γιαννάκη...μη μας πάθεις και τίποτα!

Δίκιο έχεις αλλά που θα το βρεις!

Reaction score
0

Μπαβο Γιαννη φιλε μου! να αγιασει το στομα σου . +1000.000.000.000 Πρεπει να ξεσηκωθει ολος ο κοσμος . Και να αρχισαν τα οργανα με πρωτα σημερα στην ε.ρ.τ αντε και καλη αρχη!!!!!

Reaction score
1

μπραβο γιαννη......

Reaction score
1.311
Γιάννη είμαι μαζί σου ! ! !
ΜΟΝΟ ΚΡΕΜΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !

Reaction score
7.350

και που να δειτε τι θα γινει την επομενη χρονια που τα τελη κυκλοφοριας (το σημα ) θα ενσωματωθει στα καυσιμα.Η λογικη ειναι οτι οσο κινεισαι τοσο θα πληρωνεις.Δεν ξερω ποσο θα ειναι η αυξηση αλλα σιγουρα θα ειναι 5 λεπτα το λιτρο,αρα παμε για 1.60 το λιτρο.

Reaction score
1.866

και που να δειτε τι θα γινει την επομενη χρονια που τα τελη κυκλοφοριας (το σημα ) θα ενσωματωθει στα καυσιμα.Η λογικη ειναι οτι οσο κινεισαι τοσο θα πληρωνεις.Δεν ξερω ποσο θα ειναι η αυξηση αλλα σιγουρα θα ειναι 5 λεπτα το λιτρο,αρα παμε για 1.60 το λιτρο.
Μας βλέπω σε λίγο με γαϊδουράκια.

Back to the old drawing board.

Αντί για 4 τροχούς θα βλέπουμε ιντερνετικά σε pdf το "4 πέταλα".

Reaction score
12.136
Re: Απάντηση: Τι θα γίνει με τη βενζίνη?????????

Αντί για 4 τροχούς θα βλέπουμε ιντερνετικά σε pdf το "4 πέταλα".
Χαχα Καλό!!

Δηλαδή αν ενσωματωθεί το σήμα στη βενζίνη, κάποιος που έχει ένα παλιό πεντάλιτρο δεν θα πληρώνει σήμα ίσης αξίας με το αυτοκίνητο;

Reaction score
122

προτείνω διαμαρτυρία:

παίρνουμε τα αυτοκίνητά μας και πάμε και τα αφήνουμε κλειδωμένα μπροστά στη βουλή μια ωραία μέρα που είναι όλοι μέσα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Δλδ το ολο πρόβλημα είναι οι 100.000 πισίνες στην ελάδα , και οχι οι 300 και μερικοί άλλοι παρατρεχάμενοι , μαζί και με τα λαμόγια 3-5000 άτομα που εχουν φάει το καταπέτασμα τόσα χρόνια , και τώρα καλούμαστε πάλι εμείς ως μαλάκες φορολογούμενοι να πληρώσουμε αυτά που μερικοί έτρωγαν επι χρόνια .Οχι ρε πούστη μου οχι.Μαζί τα φάγαμε? .Εγω δεν εχω ούτε πισίνα ούτε κότερο ούτε γιωτ, ούτε ιδιωτικό τζετ , ,,,,
ούτε καν ανεμοπλάνο και ας είμαι πιλότος γαμώ την ατυχία μου γαμώ.Την ατυχία την πουτάνα να ζω σε μια χώρα που οι πολλοί είναι μαλάκες , και οι λίγοι έξυπνοι και λαμόγια.
Τώρα εχω καταντήσει άνεργος στο ταμείο ανεργίας του οαεδ , όπως και ολοι οι πιλότοι της ολυμπιακής και καλούμαι να πληρώσω φόρους εκ νέου γιατί αυτά τα λαμόγια οι πουσταράδες , έκλεβαν τόσα χρόνια και δεν άφησαν τίποτα ορθιο.ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΟΣΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΤΟΠΟ.
ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ,,,, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ.
ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΟΝΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ . ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩς ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ , ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ , - ΚΑΛΥΨΕΙ.
Ξέρω γίνομαι γρφικός...!!!
Μπραβο ρε Γιανναρε φιλε μου.....μπραβο...ετσι ειναι ....300 σιχαματα διαλυσανε ενα εθνος....εννοειται οι καθε 300 που κυβερνανε καθε τετραετια.....ακου γραφικος....τι λες βρε....αληθινος περα για περα φιλε μου!!!!!!!!!!!!!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Ψαχνω για ανθρωπους που αγαπανε και πονανε αυτην την πατριδα...................................

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.696
Members
38.735
Νεότερο μέλος
Marioslion