- Μηνύματα
- 900
- Reaction score
- 339
κάνει κρύο, καιρός για δύο (πιάτα σούπας)
Βράσ' το για πολύ ώρα (με μπαχάρι και ό,τι άλλο καρύκευμα θέλεις), και ωραίο ζωμό θα πάρεις και μαλακό κρέας στο τέλος.Ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις:
View attachment 384396
Αλλά απέτυχε.
Το κρέας ήταν νόστιμο. Αλλά το ψήσιμο... Ο φούρνος δεν μπόρεσε ποτέ να πιάσει τους 250C, το κρέας πρακτικά "έβρασε" χωρίς το λίπος να μαγειρευτεί κι έτσι είχαμε ένα λάστιχο. Κατά τόπους, όπου είχε λίπος στις ίνες ήταν μαλακό, το άλλο ήταν για γερά δόντια.
Οπότε τι κάνω για ένα καλομαγειρμένο κρέας που είναι σκληρό; Έλεγα να το κόψω κομματάκια και να το βάλω σε σάλτσα για κανά κινέζικο. Καμιά ιδέα να το σώσω;
Γι’ αυτό και ρώτησαείχε αφιέρωμα στον Εννιο Μορικόνε)
