Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Μηνύματα
21.182
Reaction score
17.035
Εγώ φέτος έβαλα καμιά πενηνταριά ρίζες, ξεπατώθηκα στο μπρόκολο, χτυπούσαν ξανά και ξανά βγάζοντας νέες φούντες.
Πριν λίγο καιρό στράχιασαν και τα ξεπάτωσα, καλλιέργησα και έβαλα τα καλοκαιρινά λαχανικά.






Πού να μεγαλώσουν αγαπητή μου με τόση αρνητίλα και γρουσουζιά που παίζει δω μέσα :lolsign:
Πενηντα σπόρους είχε το φακελάκι και ανεφυησαν όλοι.Έχει γεμίσει ο κήπος με μπρόκολα! ( Ήταν παραγγελία η φύτευση τους )Δεν έχω άλλο χώρο μαναμ….Θελω και ντοματιές,πιπεριές,μελιτζάνες,και πειραματίστηκα και με μπιζέλια,κρεμμύδια,σκόρδα και πράσα….

Και πράσινα φασόλια και αγγούρια και κολοκυθάκια…( όπως και σαλιγκάρια για πωληση! :biggrin: …)
 

bretsos

Μπάμιας
Μηνύματα
17.518
Reaction score
52.547
Έχω αρκετό χώρο και βάζω μεγάλο μπαχτσέ, είμαστε και τρανό σόι το μπρετσέϊκο εντωμεταξύ, ταΐζω μπόλικα στόματα και χαρίζω αριστερά και δεξιά.
Μπαχτσέ βάζω για να ξέρω τι τρώω αλλά είναι και μια μορφή ψυχανάλυσης, από το να τα δίνω στους γιατρούς, βάζω μπαχτσέ και τη βγάζω στο μπέχο!! (κάνω οικονομία δλδ :biggrin:)
 

Μηνύματα
21.182
Reaction score
17.035
Για μένα είναι άλλη μια αγαπημένη ασχολία - χόμπι τόσο δημιουργικό όμως, όπου τα αποτελέσματα του είναι και πρακτικά και εύγευστα!

Ταλλιατελες με σως σολωμου -ντοματας - βασιλικού και λίγη κρέμα γάλακτος .
 

Attachments



costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
57.651
Reaction score
142.576
Πετάχτηκα Μεθώνη χθες μετά τη δουλειά, για ψαράκι. Ωραία μέρα, λιακαδάρα, δίπλα στη θάλασσα και φρέσκο ψάρι!


1000016014.jpg
View attachment 368635 View attachment 368637
 

Attachments




costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
57.651
Reaction score
142.576




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.419
Μηνύματα
3.011.244
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim
Top