Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;

Reaction score
17.031
Εγώ φέτος έβαλα καμιά πενηνταριά ρίζες, ξεπατώθηκα στο μπρόκολο, χτυπούσαν ξανά και ξανά βγάζοντας νέες φούντες.
Πριν λίγο καιρό στράχιασαν και τα ξεπάτωσα, καλλιέργησα και έβαλα τα καλοκαιρινά λαχανικά.

Πού να μεγαλώσουν αγαπητή μου με τόση αρνητίλα και γρουσουζιά που παίζει δω μέσα :lolsign:
Πενηντα σπόρους είχε το φακελάκι και ανεφυησαν όλοι.Έχει γεμίσει ο κήπος με μπρόκολα! ( Ήταν παραγγελία η φύτευση τους )Δεν έχω άλλο χώρο μαναμ….Θελω και ντοματιές,πιπεριές,μελιτζάνες,και πειραματίστηκα και με μπιζέλια,κρεμμύδια,σκόρδα και πράσα….

Και πράσινα φασόλια και αγγούρια και κολοκυθάκια…( όπως και σαλιγκάρια για πωληση! :biggrin: …)

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
52.525
Έχω αρκετό χώρο και βάζω μεγάλο μπαχτσέ, είμαστε και τρανό σόι το μπρετσέϊκο εντωμεταξύ, ταΐζω μπόλικα στόματα και χαρίζω αριστερά και δεξιά.
Μπαχτσέ βάζω για να ξέρω τι τρώω αλλά είναι και μια μορφή ψυχανάλυσης, από το να τα δίνω στους γιατρούς, βάζω μπαχτσέ και τη βγάζω στο μπέχο!! (κάνω οικονομία δλδ :biggrin:)

Reaction score
17.031
Για μένα είναι άλλη μια αγαπημένη ασχολία - χόμπι τόσο δημιουργικό όμως, όπου τα αποτελέσματα του είναι και πρακτικά και εύγευστα!

Ταλλιατελες με σως σολωμου -ντοματας - βασιλικού και λίγη κρέμα γάλακτος .

Attachments

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.570
Πετάχτηκα Μεθώνη χθες μετά τη δουλειά, για ψαράκι. Ωραία μέρα, λιακαδάρα, δίπλα στη θάλασσα και φρέσκο ψάρι!

1000016014.jpg
View attachment 368635 View attachment 368637

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.410
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim