Τι νόστιμο θα φάτε σήμερα;


melina

Cargo 200
Μηνύματα
25.597
Reaction score
46.346
Ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις:
View attachment 384396
Αλλά απέτυχε.
Το κρέας ήταν νόστιμο. Αλλά το ψήσιμο... Ο φούρνος δεν μπόρεσε ποτέ να πιάσει τους 250C, το κρέας πρακτικά "έβρασε" χωρίς το λίπος να μαγειρευτεί κι έτσι είχαμε ένα λάστιχο. Κατά τόπους, όπου είχε λίπος στις ίνες ήταν μαλακό, το άλλο ήταν για γερά δόντια.
Οπότε τι κάνω για ένα καλομαγειρμένο κρέας που είναι σκληρό; Έλεγα να το κόψω κομματάκια και να το βάλω σε σάλτσα για κανά κινέζικο. Καμιά ιδέα να το σώσω;
Βράσ' το για πολύ ώρα (με μπαχάρι και ό,τι άλλο καρύκευμα θέλεις), και ωραίο ζωμό θα πάρεις και μαλακό κρέας στο τέλος.
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
59.815
Reaction score
146.221
Guanciale 120 ημερών, που θα πέσει σε καρμπονάρα:


12861.jpg



Γιατί έτσι φτιάχνεται η καρμπονάρα.
(Φωτογραφίες σε ξέρω αν θα προλάβω)
 




Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.854
Μηνύματα
3.065.182
Members
38.623
Νεότερο μέλος
parkrou
Top