Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 31.599
Λίντλ ήθελα να γράψω.
Στο Λίντο θα σου έβγαιναν τα μάτια και θα έκαναν αυτά φτερούγεςΛίντλ ήθελα να γράψω.
Δηλαδή 26οκτ στη Θεσσαλονίκη εύχονται καλο Δημήτρη;Το καλή Παναγιά σημαίνει να σε έχει καλά ο Πανάγαιθος Θεός ώστε να ζήσεις να γιορτάσεις την εορτή της Παναγίας στις 15 Αυγούστου .
Να οδηγείτε προσεκτικά χωρίς να έχετε καταναλώσει μεγαλη ποσότητα φαγητού ή και ποτού
Εκεί πάνω εύχονται καλό DimifootΔηλαδή 26οκτ στη Θεσσαλονίκη εύχονται καλο Δημήτρη;
Γιατί διαγραφηκε,μήπως ξερει κανεις?Τι έχασα?Δεν πρόσεξα το nickname και σκέφτηκα..... επέστρεψε. Ξέρετε ποιος .
Ο ίδιος ζήτησε να διαγραφεί ο λογαριασμός του.Γιατί διαγραφηκε,μήπως ξερει κανεις?Τι έχασα?
Δεν πιστεύω λόγω της μπάμιας!?
Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.Δεν πιστεύω λόγω της μπάμιας!?

Μπορείς να μου απαντήσεις και διαφορετικά?Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις.![]()
Ναι, συμφωνώ, το καλή παναγιά είναι φρέσκο και κακογουστο.
) μάλλον δεν είναι και τόσο φρέσκο όσο νόμιζα. Σε κάποια νησιά ακούγεται από πάρα πολύ παλιά, λένε, τη λέγανε οι γιαγιάδες τους και μετά οι πατεράδες τους, λένε. Σαν ντοπιολαλιά στέκεται πάντως και ας ξενίζει σε εμάς τους αστούς (sic).Εννοείται πως το 'Καλή Παναγιά' το έλεγαν από πολύ παλιά. Από τη δεκ. του 80, όπου πάντα φροντιζα να βρίσκομαι στα ελληνικά νησιά αυτή την περίοδο. Το θυμάμαι να το λένε όλοι οι ντόπιοι όλων των ηλικιώνΑπό ότι διαβάζω τριγύρω (έχει φουντώσει πάλι η κουβέντα στα σόσιαλ) μάλλον δεν είναι και τόσο φρέσκο όσο νόμιζα. Σε κάποια νησιά ακούγεται από πάρα πολύ παλιά, λένε, τη λέγανε οι γιαγιάδες τους και μετά οι πατεράδες τους, λένε. Σαν ντοπιολαλιά στέκεται πάντως και ας ξενίζει σε εμάς τους αστούς (sic).
Γιατί Γιάννο μου? Ξέρεις τι κοψίδια θα τσακιστούν στα χιλιάδες παναΐργια ανά τη χώρα?Οχι δεν είναι καθόλου off topic όλα αυτά περί παναγιάς και τα λοιπά εδώ. .
Για λαικη ευχη μοιαζει. Φαινεται ομως οτι σκανδαλιζει τους ψηφιακους νομαδεςΑπό ότι διαβάζω τριγύρω (έχει φουντώσει πάλι η κουβέντα στα σόσιαλ) μάλλον δεν είναι και τόσο φρέσκο όσο νόμιζα. Σε κάποια νησιά ακούγεται από πάρα πολύ παλιά, λένε, τη λέγανε οι γιαγιάδες τους και μετά οι πατεράδες τους, λένε. Σαν ντοπιολαλιά στέκεται πάντως και ας ξενίζει σε εμάς τους αστούς (sic).
Τόσο μεγάλες ψαρουκλες πιάνω κι εγώ.Στύρα στη σχάρα.