Τι ρολόι φοράς;

Reaction score
576
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους
Σκέφτομαι να αγοράσω το Tissot Prx με τον quartz μηχανισμό. Το έχει πάρει κανείς; Είναι αξιόπιστο;
Καλή χρονιά!
Εγώ αγόρασα πέρυσι δύο (3,5 και 4 εκ). https://www.avsite.gr/forum/threads/Τι-ρολόι-φοράς.174078/post-3218791
Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα.

Reaction score
5.971
1115.jpg

Addiesdive AD2511

Μετά τον πιλότο ήρθε και ο δύτης!
Ίδια χαρακτηριστικά με τον πιλότο,αλλά με μηχανισμό miyota 2115 και πολύ καλύτερο lume από τον πιλοτο και κεραμική στεφανη.
Και αυτό αψεγάδιαστο με τέλειο φινιρισμα.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.879
View attachment 387927

Addiesdive AD2511

Μετά τον πιλότο ήρθε και ο δύτης!
Ίδια χαρακτηριστικά με τον πιλότο,αλλά με μηχανισμό miyota 2115 και πολύ καλύτερο lume από τον πιλοτο και κεραμική στεφανη.
Και αυτό αψεγάδιαστο με τέλειο φινιρισμα.
Γιάννη καλησπέρα από που το παραγγέλνεις?
Σε ευχαριστώ

Reaction score
5.971
Γιάννη καλησπέρα από που το παραγγέλνεις?
Σε ευχαριστώ

Υπαρχει και το Steeldive SD1970 με ΝΗ35 SEIKO μηχανισμο αυτοματο,αλλα ακριβοτερο.

Last edited:
  • Like
Reactions: PPG

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.879
Είδα έχουν και official site οπότε δεν παραγγέλνεις από εκεί ? Περίπου πόσο καιρό κάνουν να έρθουν ?
και πάλι ευχαριστώ

Reaction score
5.971
Είδα έχουν και official site οπότε δεν παραγγέλνεις από εκεί ? Περίπου πόσο καιρό κάνουν να έρθουν ?
και πάλι ευχαριστώ
Οπου το βρεις ποιο φθηνα,αλλα ελενξε να εχει πολλες πωλησεις.
9/1 παραγγελια 20/1 παραδοθηκε απο ACS

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
376
Είμαι στο τσακ να το χτυπήσω...... :D

Το 'χει κανείς να μας πει εντυπώσεις;;;;;

(18,5 cm καρπός)
μ' αρέσουνε πολύ τα boderry και ήθελα να πάρω και εγώ κάποιο από το site τους (που δεν το βρίσκω στο Ali), αλλά ανησυχώ για δασμούς, εκτελωνισμούς, ΦΠΑ κλπ.

Reaction score
16.261
μ' αρέσουνε πολύ τα boderry και ήθελα να πάρω και εγώ κάποιο από το site τους (που δεν το βρίσκω στο Ali), αλλά ανησυχώ για δασμούς, εκτελωνισμούς, ΦΠΑ κλπ.
Αυτό δεν το ξέρω και ευτυχώς με προβλημάτισες ....👍 . Αυτό που κοιτάω το έχει στο ali οπότε αν προχωρήσω θα το πάρω από εκεί.

Reaction score
16.261
Αυτό δεν το ξέρω και ευτυχώς με προβλημάτισες ....👍 . Αυτό που κοιτάω το έχει στο ali οπότε αν προχωρήσω θα το πάρω από εκεί.
Τελικά το παράγγειλα απ΄τους ίδιους με κουπόνι έκπτωσης που βρήκα με ΑΙ search. Απ΄ ότι υπολόγισα θα πληρώσω τα ίδια με το ali αλλά θα έρθει πιο γρήγορα , αν ισχύουν οι προθεσμίες που δίνουν. Θα ενημερώσω..

Reaction score
376
Τελικά το παράγγειλα απ΄τους ίδιους με κουπόνι έκπτωσης που βρήκα με ΑΙ search. Απ΄ ότι υπολόγισα θα πληρώσω τα ίδια με το ali αλλά θα έρθει πιο γρήγορα , αν ισχύουν οι προθεσμίες που δίνουν. Θα ενημερώσω..
Ωραία αναμένουμε…

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.575
Members
38.718
Νεότερο μέλος