Τι σημαίνει αυτό το μήνυμα σε Samsung smart tv ???

Reaction score
1.262
Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό το μήνυμα που εμφανίζεται κάτω δεξια στην Samsung σε άσχετες ώρες????

Reaction score
1.262
Ναι,η κάθετη μπάρα που φαίνεται στη φώτο μου εμφανίζεται...
Πίσω απο την μπάρα εκεί ακριβώς βρίσκονται τα πλήκτρα της τηλεόρασης,Volume +/-,Pr +/- ,power.
Επίσης και σε 2η ίδια τηλεόραση μου το κάνει και εκεί συχνά...
Αρχικά νόμιζα οτι σου δείχνει οτι τελείωσαν οι μπαταρίες απο το χειριστήριο αλλά αφότου τις άλλαξα μετά απο λίγες μέρες το ξαναέβγαλε...
Στο σέρβις που ρώτησα,δεν γνώριζαν...στο δε εγχειρίδιο τίποτα...

Reaction score
495
αυτο ειναι το on screen menu της τηλεορασης οπου μπαινεις και κανεις ρυθμισεις.
δεν ξερω αν εχεις οθονη, αν πατησεις το κουμπι του menu θα σου βγει και εκει κατι αντιστοιχο
εχεις κανενα τηλεκοντρολ που χειριζεσαι ολες τις συσκευες σου?

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
10.924
Δες μήπως έχεις ενεργοποιημένο το Demo-mode. Στο εγχειρίδιο χρήσης γράφει και πως μπορείς να το απενεργοποιήσεις.

Reaction score
189
Δες μήπως το πλήκτρο το συγκεκριμένο στο τηλεχειριστήριο πατιέται από μόνο λόγω ευαισθησίας. Δοκίμασε να μη "βλέπει" το χειριστήριο την τηλεόραση και δες αν θα σου ξαναβγεί το μήνυμα. Αν δε ξαναβγεί , άνοιξε το χειριστήριο και καθάρισε το πλήκτρο ή δες τι προξενεί την ενεργοποίησή του. Το έχω πάθει σε samsung με ανέβασμα της φωνής!!

Reaction score
1.262
Σχετικά με το "Demo Mode",μπήκα και επέλεξα "Οικιακη χρήση" αλλά σίγουρα το είχα ξαναεπιλέξει και την πρώτη φορά που την έθεσα σε λειτουργία.Με είχε ξαναρωτήσει και λογικά επέλεξα το ίδιο...

Πάντως είδα οτι στη θέση που εμφανίζεται η μπάρα,απο πίσω της υπάρχουν με αυτήν τη σειρά τα πλήκτρα και αν απλά τα χαιδέψεις εμφανίζεται η μπάρα (όπως τώρα) και από εκεί και πέρα μπορείς να τα πατήσεις κιόλας.Λες και κάποιος ακουμπάει το χέρι του και εμφανίζεται...Αλλά δεν μπορεί να είναι πρόβλημα της τηλεόρασης γιατί και σε 2η ίδια TV,μου το κάνει συχνά...

Reaction score
47
Eιναι θεμα λογισμικου μαλλον να υποθεσω , και η δικια μου κανει κατι κουλα που και που .Samsung και να πανε ολα καλα δυσκολο .Ελπιζω να βγαλη το μηλο καμια τηλεροαση :taunt::taunt::taunt:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan