Τι φταει? home cinema..

Reaction score
0
Λοιπον χρησιμοποιω panasonic home cinema. Ολα λειτουργουν αψογα και βλεπω HD ταινειες με το egreat. Μερικες φορες ομως οταν αρχιζει η ταινεια , ο ηχος ειναι χαλια! Ακουγετε ενας σπαστικος θορυβος ο οποιος ειναι σαν να ακολουθει τον ηχο του εργου, κατι σαν παρεμβολες δηλαδη ... Οταν λοιπον αλλαζω απο digital σε aux και μετα παλι πισω σε digital , η αν κανω επανεκινηση τον ενισχιτη o ηχος φτιαχνει!! Τι λετε να φταει? Ελπιζω να καταλαβατε ετσι οπωσ τα εγραψα !! :)

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.175
Έχω κι εγώ ένα samsung και ο ήχος δεν "κλειδώνει" πάντα καλά με το optical. Όταν κάνω αλλαγή σε aux ή κάτι άλλο και γυρίσω σε digital ή ανοιγοκλείσω τον ενισχυτή όλα κάλα. Δύο σενάρια δίνω:
α) Καλώδιο optical της κακιάς ώρας
β) (και πιθανότερο) firmware αδυναμία των συσκευών μας (όχι του egreat που έχεις ή των dreambox, xbox 360,ps3 που έχω βάλει επάνω εγώ)

Reaction score
14
δοκιμασε να αλλαξεις την οπτική με coaxial.

αν δεν φτιάξει η ιστορία τότε μπορεί να εχει γενικό προβλημα ο ενισχυτης.

Ακόμα δες αν στο καλώδιο της οπτικής η στο θηλυκό βίσμα του ενισχυτή εχει πάει σκόνη? Ενα καλό φύσημα μπορεί να τα φτιάξει όλα...

πολλές φορές σχετικά απλά πράγματα μπορέι να μας σπασουν τα νευρα μεχρι να τα βρούμε?

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.006
Απάντηση: Τι φταει? home cinema..

Μήπως ο ενισχυτής σου έχει πρόβλημα με το ρυθμό δειγματοληψίας εξόδου του Player σου; Έχω διαπιστώσει ότι μερικοί ενισχυτές έχουν πρόβλημα πάνω από τα 48KHz, ακόμα κι αν τα 96KHz είναι εντός προδιαγραφών τους.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Τι φταει? home cinema..

Δεν ξερω ρε παιδια τι φταιει ... εδω και 2 μερες δεν μου βγαζει αυτο το προβλημα... Τι να πω ???? Ελπιζω παντως να μην εχει προβλημα το home theatre , γιατι μολις το αγορασα ... Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας !!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.250
Members
38.295
Νεότερο μέλος
Bill87