Τοποθέτηση 27ρας TV με βάση βιδωμένη σε ντουλάπα;

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
108
Καλησπέρα!

Έχω ένα tv monitor 27 ιντσών και τη συγκεκριμένη βάση tv τα οποία προσπαθώ κάπου να αξιοποιήσω.

Το πρόβλημα: θέλω να τη βάλω μπροστά από το κρεβάτι σε χαμηλό ύψος πάνω στον τοίχο (το φωτιστικό θα έφευγε) :

... δυστυχώς όμως το κρεβάτι είναι με αποθηκευτικό χώρο:

.. ενώ αν τη βάλω πολύ ψήλα να κάνει conflict με το ηχείο.

Σκέφτομαι τελικά να τη βάλω πάνω στην ντουλάπα με δυο τρύπες + 2 βίδες μικρές με παξιμάδι (για να μην κακοποιηθεί υπερβολικά το έπιπλο) και να αλλάζω τη θέση του βραχίωνα ανάλογα με το αν ανοίγω πολύ την μπαλκονόπορτα ή την πόρτα της ντουλάπας.

Προσομοίωση:

Το βρίσκετε ok ιδέα; Έχει κανείς εμπειρία από βάση οθόνης πάνω σε ντουλάπα;
Δυστυχώς τα έπιπλα στο δωμάτιο είναι στην καλύτερη - αποδοτική θέση συνεπώς δεν μπορώ να μετακινήσω τίποτε ώστε να βολέψω το 27ρι monitor - tv.
Η ντουλάπα είναι στιβαρή θα έλεγα....

petros32

"Επαγγελματίας"
Reaction score
108
Σκέφτηκα και το άλλο χθες που ήμουν στο κρεβάτι.
Πολύ βολική θέση και χωρίς τρύπες στο έπιπλο είναι να κάνω μια μικρή κατασκευή με ξύλο και βάση vesa 75x75 και να την "κρεμάσω" στα χερούλια της ντουλάπας που φαίνονται.
Το 27ρι monitor δεν είναι βαρύ και θα το ξεκρεμάω εύκολα όταν θέλω μια στο τόσο να ανοίξω τη ντουλάπα. :beach:

Reaction score
641
Εδώ και καιρό πέρασα διάφορες φάσεις ώστε σκρινιο που αρχικά χωρούσε με το ζόρι 22αρα. Αρχικά αφαίρεσα ένα συρτάρι και χωρούσε πλέον 24αρα, μετά αφαίρεσα ένα ψιλοραφι πήγαμε σε 27αρα και σήμερα έβγαλα τις τζαμαρίες κι αφαίρεσα άλλο ένα ραφι, τώρα πλέον χωράει 32αρα (όχι όλες).
ΟΛΟ αυτό εγινε εις διπλούν - δύο σκρινιο ίδια σε δύο δωμάτια -.
ΤΟ αποτέλεσμα μείναν εκτός κουβερτες, σερβίτσια και άλλα αρκετα (μερικά πεταχθηκαν)

ΤΟ νόημα εφόσον δεν την λυπάσαι κι έχεις άδεια να την κόψεις, την θυσιαζειές ωατε εκει μέσα να χωρέσει , όπως κι η λύση που προτείνεται πιο πάνω.

Αλλιώς την βγάζεις και περνεις αλλο έπιπλο ,(ιδιοκατασκευη αν μπορείς ή αυτά που μονταρονται πχ neos3t)

Παρεπιπτόντως ακόμα τηλεοράσεις ΔΕΝ πήρα !!!

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.852
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29