Τουρκία: περιτομές σε κρεοπωλείο

Reaction score
14
Ένα κρεοπωλείο φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δυτική Τουρκία για την περιτομή 12 αγοριών εξαιτίας της έλλειψης κρεβατιών στους χώρους όπου κανονικά γίνονται οι περιτομές. Οι δημοτικές αρχές δηλώνουν ότι τηρήθηκαν οι συνθήκες υγιεινής και ότι η κατάσταση των αγοριών είναι καλή, αλλά το υπουργείο Υγείας της Τουρκίας ξεκίνησε την Τρίτη (19/6) να ερευνά την υπόθεση.
Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Σακάρια του δήμου Γκεϊβέ. Οι αρχές προσφέρθηκαν να προσφέρουν δωρεάν τις επεμβάσεις περιτομής στους φτωχότερους δημότες. Ωστόσο, επειδή τα κρεβάτια δεν επαρκούσαν, 12 αγόρια μεταφέρθηκαν στο κρεοπωλείο της αγοράς της πόλης και υποβλήθηκαν εκεί στην επέμβαση.
flash.gr

:shock: :shock: :shock:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Διακρίνω μια υποβάθμιση σε σχέση με τον ευρωπαϊκό Μεσαίωνα, όπου τις χειρουργικές μικροεπεμβάσεις τις ασκούσε ο κουρέας...

VG

Reaction score
0
Φιλος μου εχει δει live περιτομη σε προαύλιο ναού με σκουριασμένο ψαλίδι!

Reaction score
5
τις "αγιες" στιγμες, οι αρωστιες και οι σκουριες δε πιανουν βρε κουτα...!

οπως αν κοινωνατε μετα απο καποιον με ηπατιτιδα C ή φυματιωση... δε θα κολλησετε...!!!

Αλλα ξεχασα... τα δικα μας Μεσαιωνικα χαλια δε τα βλεπουμε, γιατι η δικη "μας" θρησκεια ειναι η καλη!...

VG

Reaction score
0
Η κοινωνια εχει αλκοολ,που σκοτωνει πολλα μικρόβια
Τα χασαπομάχαιρα που κόβουν πεη, εχουν οσα μικροβια μπορει να φανταστει κανεις...

Reaction score
5
ναι αλλα
1) τα πεη δε σε υποχρεωνουν να τα φας,
2) το 6-8% αλκοολ (αραιωμενη μαυροδαφνη) δε σκοτωνει τιποτα,
3) το χασαπομαχαιρο πλενεται (συμφωνα με τις εκει δημοτικες αρχες), ενω το κουταλακι ΠΟΤΕ (συμφωνα με την εκκλησια για το "μαγικο" καθαρισμο)...

VG

Reaction score
0
Τι να σου πω, τα Χριστουγεννα πηγαινε στον χασαπη να σε μυήσει στα κολπα αφου σου αρεσει τοσο!Προσεχε μονο μη κοψει τιποτα παραπανω...

Reaction score
5
Τι να σου πω, τα Χριστουγεννα πηγαινε στον χασαπη να σε μυήσει στα κολπα αφου σου αρεσει τοσο!Προσεχε μονο μη κοψει τιποτα παραπανω...
Ή αλλιως, ...δεν εχω τι να πω και πεταω ειρωνιες...! :happy_4:

Γιατι δεν αφηνουν τους γιατρουν νομιζεις να κανουν ενα τεστ την "Θεια" κοινωνια με καθημερινους αρρωστους της διπλανης πορτας, να δουν αν ανθεκτικοι ιοι που μαστιζουν σημερα την "απλη" κοινωνια σκοτωνονται...???
Επειδη ειναι ιεροσυλια λες...??? ΜΠΑ!
Ξερεις ποσο ανθεκτικος ειναι ενας ιος ηπατιτιδας γ ή φυματιωσης???... ξερεις ποσοι γυρω σου ειναι ασθενεις και δε το ξερουν???

Αλλα τι σου λεω... εσυ ασχολεισαι με τουρκικα πεη και χασαπηδες τα χριστουγεννα... :bravo:

Reaction score
164
Ξερεις ποσο ανθεκτικος ειναι ενας ιος ηπατιτιδας γ ή φυματιωσης???... ξερεις ποσοι γυρω σου ειναι ασθενεις και δε το ξερουν???
Το μικρόβιο της φυματίωσης δεν είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό. Η μόλυνση γίνεται κατά 98% από τους πνεύμονες με εισπνοή σταγονιδίων που αποβάλει ένας ασθενής. Πιο πολύ κινδυνεύεις δηλαδή από τον βήχα κάποιου, παρά από τη Θ. Κοινωνία.
Η ηπατίτιδα μεταδίδεται με διάφορους τρόπους, ανάλογα με τον τύπο, από μολυσμένα χέρια και αντικείμενα από κόπρανα ασθενούς, μέσω του αίματος και της σεξουαλικής επαφής.
Από αυτά τα δύο δεν κινδυνεύουμε από η Θ. Κοινωνία. Πολύ ποερισσότερο κινδυνεύουμε στο λεωφορείο, σε δημόσιους χώρους κτλ.

Reaction score
0
ΤΠολύ ποερισσότερο κινδυνεύουμε στο λεωφορείο,...
Μου κάνει εντύπωση που δεν γίνεται ποτέ θέμα αυτό....

Ένα σοβαρό μικρόβιο να έρθει στην Ελλάδα , απορώ πως μπορεί να μην μεταδοθεί όταν είναι σύνηθες φαινόμενο στα λεωφορεία αλλά ακόμα και στο μετρό να γίνεται το αδιαχώρητο … σχετικά κλειστό περιβάλλον με χιλιάδες κόσμο να περνάει τακτικά.

ΥΓ
Τα πράγματα βελτιώνονται βέβαια σιγα-σιγά, αλλά μιλάμε για πολύ σιγά...

Reaction score
14
Απάντηση: Τουρκία: περιτομές σε κρεοπωλείο

Δεν ξέρω αν κινδυνεύουμε περισσότερο ή λιγότερο, πάντως ακόμα και με τη Θ.Κ. υπάρχει θεωρητικά η πιθανότητα να μολυνθείς από όλες εκείνες τις ασθένειες που μεταδίδονται με τέτοιο τρόπο.

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Τουρκία: περιτομές σε κρεοπωλείο

Ένα σοβαρό μικρόβιο να έρθει στην Ελλάδα , απορώ πως μπορεί να μην μεταδοθεί όταν είναι σύνηθες φαινόμενο στα λεωφορεία αλλά ακόμα και στο μετρό να γίνεται το αδιαχώρητο … σχετικά κλειστό περιβάλλον με χιλιάδες κόσμο να περνάει τακτικά.

ΥΓ
Τα πράγματα βελτιώνονται βέβαια σιγα-σιγά, αλλά μιλάμε για πολύ σιγά...
Και εμένα μου κάνει εντύπωση που αναφέρεσαι συγκεκριμένα για την Ελλάδα. Δηλαδή στα μέσα μαζικής μεταφοράς ανά τον κόσμο υπάρχει διαφορά;

Γιατί υπάρχει αυτή η τάση να "Ελληνοποιούμε" όλα τα πιθανά άσχημα της υφηλίου;

Reaction score
29
Και για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα, "ζηλεύω" τον τυχερό που θα φάει τις πρώτες μπριζόλες που θα κόψει, μετά απο τις περιτομές, ο χασάπης με τον πεοκόφτη !!!

Reaction score
0
Και εμένα μου κάνει εντύπωση που αναφέρεσαι συγκεκριμένα για την Ελλάδα. Δηλαδή στα μέσα μαζικής μεταφοράς ανά τον κόσμο υπάρχει διαφορά;

Γιατί υπάρχει αυτή η τάση να "Ελληνοποιούμε" όλα τα πιθανά άσχημα της υφηλίου;
Γιατί εδώ είναι πρακτική το στρίμωγμα ...

Σε εμάς το κράτος δεν έχει συμφέρον να δώσει λεφτά για να αραιώσει πολύ τον κόσμο, αφού αυτό θα προκαλέσει και άλλους να πάρουν τα λεωφορεία-μετρό, οπότε μετά θα αναγκαστεί να δώσει και άλλα για να διατηρήσει την ποιότητα.
Στο τέλος θα καταλήξουν να περνάνε πολύ συχνά τα δρομολόγια οπότε θα έρθουν και άλλοι στα MMM , κλπ κλπ.

Έξοδα για όσους παίρνουν ΜΜΜ, ζημιά που αφήνουν τα αυτοκίνητα.
(ούτε το μετρό δεν μπορούν να έχουν άριστο, προφανώς για να μην κακομαθαίνουμε)

ΥΓ
Πχ, όταν υπήρχαν οι ιδιώτες στην Ελλάδα τα λεωφορεία έτρεχαν συνεχώς κύκλους και περνούσαν όσο πιο συχνά γινόταν γιατί είχαν συμφέρον να είναι ευχαριστημένος ο πελάτης ώστε να μεγαλώσει η αγορά τους.

Reaction score
14
Απάντηση: Τουρκία: περιτομές σε κρεοπωλείο

Σε όσες χώρες του κόσμου έχω ταξιδέψει και δεν είναι λίγες, το στρίμωγμα τις ώρες αιχμής είναι κανόνας.
Άσε που δεν χρειάζεται και το απόλυτο στρίμωγμα μιας και τα σταγονίδια πετάνε πολύ μακριά....

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Εμένα πάλι δεν μου κάνει καθόλου εντύπωση... Αν έρθει στο επίκεντρο αυτό το απολύτως υπαρκτό και σοβαρό πρόβλημα, θα καταφέρει ένα μεγάλο χτύπημα στην καλλιεργούμενη εικόνα των "καλών" ΜΜΜ που πρέπει να εκτοπίσουν τα "κακά" IX.
(Προσωπικά έβαλα τα παιδιά μου σε λεωφορείο αφού πήγαν δημοτικό. Αν δεν είχα μέσον να τα πάω κάπου και δεν μπορούσα να βρω ταξί, απλώς δεν τα πήγαινα.)

Και για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα, "ζηλεύω" τον τυχερό που θα φάει τις πρώτες μπριζόλες που θα κόψει, μετά απο τις περιτομές, ο χασάπης με τον πεοκόφτη !!!
Αμελέτητα μη φάει...

VG

Reaction score
0
Μη σου πω για τα λουκάνικα "νέου τύπου"

Reaction score
25.792
Re: Απάντηση: Τουρκία: περιτομές σε κρεοπωλείο

Σε όσες χώρες του κόσμου έχω ταξιδέψει και δεν είναι λίγες, το στρίμωγμα τις ώρες αιχμής είναι κανόνας.
ελα ντε , κομμον σενσ ρε γμτ
δεν υπαρχει πολυ στο μεγεθος της αθηνας που να μην εχει συνωστισμο τις ωρες αιχμης στα ΜΜΜ

Reaction score
14
μάλιστα στο Τόκυο υπάρχουν επαγγελματίες "σπρώχτες" για να πακετάρουν καλά τις "σαρδέλες" στο μετρό τους!! (Τυπάκια υπάλληλοι του Μετρό που σε σπρώχνουν μέσα στο τρένο!!!)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.304
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale