Το Πρώτο ελληνικό splatter είναι εδώ!

Reaction score
6

Το Κακό

Την Πέμπτη 16 Μαρτιου ο Γιώργος Νούσίας με επιρροές από Resident Evil φτιάχνει το πρώτο φρικιαστικό φιλμ στην χώρα μας.

Το κακό ξυπνάει στο κέντρο της Αθήνας και με ρυθμό επιδημίας
μετατρέπει τους ανυποψίαστους πολίτες σε λυσσασμένα ζόμπι.
Όσοι επιβιώσουν θα παλέψουν για τη ζωή τους. Μέχρι θανάτου…

Τετρακόσια προσθετικά make up effects!
Διακόσιοι πενήντα βοηθητικοί ηθοποιοί!
Εκατό και βάλε πλάνα με ψηφιακά εφφέ!
Σαράντα λίτρα αίμα!
Δεκαπέντε κούκλες για πτώματα!
Τέσσερις μήνες γύρισμα!
Ενάμισι χρόνος post production!
Περισσότερες φρικιαστικες φωτο στο επίσημο site

http://www.tokako.com/

Reaction score
786
Το ειχα δει στις Νυχτες Πρεμιερας και μου αρεσε πολυ. Ειναι ενα καθαροαιμο b-movie, πραγματικο cult cinema και οχι trash-cult στυλ Σουγκλακου... Προσεγμενη παραγωγη, καλοδουλεμενα εφε και εξυπνες ατακες.

Μαζι με την "Επιθεση του Γιγαντιαιου Μουσακα", το θεωρω μια απο τις καλυτερες ταινιες του συγχρονου Ελληνικου κινηματογραφου.

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Εμενα μου αρεσει η κοπελα με τον μπαλτά! :lol: :lol:
Πραγματικά δείχνει πολύ φοβισμένη και η αγωνια είναι αποτυπωμενη στο πρόσωπο της.
Επισης μου αρέσει πολύ η ψυχραιμία του τυπα αριστερά! Μπράβο στο παλικάρι!
Λες και δεν τρέχει τίποτα! (εδώ που τα λεμε και να ηθελε να τρέξει ετσι όπως είναι το dummy χλομό το κόβω)
Γιωργο το dummy δεν στερεώνετε με τον τσιμεντόλιθο. Το τσιμεντόλιθο τον έβαλαν επίτηδες εκει για να μην μπορεί να φύγει.

(πλακα κανω και θα ηθελα πολύ να δω το εργο που επιτελους κάποιοι προσπαθουν να γυρισουν μια διαφορετική ταινία. Μπράβο και εύγε!)

Η σκηνή δεν είναι από την ταινια αλλα από χαλαρωμα στα γυρισματα φυσικα…
:lol: :lol:

Reaction score
62
Κι εγώ θέλω να τη δώ! Μακάρι να την παίζουν στην Gold class να τη συνδιάσω με φαϊ, γιατί όλα αυτά τα σπλινέντερα θα μου ανοίξουν την όρεξη!! :lol: :lol: :lol:

Reaction score
5
Εμενα μου αρεσει ο τσιμεντολιθος που κραταει το dummy!!!!!!!
εμενα μου αρεσε που το πουκαμισο δεν εχει πεσει κατω, αν αναλογιστουμε οτι σε αυτο το υψος δεν υπαρχουν κουμπια...!!! :shock:
ας εξερεσουμε οτι το γιαταγανι ηταν κοφτερο σαν κατανα απο νιντζα ωστε να κοψει ετσι και το πουκαμισο (αν και καποια εντερα δεν καταφερε να τα κοψει αφου κρεμοναι πισω)...
3 λαθη σε ενα νταμι ειναι πολλα!!!

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.350
Members
38.301
Νεότερο μέλος