Το βενζινοκίνησα το τιμημένο!

Reaction score
11
Μετά από τα πολλά προβλήματα που έχω με το ρεύμα της ΔΕΗ, παίζει από 210, 215 V - 230 V, αλλά και η συχνότητα φαίνεται να μην είναι απόλυτα σταθερή, (το λέει το strobo του pickup που κατά τον κατασκευαστή του επηρρεάζεται μόνο από το παίξιμο της συχνότητας), πήρα την μεγάλη απόφαση:

γεννητριούλα inverter 1.000 W με παραγωγή ημιτονοειδούς καθαρού εναλασσόμενου ρεύματος!

Nα τι λέει:

Η δοκιμή πήγε τέλεια και δεν φάνηκε πρόβλημα ακόμα και στο πρόγραμμα με πολύ βαθύ μπάσο και ένταση στο maximum!

Eσύ μην το κάνεις!!!

Reaction score
11.267
Κάποιο online UPS δεν θα μπορούσε να παράγει καθαρό ημίτονο; Ο θόρυβος της γεννήτριας είναι έντονος;

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Το βενζινοκίνησα το τιμημένο!

Κάποιο online UPS δεν θα μπορούσε να παράγει καθαρό ημίτονο; Ο θόρυβος της γεννήτριας είναι έντονος;

1) Για την χρήση αυτή απ΄ότι είδα απαιτείται UPS πολύ ακριβό!

2) H μικρή, φορητή σαν βαλιτσάκι αυτή γεννήτρια, μπορεί να καλύψει και άλλες ανάγκες! Π.χ. τροφοδοτώ το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο και κόβω ξύλα, η κάνω κάμπινγκ και έχω ρεύμα.

3)Θόρυβο κάνει αρκετό, 92 db, αλλά την έχω στου χαντακ', συγνώμη, θέλω να πω στο υπόγειο και δεν ακούγεται τίποτα!

4)Έχω απεριόριστη αυτονομία αρκεί φυσικά να διαθέτω τα απαραίτητα ... καύσιμα!

5)Μπορώ πλέον να ιδρύσω κόμμα και να κάνω λαϊκές εκδηλώσεις με πλήρη ηχητική κάλυψη ... κ.α..

6)Αν δεν το κάψω καλά θα είναι... (Παράγει 222 V - 225 V που το μέτρησα επί ώρες, ανεξάρτητα από το φορτίο, σταθερά.).

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.842
Απάντηση: Το βενζινοκίνησα το τιμημένο!

Ενας σταθεροποιητης τασης 220-220 δεν κανει?
Μηπως την εχουμε ακουσει ολοι εδω μεσα?
Λεω μηπως!!!!!!!!!!!!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.970

Το να "την έχουμε ακούσει" δε με ανησυχεί και τόσο. Αυτό το "όλοι" είναι που με ανησυχεί... :114:

Reaction score
4

Το να "την έχουμε ακούσει" δε με ανησυχεί και τόσο. Αυτό το "όλοι" είναι που με ανησυχεί... :114:
Σε λίγο θα τσακωθούμε για το "πως" την ακούει ο καθένας γιατί μη νομίζεις ότι είναι το ίδιο για όλους.....:138:
- "Εγώ την ακούω καλύτερα" (από σένα) !!!!
- "Γιατί ρε" ?
- "κτλ..."

Reaction score
11

Nαι! Ναι! Και το εργαλείο, που λες, είναι "4 stroke" και έχει "OHV", 8:2,1 συμπίεση και .... ενάμιση φρέσκο και ζωντανό ίππο!

Πως φτιάχνουν τις χροιές όλα αυτά και πως μειώνουν την έκτη αρμονική και το jitter...

Υ.Γ. Ίστι όλοι τριλιοί !!!

Reaction score
11

Nαι! Ναι! Και το εργαλείο, που λες, είναι "4 stroke" και έχει "OHV", 8:2,1 συμπίεση και .... ενάμιση φρέσκο και ζωντανό ίππο!

Πως φτιάχνουν τις χροιές όλα αυτά και πως μειώνουν την έκτη αρμονική και το jitter...

Υ.Γ. Ίστι όλοι τριλιοί !!!

To λοιπόν, επειδή είναι βέβαιο ότι ο πολύς, (ίσως και ο λίγος;), εξυπναδισμός βλάπτει, τελικά ακούστε να δείτε πως την πάτησα! (Μήπως και σωθεί κάποιος από το πάθημά μου!).

Χαρείτε το!

Το μηχανάκι που αγόρασα είναι λέει ... Βελγικής κατασκευής μάρκας ... VARO, (κάτσε καλά γιατί ... βαρώ), από εκείνα τα ... γνήσια Κινέζ.... θέλω να πω Βέλγικα! Επειδή κάτι μου φαινόταν ότι δεν πάει καλά, το έψαξα και ανακάλυψα ότι κυκλοφορεί το ίδιο και εις τας Η.Π.Α, (ξείπα), με την ... γνήσια Αμερικάνικη γλυκιά επωνυμία ενός καταξιωμένου οίκου: ΗΟΝΕΥWELL. Όμως λόγω προφανώς Αμερικανικής νομοθεσίας που ... φτύνει μέλι, (και δεν μασάει ούτε το κερί), το ... καλό μέλι πρόσεξε και δεν λέει πουθενά αυτό που λέει ο Ευρωπαίος εταίρος, δηλαδή ότι το μηχανάκι αυτό παράγει καθαρό συνιμήτονο! Μάλιστα σε διάφορα περί γεννητριών fora είδα να αναφέρεται ότι το ΗΟΝΕΥWELL, παραδέχεται ο ίδιος ο κατασκευαστής, παράγει modified sine wave, ούτως ειπείν τετραγωνικούς παλμούς, έστω όχι τόσο πολύ ... τετραγωνισμένους αλλά αρκετά ... τετράγωνους για να αποκαλούνται πιο σωστά modified square wave αν δεν επενέβαινε τόσο πολύ το marketing!

Έτσι λοιπόν, θαυμάστε ειλικρίνεια, μετά από μία σχετικά ... ζόρικη αλληλογραφία, ο κ. L. Van Hoof παραδέχεται ότι:

"Dear sir,

It is sine wave invertor generator, so it is modified sine wave generator.
The Honeywell is a same type of generator.

Kind regards,

L. Van Hoof
Varo"

Ελπίζω να το απολαύσατε!

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
28.100

Δεν μας είπες με τετράγωνο παλμό , τι θόρυβο ακούς απο τον ενισχυτή όμως?

Reaction score
11

Δεν μας είπες με τετράγωνο παλμό , τι θόρυβο ακούς απο τον ενισχυτή όμως?

Ότι έπαιξε, έπαιξε, για πολύ λίγο! Όταν ανακάλυψα ότι δίνει τετραγωνικό παλμό, και με τον φόβο μιας πιθανής καταστροφής, το κατάργησα! Έτσι δεν είχα τον χρόνο για παρατηρήσεις!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300