Το πρώτο shock από τα dual layer DVD

Reaction score
5
Μόλις έχω πληροφορηθεί τιμή για τα Verbatim dual layer DVD 9 λίρες Κύπρου το ένα! Περίπου 15-16 evro! Και μάλιστα η τιμή είναι χονδρική!

Σημειώστε ότι με 10 λίρες Κύπρου παίρνω χονδρικός κουτί τον 10 single layer! :evil: :evil: :evil:

Reaction score
7
Ειναι και λιγο λογικο...
Ποσοι μανιακοι εχουν DVD Recorder dual layer τωρα(εκτος απο εμενα)?
Ε μεχρι να γινει πιο εμπορικο και μολις αυξηθει η παραγωγη και απο αλλες εταιριες του χωρου λογω ανταγωνισμου θα πεσει η τιμη.
Μεχρι τοτε θα τα παιρνουμε (?) γιατι τι θα γινουν οι DVDualayerοκατασκευστες? Κλεφτες?

Reaction score
1
Μη φοβάσαι, σε λίγο θα έχεις πολύ παρέα να συζητάς τις ασυμβατότητες του Dual Layer!!!

Εγώ περίμενα τα 16Χ (και 4Χ Dual) και μόλις σήμερα έμαθα ότι έφθασαν και στην Ελλάδα και μάλιστα φθηνά!

Στο e-shop υπάρχει το Pioneer DVR-108D (BULK) με τις ταχύτητες:
DVD+R DL (4x),DVD+R (16x),DVD+RW (4x), DVD-R (16x), DVD-RW (4x), CD-R (32x), CD-RW (24x).

...μόνο 99 € + ΦΠΑ.

Και ακόμα είμαστε στο καλοκαίρι - λέω σύντομα να το χτυπήσω.

Μετά βέβαια θα μας τα παίρνουν από τα δισκάκια, κάτι σαν τους εκτυπωτές περίπου!

Reaction score
0
Oντως 15 με 16 ευρω ειναι πολλα χρηματα.
Βεβαια καλυτερα θα ηταν να επικαιντροθουμε στις ασυμβατοτητες αφου τα 4.7 κανουν δουλεια ακομη ....
Βασικα πιστευω οτι πρεπει να επιλεγουμε με γνομονα την "συμπιεση"

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Πήρα και εγώ το Dual layer της LG το GSA 4120B, το οποίο γράφει και διαβάζει τα πάντα σε όλα τα formats.

Το μόνο που αναμένω είναι και κανα δισκάκι dual για να το τεστάρω, αν και για κανονική χρήση dual, θα περιμένω να πέσουν σαφώς οι τιμές...
Το μηχανάκι κατα τα άλλα πετάει... 8)

GF

Reaction score
27
Οταν τα δισκακια φτασουν να πουλιουνται οσο 2 η 3 SL, τοτε θα αρχισω να αγοραζω. Για την ωρα με 0.5 η 0.6 το ενα στα 4.7Gb ειναι ΤΕΛΕΙΑ!! :p

Reaction score
7
Μονο απο αυτα που θα παρουμε μολις ερθουν για...δοκιμη οι εταιριες θα τα βγαλουν τα λεφτα τους, γιατι δε θα παρουμε ενα... Θα παρουμε 1-2-3 εγγραφης (μην καει κανενα, πρωτη φορα θα γραψουμε, και που να τρχεις να παρεις αλλο οταν το recorder ειναι ζεστο...) και επανεγραφης...βεβαια.
Και επειδη η εγγραφη θα πετυχει και θα μας αρεσει, δε βαριεσαι θα πουμε, ας παρω μερικα ακομα...
Και μη μου πειτε οτι δεν ειχατε κανει το ιδιο οταν ειχαν βγει τα cd recorder...
Και τι γινεται στην περιπτωση που μας τα πουλανε σε 5αδες? Αν και θα ειναι πιο φτηνα απο 5 ξεχωριστα.
Υπομονη ο Σεπτεμβρης μπαινει.
Οταν τα δισκακια φτασουν να πουλιουνται οσο 2 η 3 SL, τοτε θα αρχισω να αγοραζω
Το μόνο που αναμένω είναι και κανα δισκάκι dual για να το τεστάρω

Reaction score
0
Σιγουρα θα αγορασουμε αλλα με μετρο.
Οπως ειπα καλο ειναι τα χρησιμοποιουμε εκει που χριαζοντε παιρνοντας ως κριτηριο το ποσοστο συμπιεσης.

Reaction score
0
Παιδια στα 18 ευρω .....
ΟΧΙ δεν θα παρω ουτε ενα !!!
Το θεωρω και μ....κια
Θα μου πειτε στα 15 θα επερνες και στα 18 δεν θα παρεις..
Τα 18 ευρω τα θεωρω κοροιδια.
Δηλαδη με 5 δισκακια αγοραζω την συσκευη.

Εχω αδικο ?

Michael Iatrou

Συντονιστής
Reaction score
0
Οι DigiTimes αναφέρουν πτώση των τιμών για τους κατασκευαστές από την Taiwan κάτω από US$80, λόγω της αντίστοιχης πτώσης σε εξαρτήματα (κεφαλές ανάγνωσης κλπ). Αυτό είναι καλό!

Αυτό όμως που πρέπει να θυμάστε (και αν δεν το θυμάστε, να σας το υπενθυμίσω) είναι οι δηλώσεις του product manager της Verbatim σχετικά με το κόστος των DL, που δεν ήταν ακριβώς αισιόδοξες, σχετικά με την πτώση των τιμών.
Αυτό είναι κακό... ή μήπως όχι και τόσο; Ή μήπως ήδη μπορούμε να κάνουμε τουλάχιστον το 75% της δουλειάς μας, σχετικά φθηνά και με σαφώς λιγότερες ασυμβατότητες από αυτές που μας επιφυλάσσουν τα DL. Λέω τώρα μια ιδέα...

Reaction score
7
2ο ΣΟΚ....

Ρωτησα σε ενα μικρο μαγαζι αν εχει DL.
Μου ειπε οτι εχει καποια αλλα σε καμια βδομαδα θα φερει αλλα (καποια Verbatim πετιμενει) γιατι αυτα που εχει τωρα ειναι ακριβα.
Τα Verbatim που θα φερει θα ειναι πιο φτηνα. Θα εχουν 15€.

Καλο ε?

Reaction score
0
Από ότι διάβασα κάπου αλλού, στο Πλαίσιο (Γλυφάδα), πωλούνται ήδη τα πρώτα DL Verbatim στην τιμή των 13,63€ με το ΦΠΑ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.682
Members
38.596
Νεότερο μέλος
kspirit