Το συστηματακι μου

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.660
Ασ βαλω και εγω το συστηματακι μου ηδη χαζεψα μερικα αριστουργιματα συνφορουμιτων
ας βαλω και εγω το ταπεινο που με συνοδευει ολα αυτα τα χρονια
βεβαια εχουν γινει αλλαγες (μουσειο technics με φωναζαν οι φιλοι μου) αλλα με τα παρακατω εχω παραμεινει

εχουμε και λεμε
προενισχυτης harman kardon ap 2500
τελικος harman kardon pa 2200
tuner harman kardon τu 930
deck harman kardon td 420
cd marantz cd 63 kiis
πικ απ technics sl 1200 ασημι βελονα orthofone dj s
πικ απ technics sl 1210 μαυ ρο βελονα stanton el 890
πικ απ technics sl bd 22 με στροφοσκοπιο belona stanton el 504
tuner technics st gt 550
ενισχυτης και προ SE-A 1010 (υπηρχαν και 900/909/1000 ολο το σετ με τα vumometra επωληθει)
cd technics sl dz 1200 2 temaxia
cd pionner 200 s 2 τεμαχια
εκουαλαιζερ yamaha eq 550 με αναλυτη
deck 1 aiwa 1 sony
ηχεια JBL LX9
[DOUBLEPOST=1458133079][/DOUBLEPOST]φωτο

Attachments

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Καλώς τον , όπως ξέρεις η ζωή ξεκινάει στο 300km/h :D
Και στα άλλα ..ωραία εργαλεία βλέπω εύγε.
Μarantz cd 63 kiis και yamaha eq 550 τα είχα ,τι μου θύμισες..
Σούπερ δισκοθήκη .Καλοάκουστα.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.660
Ειχα αρκετα marantz 53 και 57 μκ2 πουληθηκαν μετα ηρθε to 63 κιιs ολα ομως επιαζαν πολυ καλα και δεν ειχαν κανει το παραμικρο κιχ αν και κατι μου λεει οτι θα παω για το 6004
το εκουαλαιζερ ναι ηταν καλουτσικο εργαλειο δεν το χρησιμοποιο χρονια θελω να ακουω χωρις αυτο το ξηλωσα αλλα δεν μου παει και η καρδια να το δωσω.
βυνιλιακιας ψαχνω για καλη βελονα κεφαλη μαλλον suere με jico sas αλλα δεν νομιζω να πουλαει κανεις jico sas εδω ελλαδα!

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.660
DUCATI KAI VMAX .....μμμμ αληλοσυμπληρωνονται κανει καλα το ενα οτι δεν κανει το αλλο τα ντουκατια στριβουν το vmax κανει σουζεσ ισχυως απο φαναρι σε φαναρι...και ομως συμβαδισζουν ειναι και τα δυο οπλα αδερφε!!

Καποτε δουλευα στην αντιπρωσωπεια της ducati μετα στη KTM μετα στη DAINESE ασε τα καλυτερα μας χρονια
ολα τα ρουχα μας ντουκατι και τα βρακια μας ΚΤΜ θα παμε και βολτα αν εχει κανενασ κανα καλο αργαλειο απο δω μεσα θα κανουμε hi endαδικη βολτα χαχαχα

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.660
κριμα για τη SAS τι προτεινετε λοιπον μεχρι 150 ευρω?
Δουλευα στην αντιπρωσωπεια ντουκατι και μετα στη ΚΤΜ απο κει ειναι τα καταλειπα ρουχα ντουκατι βρακια ΚΤΜ και μερικα μηχανακια υπολοιπο...
ντουκατια και vmax συμβαδιζουν κανει το ενα καλα οτι δεν κανει το αλλο ντουκατια στροφιλικια και ζημιες vmax σουζες ισχυως απο το ενα φαναρι στο αλλο ειναι και τα δυο οπλα ομως!!!
αν υπαρχει hi endας με μοτοσακο εδω ευχαριστως να οργανωσουμε hi end αδικη βολτα !!!

Reaction score
2.296
To vmax καταπληκτικο.Μια κατηγορια μονο του.Βεβαια πρεπει να ησουν συνεργειατζης (εστω ο αδερφος σου)

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.660
Eixa τη τυχη να δουλευω για 10 χρονια στο συνεργειο που αγορασε το πρωτο δυναμομετρο στην ελλαδα το 93
στο βλαση στη χαλκιδα για οσους παλιους ξερουν το vmax ειναι ακριβως αυτο που ειπες δεν χρειαζετε τιποτα παραπανω, ειχα 4 ( (τεσσερα) VMAX 1200 τα παλια αν θυμασαι Fφτιαγμενα σε επιπεδο σχιζοφρενειασ και το 1700 που εχω τωρα ειναι το πρωτο που ητθε ελλαδα
ιανουαριο ς του 2009 με προπαραγγελια απο το starvmax 8 μηνες πριν και ειναι οπως το βλεπεις στη φωτο

ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΡΕ ΚΑΜΙΑ ΒΕΛΟΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΓΙΑ MK2 ???

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.749
Αυτά είναι!!! Μπράβο!!!! :party: Μπράβο!!!! :party: Μπράβο!!!!

κάπως έτσι τα είχα φοιτητής!!!ειδικά το yamahάκι το eq το είχα πάρει αναγκαστικά(για τα φωτάκια όπως οι περισσότεροι:p,άλλη αίσθηση είχε η μουσική με λαμπούδια πέρα δώθε:laugh::laugh:) γιατί δεν έβρισκα τότε marantz 515 το οποίο το βρήκα αργότερα από έναν Κύπριο και του το αντάλλαξα + ένα Nakamichi deck 2

Reaction score
531
Μόλις τελειωσετε με τις βελόνες να πούμε και τίποτα σοβαρό...

Θελωωωωωω Super Duke R (990) και δούκα 690r και smc R!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άντε να κανονίσουμε καμιά βολτούλα γιατί τον εχει φάει το γκαράζ το δούκα! :(

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.660
Θελεις super duke 990 kai smc 690???

ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙς SUPER DUKE 990 R ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΑΟΥ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ!!!
[DOUBLEPOST=1458201327][/DOUBLEPOST]Super duke 990 R ειχαν πουληθει 6 κοματια σε ολη την ελλαδα ΟΠΛΟ και αυτο αλλα ζημιουλες που δεν της περιμενα 2 χρονακια με συντροφευσε!

Μεσα και για βολτα αν ειστε αθηνα ομως θα ερθετε χαλκιδα θα ανεβουμε αγιο ωραια διαδρομη μεσα στο δασος στα πλατανια τα απαραιτητα πα ι δακια και μετα καφε στη παραλια της χαλκιδας για τους αθηναιους διπλα ειναι.
Αν θελετε πιο οικονομικα καφεδακι στη παραλια της χαλκιδας ενα ουζομεζε και επιστροφη για τους αθηναιους!!!

Attachments

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.832
Members
38.243
Νεότερο μέλος
desmios2025