Το φόρουμ και οι κακές παρέες ευθύνονται...?

Reaction score
8.905
Πολλές φορές αναρωτήθηκα, για τα διάφορα μικρά ποσά η μεγάλα που ξοδεύω στο “ηλεκτρο-οπτικό-ακουστικό” χόμπι μας,, εάν και πόσο το φόρουμ και οι κακές παρέες ευθύνονται... κοινώς εάν με παρασύρουν σε ένα κυνήγι οπτικο-ακουστικής ουτοπίας.

Τυχαία παραδείγματα... όπως και τα ονόματα που αναγράφονται...

Πολλές φορές συνέλαβα τον εαυτό μου να ζηλεύει (καλοπροαίρετα) και να θέλω και εγώ αυτό το “παιχνίδι” του Βλάση...

Άκουγα τις μουσικές μου και ήμουν ευτυχισμένος χωρίς τον Μάνο στην ζωή μου, γιατί απλά με ζάλισε με τον πιούρ ήχο (υπάρχει άραγε?) και δώσε λεφτά για ανταλλαγές μηχανημάτων...

Έχω και τον Σταμάτη όλη μέρα να μου λέει... δεν θα πάρεις κάτι από ebay- Yahoo Japan σήμερα...

Από την άλλη τον Τράκη για τα περί οπτικού ξελογιάσματος.... άντε να δεις ταινία μετά...

Και εκεί που πάω να ηρεμήσω και ακούω την μουσική μου, να σου στο σπίτι ο Παντελής με κράσους στο χέρι... καιρός να ακούσεις και άλλα πράγματα μου λέει... χρειάζεσαι μουσική αναβάθμιση... βρε δεν ηρεμώ με τίποτα...

Πάω στου οδοντ Ιατρου το γραφείο για επίσκεψη και συντήρηση, αλλά αυτός ο Γιώργος έχει ειδικότητα στα δαγκώματα... κοινώς για μηχανήματα μιλάμε πάλι...

Πρέπει να ομολογήσω ότι μέσα από αυτόν τον χώρο (AVSITE) γνώρισα υπέροχους ανθρώπους (ο θεός να τους κάνει) και γίναμε φίλοι, δηλαδή αυτό έφερνε ταβέρνες – συγκεντρώσεις – ταξίδια κλπ., δηλαδή και εδώ έξοδα φτου... :407::405:

Ναι κυρίες και κύριοι ευθύνονται κατά την άποψή μου, άλλα από την άλλη νάναι καλά όλοι αυτοί, γιατί περνάμε ωραία, και οι ανθρώπινες σχέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή μας. :619: :446:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Απάντηση: Το φόρουμ και οι κακές παρέες ευθύνονται...?

Tην Παρασκευή έχουμε meeting , άσε τα μελό ....

http://www.facebook.com/events/389536961125502/

Οι CoalMiners μέσα από τον τίτλο «To Know Us Better», ο οποίος φυσικά παραπέμπει στη κινηματογραφική δεκαετία του 60, θέλουν να δώσουν το στίγμα του αυθεντικού τρόπου διασκέδασης εκείνων των χρόνων, μεταφέροντάς το στο σήμερα. Τα parties με τους δίσκους βινυλίου 45 στροφών είναι το όχημα στο οποίο σας καλούμε να ανέβετε , συμμετέχοντας έτσι σε ένα μουσικό ταξίδι μ
ε σπάνιους ήχους από την αγαπημένη μας δεκα...ετία.

Reaction score
1.815

Ναι ρε κουφ@λες όλοι σας!
Κι εγώ ....πρώτος πρώτος!!!!:204:

Λυσσάξατε!! Κάνε αναβάθμιση, τι ηχεία είναι αυτά? Αμέρικαν μπαρ κατάντησες το σπίτι??
Και μετά αφού ήρθε η Άρτεμη και είπα οτι καθάρισα, να και ο Βασιλάκης:

"Με βινταζιά θα παίζεις αυτήν την ηχειάρα?"

"Γιατί ρε τρελλιάρη αφού το πάει και το φέρνει το ηχείο μια χαρά"!!

"Ναι ...αλλά τα νέα μηχανήματα έχουν άλλο ήχο"!

Ουφφφφφφ!!! Με σκάσατε!!
Ρεμάλιαααααααααααααα....

Reaction score
8.905

Εδώ το όνομα δεν είναι τυχαίο... από την άλλη έχω και τον Αρβανιτάκη και τα parties με δίσκους βινυλίου 45 στροφών...

Εννοείται ότι θα τα πούμε την παρασκευή... :610::602:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Μεγάλη κουβέντα άνοιξες .:422:

Αλήθεια είναι οτι η συνεχής συναναστροφή με "βλαμένους" βλάπτει σοβαρά την τσέπη.
Από την άλλη βέβαια θυμάμαι την εποχή που η μόνη ενημέρωση ήταν ο ΗΧΟΣ και το HiFidelity .
Thanks ,but no thanks.

Προτιμώ την ανθυγιεινή παρέα.
Γνωρίστηκα με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και μετά την πρώτη επαφή και συζήτηση για "χαλαρά μπάσα" είπαμε και 2 κουβέντες πιό σοβαρές.Για ενεργή πολυενίσχυση δηλαδή .:405:
Οι συνήθεις ύποπτοι,άνθρωποι από διαφορετικά σημεία της Ελλάδας και με διαφορετική ζωή,γνωριστήκαμε και γίναμε φιλαράκια.
Με τον Βλάση μένουμε 200 μετρα μακρυά και χωρίς το φόρουμ δεν θα είχαμε γνωριστεί ποτέ .
Να μην πω για Βόλο,Θεσσαλονίκη,Κρήτη,Μεσολόγγι και Αθήνα.
Τελικά θεωρώ τον εαυτό μου μάλλον κερδισμένο μέσα στην αλόγιστη κατανάλωση ηχητικής ευδαιμονίας.
Πήρα πράγματα....ναι...αλλά τουλάχιστον ήξερα επιτέλους τι ψώνιζα και γιατί το ψώνιζα.
Και έφτιαξα πράγματα επίσης .
Κοκορέτσια,κρεατόπιττες(την ξέσκισες ρε φαγάνα,5 κομμάτια),τυρόπιττες,κεμπάπ και διάφορα άλλα ηλεκτρονικά.(Τρέμε Μελίδη):423:
άλλα από την άλλη νάναι καλά όλοι αυτοί, γιατί περνάμε ωραία, και οι ανθρώπινες σχέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή μας.
Καλά τα είπες.Δεν αλλάζω ούτε μιά κουβέντα

Reaction score
1.685

Εμ εγω σας εχω φαει να κατσετε στα αυγα σας, πατροπαραδοτα, εσεις μου θελετε νεα μονοπατια.....

Ωρε που παμε? :116:

Υ.Γ
Κατι κιλα που εχω παρει .....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Για μασαμπουκώματα......που αλλού ?

Reaction score
8.905

ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ... ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΠΑΝΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ...

Reaction score
1.685

Καλη ιδεα...

Μπασα εχει? :107:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
101.086

Μάρκουουουουουουουου... :116:

Reaction score
1.815

Μεγάλη κουβέντα άνοιξες .:422:

Αλήθεια είναι οτι η συνεχής συναναστροφή με "βλαμένους" βλάπτει σοβαρά την τσέπη.....

Πήρα πράγματα....ναι...αλλά τουλάχιστον ήξερα επιτέλους τι ψώνιζα και γιατί το ψώνιζα....
Δώσεεεεεε!!!!!:143:

Last edited by a moderator:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Α στα διάλα ρε ....πείνασα .
Πάω να φάω ένα γιαούρτι με 0% λιπαρά

Reaction score
1.815

Α στα διάλα ρε ....πείνασα .
Πάω να φάω ένα γιαούρτι με 0% λιπαρά
Όχι ρε συ Μάνο...
Έχουμε καλύτερο πιάτο σήμερης!

Δίπλα στο μακρύ λουκάνικο... βλέπω και ένα μακρύ χέρι...:410:
Εσύ μη μιλάς για τους άλλους, γιατί είσαι χειρότερος απ' όλους!

Reaction score
1.685

Δίπλα στο μακρύ λουκάνικο... βλέπω και ένα μακρύ χέρι...:410:
Καπου το ξερω - καπου το ξερω.....

Να παρω μια ρε κουμπαρε?
5 πηρες αλλα δεν πειραζ ξαναπαρε. :135:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Πάνω που ήμουν έτοιμος να γράψω για ενισχυτικές βαθμίδες διακοπτικής τεχνολογίας το ρίξατε στα λουκάνικα .

Λοιπόν χρωστάω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τρίο Κ που μου άνοιξε τα μάτια σε ηχητικά μονοπάτια άγνωστα.
Και στην παρέα της Αθήνας για την αύξηση της χοληστερίνης σε hiend επίπεδα.
Με συγκινήσατε παλιόπαιδα :411:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.733

Πρέπει να ομολογήσω ότι μέσα από αυτόν τον χώρο (AVSITE) γνώρισα υπέροχους ανθρώπους (ο θεός να τους κάνει) και γίναμε φίλοι, δηλαδή αυτό έφερνε ταβέρνες – συγκεντρώσεις – ταξίδια κλπ., δηλαδή και εδώ έξοδα φτου...

Ναι κυρίες και κύριοι ευθύνονται κατά την άποψή μου, άλλα από την άλλη νάναι καλά όλοι αυτοί, γιατί περνάμε ωραία, και οι ανθρώπινες σχέσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή μας.
Την επομενη φορα να θυμηθω να σε φιλησω βρε κιαρατα κι ας εισαι και μονιμως αξυριστος :135:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.733

Και στην παρέα της Αθήνας για την αύξηση της χοληστερίνης σε hiend επίπεδα.
Με συγκινήσατε παλιόπαιδα :411:
Εμεις ευχαριστουμε που απο την πρωτη στιγμη μας εκανες να νιωσουμε το σπιτι σου , σπιτι μας :446:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.841

Αλλά όχι μόνοι σας......να βγάλουμε και καμμιά φωτό να την δείχνουμε σε παιδάκια που δεν τρώνε το φαγάκι τους και να τους λέμε
"αμα δεν τρως το φαϊ σου έτσι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.628
Members
38.211
Νεότερο μέλος
Atomkinder