Το PS3 σαν player

Reaction score
0
Αν θυμάμαι καλά κάποιος από εδώ μέσα έγραψε ότι έχει πάρει το PS3.
Μπορεί μήπως να μας πει αν παίζει τελικά .TS files? Επειδή ρω΄γανε πολλοί αλλά απάντηση δε πήραμε.
Επίσης αν παίζει .avi ή .mkv αρχεία? Δείχνει ελληνικούς υπότιτλους?
Παίζει ταινίες από τον εσωτερικό δίσκο ή μόνο από CD/DVD?
Θα ήθελα πολύ να το μάθω γιατί ψήνομαι...Ευχαριστώ

Reaction score
0
Συμφωνω με τον φιλο.Εκτος απο Blue-ray player και παιχνιδομηχανη θα ηθελα να ξερω αν μπορω να το χρησιμοποιησω και σαν multimedia center.Κυριως με ενδιαφερει συμβατοτητα με divx,xvid, .ts .h264 κτλ.Κατα προτιμηση καποιος που να το εχει δει στη πραξη να μας ενημερωσει,Thanks!!!

Reaction score
784
Noμιζω οτι αν επαιζε αυτα τα format θα το ξεραμε ηδη.99.99% δεν θα τα παιζει τουλαχιστον στην παρουτσα φαση.

Reaction score
0
Λίγο είχα ασχοληθεί λίγο στην αρχή και δεν ξέρω πολλά…

Μόνο από linux παίζει divx-xvid κλπ αλλά δεν μπορεί να σηκώσει HD ακόμα… πχ το 1080p trailer του 300 το τρέχει με κανά 25% της ταχύτητας .
(όταν γραφούν codecs ειδικά για τον cell που να βλέπουν και τους 7 spe, θα φτιάξουν)

Από το ps3os βλέπει κανονικά usb hard disk, dvd ενώ μπορείς να του βάλεις και sata, αλλά δεν βλέπει δίκτυο .
Παίζει pics, mp3, και μόνο mpeg2 video νομίζω … (τα ts από dreambox που δοκίμασα πρέπει να τα μετονομάσεις σε mp4 για να τα δει)

Από HD μόνο mp4(h264) και τίποτα άλλο….
(είχα δοκιμάζει κάποια τέτοια video και μόνο 1 έπαιξε,)
Όποιος ξέρει ας δει αυτό το video μήπως καταλάβει, ή ας το ψάξει λίγο παραπάνω … υπάρχουν και κάποιοι τέτοιοι converter για pc αλλά δεν τους έχω κοιτάξει.
http://ps3mods.blogspot.com/2007/01/create-avch264-video-for-ps3.html

Reaction score
5
Ερωτηση...

Μπορει να παιξει αρχεια video (με συμβατα format για το PS3) αν ειναι αποθηκευμενα μεσα σε ενα DVD(data) δισκακι ; Μπορεις να κανεις κατι σαν browsing στο δισκακι ή να δει τα περιεχομενα του;

To εχεις δοκιμασει;;;

Reaction score
0
Ναι , έχω δοκιμάσει με mpeg2 videoclip (save από δορυφορικό κανάλι και ιντερνέτ) και δουλεύει μια χαρά , μάλιστα με λίγο καλύτερη ποιότητα από το να τα παίζει ένα απλό dvdrecorder που έχω μέσο scart.
(Το ίδιο και από usb σκληρό, καρτούλες κλπ... ενώ δεν έχω δοκιμάσει κάποιο mpeg2 αρχείο από dvd να συγκρίνω.)

ΥΓ
Με πρώτη ματιά δεν βρήκα τρόπο όμως να παίζει όλα τα αρχεία μαζί... δεν ξέρω αν υπάρχει και δεν το πρόσεξα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.303
Members
38.297
Νεότερο μέλος
Monarchix