Τριάδα απο B&W M1 ασημί

Reaction score
0
δίνω τα συγκεκριμένα 3 ηχεία γιατί χρησιμοποιώ εδώ και 1 χρόνο τις κολώνες της Warfedale που έχω και αυτά τα έχω διακοσμητικά επάνω στις κολώνες. Για κεντρικό έχω το LCR 60 οπότε απο το να τα έχω να κάθονται προτιμώ να τα δώσω. Είναι σε πραγματικά άψογη κατάσταση και παρ'όλο που τα έχω δύο περίπου χρόνια έχουν παίξει ελάχιστα. Ένας απο τους λόγους είναι οτι τα έχω στο σαλόνι σε τέτοια διάταξη που δε βολέυει να απλώνω και να μαζεύω κάθε φορά τα ηχεία κι έτσι προτιμώ να τα δυλεύω ελάχιστες φορές και να τα απολαμβάνω όπως θέλω σε πλήρη διάταξη παρά να τα κούω ''μισά''. Τα δίνω γύρω στα 250 ευρώ και βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6932333939

Ευχαριστώ πολύ,

Αλέξανδρος

Reaction score
0
δίνουν μια καταπλητική και ομοιόμορφη εικόνα μπροστά και νομίζω δίνεται σε τιμή πολύ λογική περίπου 80 καικάτι ψιλά το τεμάχιο....

Reaction score
0
Απο θεσσαλονικη εισαι?
Συγγνώμη φίλε δεν μπήκα στο site 2 μέρες τώρα, δουλεύω στη Θεσσαλονίκη αλλά είμαι απο Κατερίνη. Εννοείται οτι σε όλη τη διαδικασία είμαι παρών και οποιοσδήποτε τα πάρει είμαι μπροστά μέχρι να τα τεστάρει και να δούμε ότι λειτουργούν κανονικά.

Reaction score
0
Για να μην ανοίγω καινούργιο post συμπληρώνω πάνω στο ήδη υπάρχον, δίνω ένα B&W LCR-60 με καμμιά 25αριά ώρες παιξίματος και αν είναι τόσες. Το πήρα απο ξεπούλημα Κωτσόβολου πρίν 2,5 περίπου χρόνια αλλά επειδή δεν χωράει πουθενά στο rack το είχα βολεμένο σε ένα ντουλάπι. Το δ'ινω 170 ευρώ, το μόνο που έχει είναι λίγο πατημένο το τουίτερ (έτσι το πήρα) όμως δεν επηρεάζει σε τίποτε τον ήχο του άλλωστε κάθε έλεγχος είναι δεκτός.

Reaction score
0
δυστυχώς ούτε το ένα ούτε το άλλο είναι εκτός εγγύησης, αλλά η εγγύηση στα ηχεία αν ρωτήσεις στα καταστήματα θα σου απαντήσουν οτι είναι πολύ ''κάπως'' αφού πολύ εύκολα σε βγάζουν φταίχτη

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
105.049
Απάντηση: Τριάδα απο B&W M1 ασημί

Καλορίζικα!

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος