Τσαμπα πολυθρονες

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728
Καποιος απο εσας(που να θυμαμαι ποιος :crazy_1: ) με πληροφορησε πως εαν θελετε να αγορασετε πολυθρονες τυπου La-Z-Boy μπορειτε να το κανετε τωρα στο νεο καταστημα Planet Home (Φλωρινης 15, Μοσχατο τηλ.210 4848100)
Οι απιστευτες τιμες ειναι γυρω στα 130 ευρω!!!:shock:

Reaction score
4
Δεν ξερω ποιος αλλα εγω εχω ηδη δυο απο δαυτες.:cool_1: :cool_1: :cool_1:
Μπορω να δηλωσω κατενθουσιαμενος. :bravo:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
728
Sorry βρε Κωστα:beer:
Με τοσους που μιλαω καθε ημερα που να θυμαμαι πως εσυ μου το ειπες...
Θες να μας δωσεις περισσοτερες πληροφοριες?
Υπαρχουν εικονες πουθενα?

Reaction score
4
Με μεγαλη μου χαρα να δωσω οσες πληροφοριες χρειαστουν. Για μενα ειναι και εκπληκτικη τιμη και εκπληκτικη κατασκευη και ειμαι κατενθουσιασμενος και εγω και οσοι εκατσαν σε αυτες. Προτεινετε ανεπιφυλικτα και εδω μεσα ειμαι σιγουρος οτι την εχουν πολλοι ''αναγκη''.:happy_5: Λοιπον παραθετω λινκ με μια τυπικη φωτο (το site τους ειναι παλιο) και καλο ειναι να πατε να τις δειτε απο κοντα. Η τιμη που εχει το site ειναι παλια και οι τωρινες τιμες ειναι για δερματινη (γνησιο δερμα) 147 ευρω και υφασματινη 137 ευρω. Εγω οσο και να φαινεται περιεργο προτεινω τις υφασματινες (2 πηρα) οχι για τα 10 ευρω διαφορα αλλα αυτου του ειδους πολυθρονες για εμενα πρεπει να ειναι ''ζεστες'' και αυτην την αισθηση δεν στην δινει το δερμα. Οσοι εχετε παει στις Gold αιθουσες θα καταλαβαινετε τι εννοω.:cool_1:
Τις συγκεκριμενες τις εχει και ενας φιλος (2 δερματινες) χωρις να εχουν παρουσιασει το παραμικρο προβλημα εδω και 2 χρονια.
Οτι αλλο θελετε να ρωτησετε με χαρα μου να απαντησω.
Λινκ (τωρα ονομαζεται planet home μετα απο γενικη ανακαινηση)

(Σε καταλαβαινω αντρεα γιατι οσο τα λεγαμε προχτες πρεπει να χτυπησε το τηλεφωνο σου πανω απο 10 φορες. Κουραγιο...:shock:)

Reaction score
4
Με μεγαλη μου χαρα να δωσω οσες πληροφοριες χρειαστουν. Για μενα ειναι και εκπληκτικη τιμη και εκπληκτικη κατασκευη και ειμαι κατενθουσιασμενος και εγω και οσοι εκατσαν σε αυτες. Προτεινετε ανεπιφυλικτα και εδω μεσα ειμαι σιγουρος οτι την εχουν πολλοι ''αναγκη''.:happy_5: Λοιπον παραθετω λινκ με μια τυπικη φωτο (το site τους ειναι παλιο) και καλο ειναι να πατε να τις δειτε απο κοντα. Η τιμη που εχει το site ειναι παλια και οι τωρινες τιμες ειναι για δερματινη (γνησιο δερμα) 147 ευρω και υφασματινη 137 ευρω. Εγω οσο και να φαινεται περιεργο προτεινω τις υφασματινες (2 πηρα) οχι για τα 10 ευρω διαφορα αλλα αυτου του ειδους πολυθρονες για εμενα πρεπει να ειναι ''ζεστες'' και αυτην την αισθηση δεν στην δινει το δερμα. Οσοι εχετε παει στις Gold αιθουσες θα καταλαβαινετε τι εννοω.:cool_1:
Τις συγκεκριμενες τις εχει και ενας φιλος (2 δερματινες) χωρις να εχουν παρουσιασει το παραμικρο προβλημα εδω και 2 χρονια.
Οτι αλλο θελετε να ρωτησετε με χαρα μου να απαντησω.
Λινκ (τωρα ονομαζεται planet home μετα απο γενικη ανακαινηση)
http://www.yiannoulas.com/sh_detail...form_color=0&imageField3.x=41&imageField3.y=6

(Σε καταλαβαινω αντρεα γιατι οσο τα λεγαμε προχτες πρεπει να χτυπησε το τηλεφωνο σου πανω απο 10 φορες. Κουραγιο...:shock:)

Σορρυ για το διπλο ποστ αλλα δεν επιασε το στοπ στον explorer και ειχα ξεχασει το λινκ.....

VG

Reaction score
0
Ανδρέα ,οτι ειναι φτηνότερο απο εναν Optoma δεν λεγεται απαραιτητα τσάμπα...

VG

Reaction score
0
Ξερω μονο οτι ειναι κακογουστες, εχω ενα μαγαζι κοντα,σκετη αμερικανια για ρεμαλο-εργένηδες.Αντε γεια,πρωτάθλημα στον Πειραια :happy_9:

Reaction score
4
Μες το γουστο θα εισαι για να εχεις μαγαζι στην μαγευτικη πειραιως...:crazy_1:

VG

Reaction score
0
Εννοουσα οτι εχω κοντα μου ενα τετοιο μαγαζι.
Παντως μακαρι να ειχα ιδιοκτητο μαγαζι στην Πειραιως,θα το πουλαγα και δεν θα ξαναδουλευαν τα εγγονια μου.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.638
Απάντηση: Re: Τσαμπα πολυθρονες

Ξερω μονο οτι ειναι κακογουστες, εχω ενα μαγαζι κοντα,σκετη αμερικανια για ρεμαλο-εργένηδες.Αντε γεια,πρωτάθλημα στον Πειραια :happy_9:
Αυτά είναι επιχειρήματα για τις πιο πετυχημένες πολυθρόνες ever? :confused:

VG

Reaction score
0
Απλα θεωρω οτι εκφραζουν τον αμερικανικο τροπο ζωης, μια παχια καρεκλα για να βλεπεις τηλεόραση ολη μερα χωρις να πιανεται ο πωπος σου...
Επισης, στην Ευρωπη δερματινα καθιστικα εχουμε κυρίως σε αιθουσες αναμονης και αυτοκινητα....

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.878
οι χαιεντιες αλλου εμεις καθομαστε σε κυλιμια :pc: :pc: :pc: :pc:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
90.638
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τσαμπα πολυθρονες

Ριξε μια ματια εδω, για να δεις ποσο ασχημες ειναι οι Lazy.. τελικα.
www.elitehts.com
Δε διαφωνώ ότι έχουν βγει καλύτερες και ομορφότερες πολυθρόνες από τις La-z-boy.
Η ένστασή μου ήταν για τον αντιαμερικανισμό που έκανε την εμφάνισή του ακόμα και στα έπιπλα.. :-|

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.489