ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ιδρυτής
- Reaction score
- 728
Ισως γνωριζετε ηδη πως ο καθε συντονιστης της κατηγοριας της οποιας ειναι υπευθυνος , επελεξε πεντε συσκευες , ισως τις πεντε καλυτερες για αυτον , για να λαβουν μερος στον ετησιο διαγωνισμο για τα καλυτερα της χρονιας.
Καταλαβατε ομως τι εκανε ο συντονιστης αυτης της κατηγοριας?
Επελεξε πεντε συσκευες , μια εκ των οποιων ηταν και ενα scaler , αφηνοντας εξω την συσκευη την οποια αντιπροσωπευει(Crystalio) και βαζοντας στην θεση της μια ενος ανταγωνιστη του.
Ισως τα πραγμα να ηταν αναξιο συζητησης εαν η συσκευη που αντιπροσωπευε ηταν "για τα μπαζα" και οχι κορυφαια οπως εχει χαρακτηριστει απο τον διεθνη τυπο.
Οταν εδωσε την πενταδα της επιλογης του στον Γενικο Διαχειριστη , εκεινος προσπαθησε με 1002 τροπους να τον μεταπεισει , να του αλλαξει γνωμη , ακομα και να παρει ο ιδιος της ευθυνη(ο Γ.Δ.) ωστε το Crystalio να ειναι αναμεσα στις πεντε συσκευες αυτης της κατηγοριας.
Σταθηκε αδυνατον!
Θελω να σκεφτειτε τωρα μονοι σας , πως τα πρωτα προιοντα καθε κατηγοριας θα προβληθουν μεσω αυτου του site και ισως απο μερος του ειδικου τυπου.
Φανταζεστε την διαφημιση?
Φανταζεστε ποσα ειχε να κερδισει ο Βαγγελης απο ολη αυτη την ιστορια?
Ο Βαγγελης Λαμπρου δεν γνωριζει το παραμικρο για την προθεση μου να βγαλω στον αερα αυτο το μηνυμα.
Ισως και να θυμωσει μαζι μου.
Και δεν σας κρυβω πως το σκεφτηκα παρα πολυ πριν το κανω.
Ομως θαρρω πως του το χρωστουσα.
Γιατι ο Βαγγελης μου θυμιζει τοσο πολυ...καποιο πολυ οικειο μου προσωπο.
Δουλευει σαν το σκυλι , προσπαθει , προσφερει.
Και ομως εχουν βρεθει ανθρωποι που τον εχουν κατηγορησει και συκοφαντησει.
Γιατι?
Οπως του εχω εξηγησει τοσες φορες οταν τον πιανει το παραπονο , οι Κασσανδρες του γενναιου νεου μας κοσμου ασχολουνται μονο με τους αξιους.
Οι αναξιοι ειναι...αναξιοι λογου.
Ομως ο Β.Λ. με την πραξη του και μονο αυτη εδειξε ποιος πραγματικα ειναι.
Εδειξε πως αποτελει μια μικρογραφια του AVSite.
Αντικειμενικου και ασπιλου
Υποκλινομαι!!!
Καταλαβατε ομως τι εκανε ο συντονιστης αυτης της κατηγοριας?
Επελεξε πεντε συσκευες , μια εκ των οποιων ηταν και ενα scaler , αφηνοντας εξω την συσκευη την οποια αντιπροσωπευει(Crystalio) και βαζοντας στην θεση της μια ενος ανταγωνιστη του.
Ισως τα πραγμα να ηταν αναξιο συζητησης εαν η συσκευη που αντιπροσωπευε ηταν "για τα μπαζα" και οχι κορυφαια οπως εχει χαρακτηριστει απο τον διεθνη τυπο.
Οταν εδωσε την πενταδα της επιλογης του στον Γενικο Διαχειριστη , εκεινος προσπαθησε με 1002 τροπους να τον μεταπεισει , να του αλλαξει γνωμη , ακομα και να παρει ο ιδιος της ευθυνη(ο Γ.Δ.) ωστε το Crystalio να ειναι αναμεσα στις πεντε συσκευες αυτης της κατηγοριας.
Σταθηκε αδυνατον!
Θελω να σκεφτειτε τωρα μονοι σας , πως τα πρωτα προιοντα καθε κατηγοριας θα προβληθουν μεσω αυτου του site και ισως απο μερος του ειδικου τυπου.
Φανταζεστε την διαφημιση?
Φανταζεστε ποσα ειχε να κερδισει ο Βαγγελης απο ολη αυτη την ιστορια?
Ο Βαγγελης Λαμπρου δεν γνωριζει το παραμικρο για την προθεση μου να βγαλω στον αερα αυτο το μηνυμα.
Ισως και να θυμωσει μαζι μου.
Και δεν σας κρυβω πως το σκεφτηκα παρα πολυ πριν το κανω.
Ομως θαρρω πως του το χρωστουσα.
Γιατι ο Βαγγελης μου θυμιζει τοσο πολυ...καποιο πολυ οικειο μου προσωπο.
Δουλευει σαν το σκυλι , προσπαθει , προσφερει.
Και ομως εχουν βρεθει ανθρωποι που τον εχουν κατηγορησει και συκοφαντησει.
Γιατι?
Οπως του εχω εξηγησει τοσες φορες οταν τον πιανει το παραπονο , οι Κασσανδρες του γενναιου νεου μας κοσμου ασχολουνται μονο με τους αξιους.
Οι αναξιοι ειναι...αναξιοι λογου.
Ομως ο Β.Λ. με την πραξη του και μονο αυτη εδειξε ποιος πραγματικα ειναι.
Εδειξε πως αποτελει μια μικρογραφια του AVSite.
Αντικειμενικου και ασπιλου
Υποκλινομαι!!!