ΦΘΗΝΑ LG DVDR

Reaction score
0
Είδα σε διαφημιστικό φυλλάδιο LG DVDR στα 150 Ε. Εγώ το θέλω για να το χρησιμοποιήσω σαν tuner ώστε να δίνει σήμα ΤV στον
projector. Έχετε γνώμη για την ποιότητα???

Reaction score
0
Δεν θυμάμαι και δεν έχω το φυλλάδιο που το διαφήμιζε.
Βρήκα επίσης σε site το SAMSUNG DVD-R 119 DVD RECORDER (175 Εuro) με τις εξείς εισόδους-εξόδους:
* Είσοδοι/Έξοδοι: Video/Audio 21 Pin (SCART-1), Sat. 21 Pin με RGB Input (SCART-2), Video/Audio In RCA Jack (AV-3), Video/Audio Out RCA Jack, Επιπρόσθετο Audio Output, Aerial In / Ant.-Out, RGB Output 21 Pin (SCART-1), Coaxial Digital Audio Output, Optical Digital Audio Output, S-Video Output, Component Video Output.

Γενικά, τι πρέπει να προσέξω ώστε να πάρω από το DVDR καλό TV σήμα στον projector? Πριν από 1 μήνα μου είχαν προτείνει σε μαγαζί, ένα DVDR για να το χρησιμοποιήσω σαν tuner το οποίο στοίχιζε 800 Ε!!! Μήπως ήθελαν να με κάνουν ΑΛΕΚΟ???
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Για την δική μου περίπτωση(τονίζω το δική μου) θα ήθελα ένα dvd-r που να βγάζει εικόνα από component απαραίτητα, γιατί η DVI μου είναι πιασμένη από το player. Πέρνα τούτου θα ήθελα να φοράει και δέκτη ψηφιακό εκτός από αναλογικό, για να μην τρέχω στη συνέχεια να παίρνω και δεύτερο μηχανάκι και γεμίζω καλώδια.
Σαν dvd-r είναι απαραίτητο να έχει σκληρό και μάλιστα μεγάλο (γιατί που θα γράφεις το 1080i από τον δορυφορικό δέκτη?).
Άλλα κριτήρια δεν θα με απασχολούσαν, δηλαδή θύρες firewire κλπ. Και η HDMI/DVI μειονέκτημα θα ήταν στην περίπτωσή μου γιατί θα με ανάγκαζε να πάω σε switcher χωρίς να μου προσφέρει ουσιαστικά πλεονεκτήματα.

Reaction score
0
Α, και φυσικά ψηφιακή έξοδο ήχου (αδιάφορο αν θα είναι coaxial/optical) για όταν τα ψηφιακά ξεκινήσουν μετάδοση σε 5κάναλο.

mrw

Reaction score
0
takishome said:
Δεν θυμάμαι και δεν έχω το φυλλάδιο που το διαφήμιζε.
Βρήκα επίσης σε site το SAMSUNG DVD-R 119 DVD RECORDER (175 Εuro) με τις εξείς εισόδους-εξόδους:
Είναι παλιό μοντέλο, μετά βγήκε το R-125 και όπου νάναι βγαίνει το R-135 (HDMI)

Αν η τιμή εδώ είναι εξίσου εξωφρενική με το R-125 (380 Ε στην Ελλάδα αντί για 210 Ε έξω) πάρε το απο Pixmania, θα το έχουν μέσα στον Ιούνιο

http://www.pixmania.com/gr/gr/256092/art/samsung/dvd-divx-player-recorder.html

Το αντίστοιχο του R-119 είναι μάλλον το R-129, αλλά δεν κάνει upscale και η διαφορά στη τιμή από το 135 είναι πολύ μικρή

Κάνει upscaling, και πιθανό να ανεβάζει ανάλυση και στην εξωτερική είσοδο βίντεο (Scart/SVHS, μην φανταστείς οτι θα κάνει upconvert πιο highres σηματα, αυτά απαγορεύονται)

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.095
Members
38.287
Νεότερο μέλος
tenten300