ΦΟΒΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΜΟΙ-TELECTRON ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΩΤΕΣ!!!

Reaction score
152
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΧΤΗΚΑ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΟΥ TV 37".
ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΠΩΣ ΑΝ ΔΕΧΤΩ ΩΣ ΙΔΙΩΤΗΣ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ COURIER (ACS) ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ 190Ε  :shock: :shock: :shock: ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΟ.
ΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 65Ε :D :D :D ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΡΕΩΣΗ ΑΦΟΥ ΩΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΟΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ...

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ :) :) :) :!: :!: :!:

ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ.....

JD

Reaction score
0
190Ε?!! Αυτο να το βλεπουν καποιοι που εκαναν τον εξυπνο σχετικα με τις χρεωσεις courier στο παρελθον...
Τα 65Ε ισχυουν ανεξαρτητα της περιοχης? Γενικα δεν εχω καποια πληροφορια σχετικα με τον τροπο αποστολης κ το κοστος αποστολης, ποτε σε ενημερωσε η αντιπροσωπεια? πριν σου τη στειλουν?

Reaction score
6
Η απλες μεταφορικές εταιριες ( οχι ACS) δεν παιρνουν τοσα πολλα.
Το ακριβες ποσο δεν το γνωριζω αλλα μπορω να μαθω απο βδομαδα καθως πηγαινοερχομαι σε αρκετες (λόγο δουλειας)

Reaction score
152
JD said:
190Ε?!! Αυτο να το βλεπουν καποιοι που εκαναν τον εξυπνο σχετικα με τις χρεωσεις courier στο παρελθον...
Τα 65Ε ισχυουν ανεξαρτητα της περιοχης? Γενικα δεν εχω καποια πληροφορια σχετικα με τον τροπο αποστολης κ το κοστος αποστολης, ποτε σε ενημερωσε η αντιπροσωπεια? πριν σου τη στειλουν?
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡ.7/3/06 ΚΑΙ ΩΡΑ 14.50
ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΛΑΡΙΣΑ...

Reaction score
0
Καλημέρα σας ,

για ενημέρωση ,

παρέλαβα την τηλεόραση με μεταφορική σε 1 ημέρα και κόστος 10€ .

Cdel2000 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Reaction score
0
cdel2000 said:
Καλημέρα σας ,

για ενημέρωση ,

παρέλαβα την τηλεόραση με μεταφορική σε 1 ημέρα και κόστος 10€ .

Cdel2000 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Το κακό όμως με τις μεταφορικές είναι η ασφάλεια της μεταφοράς και το οτι πρέπει να πας από το πρακτορείο, να παραλάβεις με το αυτοκίνητό σου και να την κουβαλάς μόνος σου.

Reaction score
0
οχι δικιά μου μεταφορική , απλά μια μεταφορικη που μου φέρνει εμπορευματα για το μαγαζί .
Ολα τα καταστήματα με μεταφορικές τα μεταφέρουν και δεν υπάρχει πρόβλημα.

Cdel2000 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Reaction score
5
Ναι αλλα οταν βλεπω πως τα φορτωνουν επανω στα φορτηγα της μεταφορικης, δε θελω να ερθει ετσι η δικια μου παραγγελια...
καλυτερα να ερθει 1η θεση καμπινα παρα καταστρωμα.....

Reaction score
0
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Ναι αλλα οταν βλεπω πως τα φορτωνουν επανω στα φορτηγα της μεταφορικης, δε θελω να ερθει ετσι η δικια μου παραγγελια...
Συμφωνώ και επαυξάνω! Ειδικά για τόσο ευαίσθητο εξοπλισμό. Παρά την άριστη συσκευασία, αν την δεις σαν ένα κουτί και το πετάς από δω κι από κει, θα ψάχνεις μετά για εγγυήσεις και για το ποιος φταίει.

Reaction score
0
Νομίζω οτι δεν πρέπει να αγχονώσαστε γι'αυτο , η συσκευασία ειναι πολύ καλή και ανθεκτική , μην ξεχνάτε οτι απο την κίνα ηρθε μέχρι εδώ & οτι τα καταστήματα που την πουλάνε με μεταφορική θα την πάρουν .

Φιλικά :D

Reaction score
6
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Γιατι εχεις την εντυπωση πως απο την ACS θα την κρατουν εχοντας στα χερια τους βαμβακια;
Μεταφορείς οι μεν μεταφορεις και οι δε.
Η διαφορα ειναι πως με την ACS θα στην φερουν στην πορτα σου και πιθανον μια μερα νωρίτερα ενω απο οποιαδήποτε μεταφορική θα πρεπει να την παραλαβεις απο το πρακτορείο.
Και ας μην τρελαινόμαστε απο το θεμα ασφαλεις μεταφορας την στιγμη που κανουν χιλιαδες χιλιόμετρα απο την Κινα και δεν παθαινουν τιποτα

Και κατι ακομα.
Η τιμη των 10 ευρω που αναφέρει ο φιλος από Κομοτηνή σε καμια περίπτωση δεν μπορει να ισχυει για τον απλο πελάτη.
Θελω να πω πως άλλη συμφωνία κανουν οι εταιρίες με τις μεταφορικές λόγο συχνων αποστολων και άλλη όταν θα σε εξυπηρετήσουν για μια μονο φορα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.176
Members
38.302
Νεότερο μέλος
giorgosfs90