Φορητό Internet

Reaction score
39
Παιδιά εχει κανεις ιδέα να μου πει ποιος ειναι ο οικονομικοτερος τρόπος για φορητό ιντερνετ ? ( στικάκι). Υπάρχει τρόπος πέρα από συμβολαια με τις χ εταιρείες? κατι αντιστοιχο δηλαδη με την καρτοκινητή ?

Reaction score
89
οτι κ με προλαβες antman χθες ειχα παει στο γερμανο για πληροφοριες μιας κ ερχεται καλοκαιρι αλλα ειχε μια ουρα δυστηχως σηκωθηκα κ φυγα!!!

για δωστε καμμια πληροφορια ρε παιδια μπας κ παρουμε κανα λαπτοπ στη ξαπλωστρα φετος!!

Reaction score
44
Πέρσι το καλοκαίρι είχα αγοράσει ένα στικάκι της κοσμοτέ και νομίζω ήταν 15 ευρώ το 1 γίγα με κάρτες ανανέωσης.
Ηταν πάντως βολικότατο.

Reaction score
1.820
Απάντηση: Φορητό Internet

ρε παίδες θα πάμε διακοπές και θα έχουμε και τη λαπτοπιά μαζί?

Ας κάνουμε διακοπές σε όλα (όσοι κάνουμε δηλαδής...)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.639

ρε παίδες θα πάμε διακοπές και θα έχουμε και τη λαπτοπιά μαζί?

Ας κάνουμε διακοπές σε όλα (όσοι κάνουμε δηλαδής...)

Α γεια σου!:444:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424

Καρτα ανανεωσης wind 5e τα 500MB +καποιο στικακι!

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.472

Έχω ένα συμβόλαιο στην cosmote όπου πληρώνω 10 ευρώ και μου παρέχει 1 GB χρήσης. Το άσχημο είναι ότι αν ξεπεράσω τον δωρεάν όγκο, πληρώνω περίπου 1ευρώ/MB:111:.

Το στικάκι επίσης δίδεται δωρεάν.

Reaction score
172

Το άσχημο είναι ότι αν ξεπεράσω τον δωρεάν όγκο, πληρώνω περίπου 1ευρώ/MB:111:.

Το στικάκι επίσης δίδεται δωρεάν.

Αυτο το ειχαν ολες οι εταιριες αλλα επειδη μερικοι πηραν κατι χιλιαρικα λογαριασμων τουλαχιστον η vodafone το εκανε 1€ την ημερα απο 4.00-16.00. Για τους αλλους δεν ξερω.

Απο ταχυτητα εκτος Αθηνας πως ειναι;

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.472

Αυτο το ειχαν ολες οι εταιριες αλλα επειδη μερικοι πηραν κατι χιλιαρικα λογαριασμων τουλαχιστον η vodafone το εκανε 1€ την ημερα απο 4.00-16.00. Για τους αλλους δεν ξερω.

Απο ταχυτητα εκτος Αθηνας πως ειναι;
Όπου υπάρχει 3G, η ταχύτητα είναι αρκετά καλή. Στο 2G σέρνεται.......................
Καλό θα ήταν, πριν αγοράσει κανείς σύνδεση, να ρωτήσει ποια εταιρία έχει 3G στην περιοχή που τον/την ενδιαφέρει, γιατί πλέον όλες τα ίδια προσφέρουν

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.639

Δηλαδή μπορείς να ζήσεις χωρίς avsite????????????:111::116:
Ναι, αλλά μη το πεις του Καφάτου και με απολύσει!:109:

Κοίτα, θα μου λείψει και θα προσπαθήσω να μπω 2-3 φορές στο AVSite.

Αλλά δεν θα τρέξω να πάρω και φορητό ίντερνετ στις διακοπές μου.

Reaction score
89
Τι μπουγατσουλα ομως το πρωι κουφαλιτσα θα τη τρως στη ξαπλωστρα εεεε??????? κατα τα αλλα το λαπτοπ σε μαρανε χαχαχαχαχαχααααααααααααααααααα!!!!! Ενα μισαωρο την ημερα το γιατρο το κανει περα ετσι δε λενε???

Reaction score
0

Καρτοinternet σε συσκευή 3G. Μόνο αυτό συμφέρει. Τσεκάρετε οπωσδήποτε αν το δίκτυο στην περιοχή που θα είστε είναι 3G. Δεν έχουν όλες οι εταιρίες σε όλες τις περιοχές 3G.

Αν έχετε laptop, θα χρειαστεί το USB Modem, αν έχετε netbook, Pad ή smartphone, παίρνουν κατ' ευθείαν την κάρτα SIM.

Αν δεν βρείτε κάρτα ανανέωσης του χρόνου, ξαναπάρτε το πακέτο από την αρχή. Η Vodafone έχω την αίσθηση ότι δίνει 10+1 μέρες δωρεάν απεριόριστο, με το πακέτο των 19 ευρώ.

Από ταχύτητα είναι μια χαρά το 3G για σερφάρισμα. Τώρα αν θέλετε να κάνετε download.... ταινίες στις διακοπές.... καλύτερα να κάνετε καμιά βουτιά στη θάλασσα και να αφήσετε τα ιντερνετ.... παλιοπρεζάκηδες... !:105:

Υπάρχει και η λύση του wi-fi σε καφετεριες-ταβέρνες. Νομίζω ότι στις περισσότερες έχει.

Reaction score
39
Re: Απάντηση: Φορητό Internet

Παιδιά σας ευχαριστούμε όλους για τις πληροφορίες

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.236
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ