γεια χαρα σε ολους.
λοιπον μπαινω αμεσως στο ψητο, εχουμε λοιπον ενα εξοχικο με ενιαιο χωρο 50τ.μ (8χ6).
θελω να παρω ενας ζευγος ηχειων δαπεδου οσο πιο οικονομικα γινεται.
στο σπιτι δε πηγαινω συχνα απλα καμια φορα μαζευομαστε παρεα και παμε και αραζουμε ακουγοντας μουσικη απο ενα αρχαιο all in one mini hi-fi της πλακας.
Ενισχυτη εχω ενα παλιο vintage Jvc ax-1 http://www.radiomuseum.org/r/jvc_a_x1.html
προς το παρων αυτος θα παει εκει με ενα laptop για πηγη.
αργοτερα αν υπαρχει χρημα θα μπει και κανενα μικρο ενεργο sub.
τα ηχεια που κοιταζω τωρα ειναι τα πολυ φτηνα τυπου koda 100-150 ευρω το ζευγαρι.
ιδιαιτερες απαιτησεις δεν εχω απλα να παιξουν λιγο δυνατα σε κανα παρτακι.
ψαχνομαι και με μεταχειρισμενα δεν εχω προβλημα αν ειναι σε καλη κατασταση.
ειδα ας πουμε και εδω μεσα πουλιουντε αρκετα παλια μοντελα σε καλες τιμες.
για πειτε και σεις καμια γνωμη παιδια το ξερω οτι τα χρηματα ειναι πολυ λιγα αλλα δε μπορω να διαθεσω αλλα δυστηχως και δε θελω κιολα γιατι ετσι και αλλιως θα λειτουργουν αντε το πολυ 1-2 φορες το μηνα.
αυτα ευχαριστω προκαταβολικα :102:
λοιπον μπαινω αμεσως στο ψητο, εχουμε λοιπον ενα εξοχικο με ενιαιο χωρο 50τ.μ (8χ6).
θελω να παρω ενας ζευγος ηχειων δαπεδου οσο πιο οικονομικα γινεται.
στο σπιτι δε πηγαινω συχνα απλα καμια φορα μαζευομαστε παρεα και παμε και αραζουμε ακουγοντας μουσικη απο ενα αρχαιο all in one mini hi-fi της πλακας.
Ενισχυτη εχω ενα παλιο vintage Jvc ax-1 http://www.radiomuseum.org/r/jvc_a_x1.html
προς το παρων αυτος θα παει εκει με ενα laptop για πηγη.
αργοτερα αν υπαρχει χρημα θα μπει και κανενα μικρο ενεργο sub.
τα ηχεια που κοιταζω τωρα ειναι τα πολυ φτηνα τυπου koda 100-150 ευρω το ζευγαρι.
ιδιαιτερες απαιτησεις δεν εχω απλα να παιξουν λιγο δυνατα σε κανα παρτακι.
ψαχνομαι και με μεταχειρισμενα δεν εχω προβλημα αν ειναι σε καλη κατασταση.
ειδα ας πουμε και εδω μεσα πουλιουντε αρκετα παλια μοντελα σε καλες τιμες.
για πειτε και σεις καμια γνωμη παιδια το ξερω οτι τα χρηματα ειναι πολυ λιγα αλλα δε μπορω να διαθεσω αλλα δυστηχως και δε θελω κιολα γιατι ετσι και αλλιως θα λειτουργουν αντε το πολυ 1-2 φορες το μηνα.
αυτα ευχαριστω προκαταβολικα :102: