ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΗΧΕΙΑ

Reaction score
1.659
Μετά την απόκτηση των ROISTER από τον Θανάση, χαρίζω τα ηχεία που είχα στην κρεβατοκάμαρα.
Πρόκειται για αυτά

IMG_1935.jpg
IMG_1936.jpg

Τώρα που τα καθάριζα, είδα ότι η ανάρτηση του ενός έχει ένα μικρό σκίσιμο απο πολυμερισμό. Με ένα εικοσαρικάκι, ο Πανταζόπουλος τα κάνει καινούργια και τα δύο. Παίζουν μπορώ να πώ αξιοπρεπώς.
Επειδή ψυχοπλακώθηκα να ψάχνω για άνεργους, θα γίνει κλήρωση την Κυριακή το βράδυ, κατά προτίμηση από τον Zizik.

Reaction score
1.659
Χαλάνδρι. Ξέχασα να γράψω ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραλαβή από το σπίτι μου, γιατί από τα πολλά cd που έχω στείλει στην επαρχία, βλέπω Γενική ταχυδρομική και μου έρχεται εμετός...

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Μπράβο για την κίνηση σου!!
Δεν ενδιαφέρομαι για τα ηχεία .

Reaction score
14
Αν ήμασταν στο τέλος της χρονιάς θάλεγα ότι ήρθε ο Αι Βασίλης. Εκτός και αν φέτος ήρθε νωρίτερα λόγω και της οικονομικής στενότητας. Εύγε!!!

Reaction score
2.200
Μπράβο στον συνονόματο Δημήτρη για την κίνηση του! Και επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει τέτοια κίνηση πολλά μπράβο!!

Reaction score
62
Πολλά Συγχαρητήρια για την κίνηση! Θα ήθελα να συμμετέχω κι εγώ στη διεκδίκηση των ηχείων!

D

Deleted member 23222

Guest
Χαλάνδρι. Ξέχασα να γράψω ότι απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραλαβή από το σπίτι μου, γιατί από τα πολλά cd που έχω στείλει στην επαρχία, βλέπω Γενική ταχυδρομική και μου έρχεται εμετός...
Για τα cd,αγορά εννοώ,θα ενδιαφερόμουν αν υπάρχουν ακόμα και βέβαια ανάλογα το ρεπερτόριο...

Reaction score
1
Ωραίος ο φίλος. Θα ήθελα και εγώ να συμμετέχω στην κλήρωση. Ευχαριστώ και ξανά μπράβο για την κίνηση σου.

Reaction score
48
Συγχαρητηρια για την κινηση.Αν ειναι δυνατον θα ηθελα και εγω να συμμετασχω στην κληρωση.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.098
Members
38.407
Νεότερο μέλος
kalelakos