Χάνω το σήμα όταν περνάει παπάκι στο δρομο

Reaction score
243
Κάθε φορά που θα έρθει ο ντελιβερας στο διπλανό σπίτι και θα έχει το παπί στο ρελαντί, χάνω και την εικόνα αλλά και τον ήχο στη τβ, οτι κανάλι και να βλέπω. Αν περνάει από έξω (ανήφορος είναι) καμια διχρονιλα γκαζωμενη η' καμία ελευθέρας εξάτμιση με μπόλικα κυβικά..... Ο χαμος. Να φταιει κάτι στην τηλεόραση, στην κεραία; ρώτησα τους γείτονες και δεν έχει κανένας το δικό μου προβλημα

Reaction score
227
Κάθε φορά που θα έρθει ο ντελιβερας στο διπλανό σπίτι και θα έχει το παπί στο ρελαντί, χάνω και την εικόνα αλλά και τον ήχο στη τβ, οτι κανάλι και να βλέπω. Αν περνάει από έξω (ανήφορος είναι) καμια διχρονιλα γκαζωμενη η' καμία ελευθέρας εξάτμιση με μπόλικα κυβικά..... Ο χαμος. Να φταιει κάτι στην τηλεόραση, στην κεραία; ρώτησα τους γείτονες και δεν έχει κανένας το δικό μου προβλημα
Ανηφόρα στη Λαρσα ?????????????? σα να λέμε λιμανι στα Τρίκαλα δηλαδή.

Reaction score
243
Να ρωτήσω γιατί το έχω απορία ,μόνο με τα παπάκια γίνεται ???
Κυρίως με μηχανάκια, ορισμένες φορές και με θόρυβο από φορτηγα που μουγκριζουν στην ανηφόρα μπροστά από το σπίτι όταν περνανε. Σαν να έχει δυσανεξια η τηλεόραση σε συγκεκριμένους θορύβους. Τι να πω; κοντεύω να σπουδάσω ιατρικοακουστικές επιστήμες. Ένα αλλόκοτο πράγμα συμβαίνει....

Reaction score
16.482
Δε νομίζω να έχουν σχέση οι θόρυβοι, θα ήταν εξωπραγματικό και άξιο έρευνας, εκτός πάλι αν συντονίζει κάποιο εξάρτημα στα κυκλώματα της τηλεόρασης από τους θορύβους :geek:! Παρεμβολές μάλλον από τα ηλεκτρικά συστήματα (γεννήτρια, κλπ) που έχουν τα παπιά και άλλα οχήματα...

Reaction score
765
Αν μετακινηθεί η tv σε άλλο σημείο (κατά προτίμηση στο νοητό κάθετο άξονα του σημείου που βρίσκεται τώρα ), ίσως σταματήσει να εμφανίζεται το πρόβλημα.
Η κεραία είναι εσωτερική ή εξωτερική;

Reaction score
243
Αν μετακινηθεί η tv σε άλλο σημείο (κατά προτίμηση στο νοητό κάθετο άξονα του σημείου που βρίσκεται τώρα ), ίσως σταματήσει να εμφανίζεται το πρόβλημα.
Η κεραία είναι εσωτερική ή εξωτερική;
Εξωτερικη

TGD

Reaction score
8.836
Εγώ είχα το πρόβλημα σε ένα παλιό ραδιόφωνο αλλά σε τηλεόραση πρώτη φορά το ακούω.

toulou

Δικαναλίδης
Reaction score
2.137
. . . εκτός πάλι αν συντονίζει . . .
Αυτό !!:oops: ... και από το πρώτο και πέμπτο ποστ μυρίζει περισσότερο μηχανικός συντονισμός παρά ηλεκτρικός, με πρώτο ύποπτο από τον ιστό της κεραίας ως την τηλεόραση.
Καμία χαλαρή σύνδεση / επαφή ?

Reaction score
176
Υποθετω οτι με μια επωνυμη κεραια με LTE 5g και εναν καλο ενισχυτη ιστου θα εξαλειφθει το προβλημα.

Reaction score
1.322
Το πιο πιθανο ειναι να φταιει ο ενισχυτης που βρισκεται στον ιστο της κεραιας. Ισως να δοκιμαζες καποιον με μαγνητικη θωρακιση. ;)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.954
Members
38.268
Νεότερο μέλος
kostas vak