Χαρίζεται DVD Universal Player Samsung DVD-HD745

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3.283
Mε αφορμή το ποστ του συνφορουμίτη johnnygr1963, "ανακάλυψα" κι εγώ το player του τίτλου, το οποίο έχει αντικαταστεθεί εδώ και αρκετά χρόνια και ήταν παρκαρισμένο.
Το player είναι σε πολύ καλή κατάσταση εμφανισιακά και λειτουργικά, ενώ όπως είναι προφανές από τον τίτλο πρόκειται για universal dvd player, δηλαδή παίζει και δισκάκια SACD & DVD-AUDIO, ενώ συνοδεύεται από το τηλεκοντρόλ του και το βιβλιαράκι με τις οδηγίες, δεν υπάρχει η συσκευασία.

Μερικές φωτογραφίες
20171216_103441.jpg
20171216_103455.jpg
20171216_103534.jpg

c.spathi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
68
Mε αφορμή το ποστ του συνφορουμίτη johnnygr1963, "ανακάλυψα" κι εγώ το player του τίτλου, το οποίο έχει αντικαταστεθεί εδώ και αρκετά χρόνια και ήταν παρκαρισμένο.
Το player είναι σε πολύ καλή κατάσταση εμφανισιακά και λειτουργικά, ενώ όπως είναι προφανές από τον τίτλο πρόκειται για universal dvd player, δηλαδή παίζει και δισκάκια SACD & DVD-AUDIO, ενώ συνοδεύεται από το τηλεκοντρόλ του και το βιβλιαράκι με τις οδηγίες, δεν υπάρχει η συσκευασία.

Μερικές φωτογραφίες
View attachment 85664 View attachment 85665 View attachment 85666
Καλημερα σας. Κατ’ αρχη, μπραβο για τη προσφορα σας και ευχομαι σε σας και την οικογενεια σας χρονια πολλα και καλα Χριστουγεννα. Εαν καποιος εχει μεγαλυτερη αναγκη απο μενα να το παρει.. Εγω αν δεν βρεθει καποιος που το θελει, θα το χδησιμοποιουσα για ταινιες που δεν εχω dvd, γιατι μου χαλασε προ ημερων ενα παλιο lg που ειχα. Και παλι συγχαρητηρια για τη προσφορα σας αυτη. Χρονια πολλα σε ολους τους συντροφους μας του AVSITE κα ι τους διαχειριστες του. Τηλ. Επικοινωνιας 6974938787.

Reaction score
3.283
Το player κρατήθηκε για τον φίλο c.spathi, Καλές Γιορτές σε όλους με υγεία !

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.107
Members
38.409
Νεότερο μέλος
mmapollo