Χαρίζονται περιοδικά του χόμπυ-Ήχος, HiTECH, Stereophile, The Abs. Sound, Audio, Hi-Fi+ κλπ.

Reaction score
3.085
Α. Στην αγγλική γλώσσα
- Stereophile των δεκαετιών '80, 90, 2000, και κάποια της παρούσης δεκαετίας
- The Absolute Sound ως άνω
- Stereo Review ως άνω και παλιότερων δεκαετιών
- Audio το ίδιο όπως το Stereo Review
- Stereophile - Guide to Home Theater (από την αρχή της έκδοσής του μέχρι το τέλος)
- The Perfect Vision δεκαετιών '90 και 2000 (κάποια - δείτε εξηγήσεις)
- Fi (σχεδόν από την αρχή της έκδοσής του μέχρι το τέλος)
- Home Theater (δεκαετίας του 2000 - κάποια, δείτε εξηγήσεις)
- Widescreen Review (δεκαετίας 2000 - δείτε εξηγήσεις)
- Hi-Fi+ (βρετανικό - κάποια, δείτε εξηγήσεις)
και κάποια άλλα μεμονωμένα

Β. Ελληνικά
- Ήχος (αρχή από τα πρώτα τεύχη της δεκαετίας του '70, μετά με κάποιες διακοπές στη σειρά τευχών, μέχρι και τότε που σταμάτησε - δείτε εξηγήσεις)
- HiTECH (από την αρχή μέχρι που σταμάτησε)
- Extreme Audio Video
- RAM
- PC Magazine
και κάποια άλλα μεμονωμένα

Όροι και εξηγήσεις:
1. Οι ενδιαφερόμενοι παραλαμβάνουν τα περιοδικά από το σπίτι μου αποκλειστικά και με δική τους ευθύνη και μέσο.

2. Τα περιοδικά έχουν πολύ μεγάλο όγκο. Θα γίνει προσπάθεια να διαχωριστούν μεταξύ τους, τόσο ανά περιοδικό, όσο και χρονικά, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν η προσπάθεια θα αποδώσει 100%. Επομένως, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν ότι θα υπάρχουν και ελλείψεις και ενδεχομένως και η κατάσταση κάποιων τευχών να είναι όχι η επιθυμητή. Φυσικά, κάποια από αυτά, σε οποιαδήποτε κατάσταση ίσως να είναι και συλλεκτικής (μικρής ή μεγάλης) αξίας, οπότε έτσι πρέπει να αξιολογηθούν.

3. Τα περισσότερα προέρχονται από συνδρομές πολλών ετών, ενώ για κάποια από αυτά είχε γίνει προσπάθεια απόκτησης και προηγουμένων τευχών, πριν ξεκινήσει η συνδρομή μου, όπως π.χ. για το Stereophile ή για το The Absolute Sound.
Για τα πιο παλιά του χώρου (Stereo Review, Audio κ.α.), υπήρξαν περίοδοι που τα αγόραζα μεμονωμένα, ενώ από κάποια στιγμή και μετά προχώρησα σε συνδρομή, μέχρι που το Audio έκλεισε και μέχρι που το Stereo Review άλλαξε τίτλο και εμφάνιση.

Τον ΗΧΟ άρχισα να τον αγοράζω από το περίπτερο της γειτονιάς από το πρώτο του τεύχος (πρέπει να σώζεται ακόμα) και συνέχισα μέχρι και σχεδόν δυο χρόνια. Μετά σταμάτησα, λόγω επαγγέλματος (μπάρκα και ταξίδια). Στη συνέχεια, τον αγόραζα σχεδόν ανελλιπώς, μέχρι που αποφάσισα να γίνω συνδρομητής του, μια σχέση που κράτησε πολλά χρόνια. Για το HiTECH, αφού αγόρασα το πρώτο τεύχος από το περίπτερο, γράφτηκα αμέσως συνδρομητής του (είχα αριθμό συνδρομητή "2") και συνέχισα να το παίρνω ανελλιπώς μέχρι τη διακοπή της έκδοσής του. Τα άλλα ελληνικά τα αγόραζα περιστασιακά, ενώ στο RAM και στο PC Magazine, είχα γραφτεί συνδρομητής για κάποια χρόνια,

4. Κατά τον διαχωρισμό τους, θα προσπαθήσω να τα βάλω σε χαρτόκουτες, ώστε να είναι πιο εύκολη η αποθήκευσή τους για τους ενδιαφερόμενους και ίσως και η μεταφορά τους.

5. Διευκρινίζω ότι την ίδια αγγελία αναρτώ και στο διπλανό φόρουμ.

6. Οποιαδήποτε άλλη ερώτηση με PM παρακαλώ.

Reaction score
111
Καλημέρα,
Συγχαρητήρια για την κίνησή σου, μ' ενδιαφέρουν τα τεύχη του ΗΧΟΥ.
Ευχαριστώ,
Δημήτρης

Reaction score
561
Συγχαρητήρια για την κίνηση.
Με ενδιαφέρουν τα stereophile κάι absolute sound, γενικά τα αγγλόφωνα αν σπας το σετ.
Ευχαριστώ και πάλι μπράβο.

Reaction score
0
Καλησπέρα

Ενδιαφέρομαι για τα τεύχη του ήχου, αν είναι ακόμη διαθέσιμα.

Ευχαριστώ, Ηρακλής

Reaction score
5.048
Με ενδιαφέρουν κ εμένα
Ειδικά του ήχου περισσότερο.
Συγχαρητήρια για την κίνηση !

Reaction score
3.085
Περιοχή?
Καλλιθέα (Αττικής)
Καλημέρα,
Συγχαρητήρια για την κίνησή σου, μ' ενδιαφέρουν τα τεύχη του ΗΧΟΥ.
Ευχαριστώ,
Δημήτρης
Συγχαρητήρια για την κίνηση.
Με ενδιαφέρουν τα stereophile κάι absolute sound, γενικά τα αγγλόφωνα αν σπας το σετ.
Ευχαριστώ και πάλι μπράβο.
Καλησπέρα
Ενδιαφέρομαι για τα τεύχη του ήχου, αν είναι ακόμη διαθέσιμα.
Ευχαριστώ, Ηρακλής
Με ενδιαφέρουν κ εμένα
Ειδικά του ήχου περισσότερο.
Συγχαρητήρια για την κίνηση !
Καλησπέρα σε όλους

Μερικές περαιτέρω διευκρινίσεις
Αντιλαμβανόμενος το ήδη εκδηλωθέν ενδιαφέρον και ότι θα υπάρξει κι άλλο ενδιαφέρον, πρέπει να ξεκαθαρίσω μερικά θέματα:

1. Σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος, θα πρέπει να τηρηθεί η συνηθισμένη σειρά προτεραιότητας που έχει επικρατήσει στο φόρουμ. Με απλά λόγια, προηγείται κάποιος που χρονικά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του νωρίτερα από κάποιον ή κάποιους άλλους. Έτσι, προς το παρόν έχουμε:
Α. Για τον ΗΧΟ, πρώτος ο φίλος Δημήτρης (jm62) και έπονται ο Ηρακλής (irakleas)και ο Μάκης (makis.pol)
Β. Για το Stereophile πρώτος ο φίλος leonis και έπεται ο φίλος Σταύρος (stavrosz), που επικοινώνησε μαζί μου με PM.
Γ. Το ίδιο ισχύει για τους δύο παραπάνω φίλους και για το περιοδικό The Absolute Sound, καθώς και για οποιοδήποτε άλλο αγγλόφωνο. Θα συνέστηνα να συνεννοηθείτε μεταξύ σας, προκειμένου να δείτε ποια έχουν προτεραιότητα για σας και ποια μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα, ώστε να τα μοιραστείτε, αν συμφωνήσετε.
Δ. Υπάρχουν κι άλλα αγγλόφωνα περιοδικά, για τα οποία πάλι οι δυο παραπάνω φίλοι έχουν από κοινού εκφράσει ενδιαφέρον. Μερικά από αυτά τα έχω βάλει στη λίστα.
Υπάρχουν όμως, ακόμα και τα εξής:
- Video (ήμουν συνδρομητής για αρκετό διάστημα)
- DV (το ίδιο όπως παραπάνω)
- What Hi-Fi (κάποια τεύχη - Βρετανικό)
- What Video & TV (όπως το παραπάνω)
- Hi-Fi Choice (όπως το παραπάνω)
- The Audiophile Voice (αμερικανο-καναδέζικο - ήμουν και σ' αυτό συνδρομητής για κάποιο διάστημα)
- High Fidelity (Βρετανικό - κάποια τεύχη)
- Maximum PC (ήμουν και σ' αυτό συνδρομητής για κάποιο διάστημα 2-3 ετών)

Επίσης τα ελληνικά
- Videocamera ή αλλιώς Zoom στη Videocamera (ήμουν και σ΄ αυτό συνδρομητής για ένα σημαντικό διάστημα)
- Computer Music (κάποια τεύχη)
και κάποια άλλα ακόμα

2. Προς το παρόν μαζεύω τα περιοδικά και τα ταξινομώ. Θα χρειαστώ κάποιες μέρες για να έχω κάποια αξιοπρεπή ταξινόμηση και αποθήκευση. Θα παρακαλούσα τους ενδιαφερόμενους να παρακολουθούν το νήμα, και θα ανακοινώσω σύντομα πότε θα είμαι έτοιμος για παράδοση.

Reaction score
5.048
Ενδιαφέρομαι για ότι έχει σχέση με το hifi Και δεν έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον μέχρι τώρα
ευχαριστώ

Reaction score
680
Και νομιζα οτι εχω παθος με την τεχνολογια. Να το αληθινο παθος. Μπραβο φιλε και χαρα στο κουραγιο σου να αποχωριστεις μερος της ζωης σου με τη μια. Δεν το κανουν ολοι. Δυσκολο....

Reaction score
3.085
Και νομιζα οτι εχω παθος με την τεχνολογια. Να το αληθινο παθος. Μπραβο φιλε και χαρα στο κουραγιο σου να αποχωριστεις μερος της ζωης σου με τη μια. Δεν το κανουν ολοι. Δυσκολο....
Ευχαριστώ για το σχόλιό σου.
Δες εδώ:

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.700
Με ενδιαφερουν περιοδικα hi fi αν μεινει τιποτα. Συγχαρητηρια για την κινηση σου!

Reaction score
3.085
Καλησπέρα στην κοινότητα.

Αναγκαστικά, βάζω την αγγελία "on hold" για κάποιοι διάστημα, γιατί η ζωή μας πήρε από κάτω και δεν έχω ακόμα καταφέρει να μαζέψω σε ικανοποιητικό βαθμό τα τεύχη όλων των περιοδικών, ώστε να μπορέσω να τα διαθέσω στους ενδιαφερόμενους.

Ζητήματα υγείας (κυρίως της συζύγου, αλλά και της εγγονής μου), καθώς και άλλες τρέχουσες και μη επιδέχουσες αναμονή υποχρεώσεις, με αναγκάζουν να σταματήσω να ασχολούμαι με τη συγκέντρωση και την ταξινόμηση των εκατοντάδων ή και χιλιάδων τευχών που "αναπαύονται" ένθεν και ένθεν, σε διάφορα σημεία του σπιτιού, σε ράφια, βιβλιοθήκες, συρτάρια κλπ. και δεν μαζεύονται ούτε σε μια ούτε σε δυο μέρες, αλλά ούτε σε μια ή δυο βδομάδες.

Όταν θα απελευθερωθώ κάπως από τα "βαρίδια" των ως άνω υποχρεώσεων, θα επανέλθω με νεότερα.

Ευχαριστώ για την κατανόησή σας, ιδίως αυτών που έχουν εκδλώσει ενδιαφέρον.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.103
Members
38.408
Νεότερο μέλος
nikPIT