Χαρίζονται Acoustic Energy Aegis Evo Three

Status
Not open for further replies.

Reaction score
12.654
Έστειλα κι εγώ pm αν αλλάξει κάτι, γιατί είναι στο ίδιο χρώμα με τα δικά μου monitor audio και με έχει φάει η αδερφή μου να της τα δώσω μιας που ταιριάζουν με την επίπλωσή της!

Reaction score
93
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά!

Το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε για τα Acoustic Energy ήταν πάρα πολύ μεγάλο, θα κάνω λοιπόν μια κλήρωση αργότερα σήμερα να τα πάρει ο πιο τυχερός! Διπλός λαχνός στον @Smartmak που απάντησε πρώτος!

Υ.Γ. Μοναδική εξαίρεση, επειδή εκτός από καλοί και δίκαιοι πρέπει να είμαστε και πρακτικοί, αν κανείς ενδιαφέρεται για οποιοδήποτε από τα: media player Dune HD Pro 4K ΙΙ, ηχεία B&W P6 ή blu-ray player Pioneer LX71 που έχω σε αγγελίες, σε συνδυασμό με τα Acoustic Energy που χαρίζω, θα τα πάρει.

Reaction score
1
Ενδιαφέρον και από εμένα. Συγχαρητήρια για την προσφορά και καλές γιορτές.

Reaction score
35
Συγχαρητήρια κι από εμένα για την κίνηση! Ούτε εγώ ενδιαφέρομαι για τα ηχεία. Εύχομαι να τα πάρει κάποιος που τα χρειάζεται πραγματικά και δεν έχει την οικονομική άνεση να αγοράσει. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!

Reaction score
93
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Τα ηχεία τελικά δόθηκαν στο πρώτο μέλος του φόρουμ που απάντησε και ενδιαφέρθηκε και για το blu-ray player μαζί.

Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση και εύχομαι Καλή Ανάσταση!

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.167