8 Οκτωβρίου 2014 #1 Κυριακου Γιαννηs Μηνύματα 6.983 Reaction score 5.893 Δεν γνωριζω αν η συσκευη μπορει να δουλεψει ελευθερα με αλλον αριθμο. Οποιος γνωριζει και το θελει δικο του.
Δεν γνωριζω αν η συσκευη μπορει να δουλεψει ελευθερα με αλλον αριθμο. Οποιος γνωριζει και το θελει δικο του.
8 Οκτωβρίου 2014 #2 abcd Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος Super Moderator Μηνύματα 82.390 Reaction score 108.353 Δεν ξέρω αν μπορεί να δουλέψει με άλλο αριθμό. Αυτό που ξέρω είναι ότι και σπίτι να αλλάξει η συσκευή, πρέπει να ενημερωθεί η Vodafone, γιατί δεν θα δουλεύει σωστά ή καθόλου.
Δεν ξέρω αν μπορεί να δουλέψει με άλλο αριθμό. Αυτό που ξέρω είναι ότι και σπίτι να αλλάξει η συσκευή, πρέπει να ενημερωθεί η Vodafone, γιατί δεν θα δουλεύει σωστά ή καθόλου.
9 Οκτωβρίου 2014 #3 blackbirdxx Μηνύματα 1.262 Reaction score 1.042 Δηλωνεις τα νουμερα στο σαιτ της . Μπορεις να παρεις τηλ την vodafone παντως και να τους πεις οτι συγγενικο μου προσωπο μου δινει την συσκευη κσι αν χρειαζεται κατι εξτρα !
Δηλωνεις τα νουμερα στο σαιτ της . Μπορεις να παρεις τηλ την vodafone παντως και να τους πεις οτι συγγενικο μου προσωπο μου δινει την συσκευη κσι αν χρειαζεται κατι εξτρα !
10 Οκτωβρίου 2014 #5 Κυριακου Γιαννηs Μηνύματα 6.983 Reaction score 5.893 malwnakos said: Με ενδιαφερει.... Click to expand... Δικο σου!
10 Οκτωβρίου 2014 #6 M malwnakos Μηνύματα 33 Reaction score 13 Αψογος ο Γιαννης. Ευχαριστω για τη συνεργασια