Χαριζονται 4 ηχειάκια

Reaction score
20
Καλησπερα.
Χαριζω 4 ηχειακια απο ενα σετ 4.1 της creative. Το συστημα ειναι το cambridge soundworks που ειναι αυτο: http://www.avforums.com/forums/mics...d-i-upgrade-my-speakers-cs-pcworks-4-1-a.html
To subwoofer το χρειαζομαι μιας και εχω συνδεσει αλλα ηχεια πανω.
Τα ηχεια ειναι τελειως αχρησιμοποιητα, οποτε και τα δινω.
Ειναι σε αριστη εμφανησιακη και λειτουργικη κατασταση.
Αυτη την φορα θα τα παρει ΜΟΝΟ καποιος ενδιαφερομενος απο επαρχεια!!(να μην παρει και καποιος αλλο ρε παιδια;Μονο Αθηνα να χαριζω;;:142:)
Οποιο παιδι ενδιαφερθει, μου στελνει τα στοιχεια του γρηγορα γρηγορα σε πμ!!
Το πρωι του τα στελνω με speedex στην διευθυνση που θα μου δωσει (4-5 ευρω θα παει η αποστολη).
Και καλα ακουσματα!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.054
Απάντηση: Χαριζονται 4 ηχειάκια

:607::607::607:

Reaction score
70
Πως γίνετε να λειτουργήσουν χωρίς το subwoofer??Μπορώ να βάλω sub της αρεσκείας μου??

Εγώ θα τα χρειαζόμουνα και είμαι στην Θεσσαλονίκη (επαρχεία δεν είμαι και γω:138:). Πήρα το σύστημα μακριά από τον υπολογιστή και δεν έχω καθόλου ήχο στον υπολογιστή. Και έχω μια audigy 2zs να κάθεται.

Reaction score
20

Πρωτος πμ εστειλε ο project1971 οποτε ειναι δικα του!

Reaction score
20
Απάντηση: Re: Χαριζονται 4 ηχειάκια

Πως γίνετε να λειτουργήσουν χωρίς το subwoofer??Μπορώ να βάλω sub της αρεσκείας μου??

Εγώ θα τα χρειαζόμουνα και είμαι στην Θεσσαλονίκη (επαρχεία δεν είμαι και γω:138:). Πήρα το σύστημα μακριά από τον υπολογιστή και δεν έχω καθόλου ήχο στον υπολογιστή. Και έχω μια audigy 2zs να κάθεται.
Πρεπει να παρεις ομως subwoofer που εχει ενισχυτη μεσα. Αυτο δηλαδη που τα συνδεεις εκει πανω τα ηχεια! Παιζουν και σε εξωτερικο ενισχυτη βεβαια.

Reaction score
70
οκ. Ούτως ή άλλως για μένα προσωρινή λύση θα ήταν. Ας τα πάρει κάποιος που μπορεί να τα χρειαστεί κανονικά.

Reaction score
20

Σε περιπτωση που υπαρχει και αλλο παιδι που τα θελει ας μου στειλει πμ.
Προτεραιοτητα εχει ο project1971 αλλα δεν μου εστειλε τα στοιχεια του.
Εγω αυριο 9 η ωρα θα παω να τα στειλω(αν φυσικα εχουν αντικρισμα) και δεν θα προλαβω καθολου για αρκετο καιρο να παω ξανα στο ταχυδρομειο.
Οπότε αν δεν επικοινωνησει ο project1971 μεχρι το πρωι μαζι μου, και ενδιαφερεται καποιο αλλο παιδι(τα στοιχεια του απευθειας σε πμ θελω),τοτε ειναι δικα του!

Reaction score
20

Τα ηχεια σταλθηκαν στην Κρητη.
Καλες ακροασεις ευχομαι!

Reaction score
4

Καλά αυτό είναι το πρώτο multimedia σύστημα που είχα στο πρώτο μου P4 celeron :411:

Reaction score
36
"Το πρωι του τα στελνω με speedex στην διευθυνση που θα μου δωσει (4-5 ευρω θα παει η αποστολη).
Και καλα ακουσματα!! "

πολυ καλη η κινηση σου φιλε αλλα οπως σου εγραψα και στο πμ θα επρεπε να ειμαστε πιο συνεπεις στα λεγομενα μας οπως παραπανω γιατι σου εδωσα ενναλακτικο τροπο μεταφορας και τελικα τα στειλες με σπιντεξ χωρις να ρωτησεις χρεωση (ποιος ο λογος αφου αλλος πληρωνει !!) και ηρθαν με 30 ευρω χρεωση.
δλδ στην ουσια τα αγορασα ....

Reaction score
20

Μια καλη πραξη ειπα να κανω, και θα μου το βγαλετε και ξινο απο πανω!!
Εγω τα χαριζω και το εγραψα ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι θα τα στειλω με speedex.Ετσι δεν λεω στο αρχικο μου ποστ;;;; ΜΗΝ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ.
Στο πμ με ρωτησες ΑΝ μπορω να το στειλω με το πορτα πορτα και σου ειπα οτι λογω του οτι γινεται Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΕΛΤΑ και θα πρεπει να περιμενω ενα δυωρο (το λιγοτερο),θα το στειλω με speedex που ειναι διπλα στο σπιτι μου.Αν δεν συμφωνουσες ας μου το ελεγες εκεινη την ωρα. Μου ειπες κατι;ΟΧΙ.οποτε δεχθηκες να σταλθουν με speedex.Tωρα αν αυτοι χρεωνουν οτι θελουν, εγω σε τι φταιω;;Την προηγουμενη εβδομαδα εστειλα ενα λαπτοπ 5κιλων στην Θεσσαλονικη και το παιδι πληρωσε 13ευρω! Το δεμα μου δεν ηταν ουτε 2.5 με 3 κιλα και σε χρεωσαν 30 ευρω!
Ειπα μια φορα να στειλω και σε καποιο παιδι στην επαρχεια. Πλεον μονο απο Αθηνα οποιος θελει.
Τα ηχεια δεν χρειαζεται να τα παρεις. Ασε τα στα speedex και πες τους να τα κρατησει οποιο παιδι απο εκει μεσα θελει.
Επιπλεον υπαρχουν και τα πμ (οπως μου εχεις ηδη στειλει). Δεν καταλαβα τον λογο που γνωστοποιησες το θεμα. Λες και ηταν φταιξιμο μου το οτι σε χρεωσαν ακριβα για κατι που χαριζα.
Πραγματικα τι να πω.

Reaction score
295

Φιλε project1971 μπες στο site της speedex και ψαξτο.Δεν δικαιολογείται τέτοια τιμή αν είσαι Μοίρες Ηρακλείου και 3 κιλά δέμα.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.683

Φίλε project1971 δεν νομίζω ότι φταίει ο Ανδρέας επειδή η μεταφορική σου χρέωσε πολλά.

Reaction score
36

λοιπον για να ληξει το θεμα και παλι ευχαριστιες για την κινηση του φιλου,
το δεμα χρεωθηκε τοσο γιατι ηταν 45χ40χ35 μεγεθος το κουτι για 4 ηχεια 5χ5 και ετσι η σπιντεξ το χρεωσε με ογκο και οχι με βαρος . απλα θα μπορουσε να ηταν λιγο μικροτερο το κουτι!!
2ο .δεν τα αφησα στην σπιντεξ οπως λες γιατι απλα θα γυριζαν πισω στον αποστολεα με διπλη χρεωση και αυτο δεν το ηθελα επουδενι να γινει γιατι σεβομαι την κινηση.
το μονο που λεω ειναι επειδη υπαρχει ασυδοσια σε ολα στο ελλαντα και η καθε εταιρια χρεωνει οπως γουσταρει , ενα μικροτερο κουτι θα ηταν οκ.
Τελος.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.981
Members
38.273
Νεότερο μέλος
spani1