- Reaction score
- 0
Μετακινόντας την τηλεόραση μου (Samsung le32c450e1w) από το έπιπλο τσάκισε το καλώδιο κι έσπασε όλο το βίσμα που πάιρνει το tuner η τηλεόραση μου (έχει ενσωματωμένο mpeg4). Ένας γείτονας που γνωρίζει 5-6 πράγματα μου πέρασε ένα βύσμα εξωτερικό και έχω κανονικά tuner αλλά δεν πιάνουν 100% καλά τα κανάλια και 2 κανάλια (alpha και antenna) δεν πιάνουν καθόλου. Πρέπει να το δει ηλεκτρονικός που επισκευάζει TV και μπορεί να βάλει σωστά ένα νέο βύσμα.
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον που να μπορεί να τη φτιάξει με λογικό κόστος μιας και είμαι άνεργος και δεν έχω πολυτέλεια να δώσω πολλά στα εξειδικευμένα κέντρα;
Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και στη περιοχή Δικαστηρίων (Βαρδάρη) αλλά έχω μηχανή και μπορώ να τη μεταφέρω και σε μεγαλύτερη απόσταση εντός πόλης.
Αν θεωρηθεί γκρίζα διαφήμιση μπορείτε να μου κάνετε τις προτάσεις σε προσωπικό μήνυμα.
Σας ευχαριστώ πολύ!
Θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιον που να μπορεί να τη φτιάξει με λογικό κόστος μιας και είμαι άνεργος και δεν έχω πολυτέλεια να δώσω πολλά στα εξειδικευμένα κέντρα;
Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και στη περιοχή Δικαστηρίων (Βαρδάρη) αλλά έχω μηχανή και μπορώ να τη μεταφέρω και σε μεγαλύτερη απόσταση εντός πόλης.
Αν θεωρηθεί γκρίζα διαφήμιση μπορείτε να μου κάνετε τις προτάσεις σε προσωπικό μήνυμα.
Σας ευχαριστώ πολύ!